Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Abla kedileri seviyorum da o günlerde gece cok korkardim beni de yiyecek diye

Scottish Fold​

bu kedinin 1 yaşına daha girmemiş ve gözlerinin rengi daha sarımsı olanını ablamlarda baya mıncırık sevdim gün boyu , bende kedileri severim ama benim evin için de aslaa olmaz başkasının evinde tüyünümü döküyor eşya mı tırmalıyor bananeeeee ben sadece sever giderim
küçük çocukken geceleri gelip seni de yer diye korkup şu anda kedileri sevebilmen gerçekten senin çok güçlü bir psikolojinin olduğunu gösteriyor gülüm helal vallaha sana

Memlekette insanın bir evinin olması çok güzel. Hayırlar getirsin inşallah.
inşallah inşallahhh
hem benim annem ablam hem eşimin annesi abileri ablası kardeşi memleketteler , bizim yaşımız da çok ilerlemeden hala sabrımız gücümüz varken gidip alışmak bana daha mantıklı geliyor

Uzun zamandır kk dayım canım ama inanki hatırladım bak çok utandım şu an
Ben de uzun zamandır buradayım çok sevdiğim bir hanimdin. O zamanlar sen 10. Takimdaydin ben kaçar kaçar sizin takıma gelirdim. Unutman çok normal ...bak ne buldum geçmişin tozlu sayfalarinda ...

Seni burada görmek o yüzden beni çok heyecanlandırdı ...çok sevindim...

Nasılsın ablacım halin keyfin yerinde mi hastalık nasıl ilerliyor iyisindir umarım
iyiyim gülüm şükür sen nasılsın gülüm , benim günüm günümü tutmuyor ana şükür iyiyim az yorgunluk var o kadar.ben memlekete tek gidip, eşimin büyük abisi onun hatunu (abla derim çok severim tatluşumuuu) ev baktık sonun da bir tane de karar verdik işlemleri yapıp evi aldım geldim bu sabah akşam da küçük kaynım geldi yatağını da hazır ettim az size bakıvereyim dedim

Güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim inşallah ablacım bende iyiyim çok şükür bıraktığın gibi işte

Keşke öyle olsa ya abla icimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsen öpüyorum seni çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…