Abla kedileri seviyorum da o günlerde gece cok korkardim beni de yiyecek diye
inşallah inşallahhhMemlekette insanın bir evinin olması çok güzel.Hayırlar getirsin inşallah.
iyi geceler gülüm allah rahatlık versinİyi geceler kızlar
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Ben de uzun zamandır buradayım çok sevdiğim bir hanimdin. O zamanlar sen 10. Takimdaydin ben kaçar kaçar sizin takıma gelirdim. Unutman çok normal ...bak ne buldum geçmişin tozlu sayfalarinda ...Uzun zamandır kk dayım canım ama inanki hatırladım bak çok utandım şu an
Nasılsın ablacım halin keyfin yerinde mi hastalık nasıl ilerliyor iyisindir umarımiyi geceler gülüm allah rahatlık versin
Ayaklarına sağlık canım
Bu hafta mavilendim o zaman
iyiyim gülüm şükür sen nasılsın gülüm , benim günüm günümü tutmuyor ana şükür iyiyim az yorgunluk var o kadar.ben memlekete tek gidip, eşimin büyük abisi onun hatunu (abla derim çok severim tatluşumuuu) ev baktık sonun da bir tane de karar verdik işlemleri yapıp evi aldım geldim bu sabah akşam da küçük kaynım geldi yatağını da hazır ettim az size bakıvereyim dedimNasılsın ablacım halin keyfin yerinde mi hastalık nasıl ilerliyor iyisindir umarım
Güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim inşallah ablacımiyiyim gülüm şükür sen nasılsın gülüm , benim günüm günümü tutmuyor ana şükür iyiyim az yorgunluk var o kadar.ben memlekete tek gidip, eşimin büyük abisi onun hatunu (abla derim çok severim tatluşumuuu) ev baktık sonun da bir tane de karar verdik işlemleri yapıp evi aldım geldim bu sabah akşam da küçük kaynım geldi yatağını da hazır ettim az size bakıvereyim dedim
Aaaa tüh tüh bak diyodum eksik bisey var
İyi geceler ablacım
Ben tebrik ederim seni canımKimse yeşil takımı önemsemiyor
O kadar kaptan olduk tebrik edende yok
Sanırsın tahtalı köye muhtar olduk
Keşke öyle olsa ya abla icimde ne fırtınalar kopuyor bir bilsenScottish Fold
bu kedinin 1 yaşına daha girmemiş ve gözlerinin rengi daha sarımsı olanını ablamlarda baya mıncırık sevdim gün boyu , bende kedileri severim ama benim evin için de aslaa olmaz başkasının evinde tüyünümü döküyor eşya mı tırmalıyor bananeeeee ben sadece sever giderim
küçük çocukken geceleri gelip seni de yer diye korkup şu anda kedileri sevebilmen gerçekten senin çok güçlü bir psikolojinin olduğunu gösteriyor gülüm helal vallaha sana
Bosverdim gittiBende anlamadim bosver
Sağol canım ben maviyim kilo adım her şeyde varım işime bakarımMavi ve kirmizi masterfit
Sari adim yarismasi
Yesil kilo yarışması