- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
İyi geceler canımBen yavaştan kacayim.......
Iyi geceler kizlar❤ ❤
Mutfak dolaplarını sildik kocamla
Anladık canım dot kesmeler falanHacı hocayı tekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş..
Ay benim sinirlerim gerilmişti iyi oldu kayışlar koptu güldük eğlendik rahatladım Allah razı olsun
Neyse hanımlar ben kaçtım bu kadar gırgır şamata bana yeter
Herkese hayırlı geceler
Bende gideyim
İyi geceler
İyi geceler kizlarİyi geceler !
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Almisin ogluslari yanına kız bakiyon galiba ablaProfilimi gördünüz mü gördünüz mü
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Biraz aldım canım ya çok olmasadaCanim uyumuşum. Çok şükür iyiyim. İyi gidiyor. Kilom aynı korumadayim. 58-60 kg. arasi.
Senin kilonu sorsam mi bilemedim.
Sağol canım teorik sinavi geçtim şükür bugün yürüyordum kurstan aradilar yarın ilk dersim basliyoAfiyet olsun canim
Afiyetle olsun canim
Cook gecmis olsun canim iyilesirsiniz insallah bir an önce
Afiyet olsun canim
Sınavlarında başarılar diliyorum canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Herkese hayırlı huzurlu geceler
İyi geceler kızlar
İyi geceler kızlarBugün çok açım ben ya şu sebze yemekleri niye beni doyurmuyormidemin üzerine yatıp uyuyayım bari iyi geceler
Diyet surecimde hic bu kadar açlık çektiğimi hatırlamıyorumBugün çok açım ben ya şu sebze yemekleri niye beni doyurmuyormidemin üzerine yatıp uyuyayım bari iyi geceler
Çok teşekkür ederim Rabbim e bin şükür düzeldi biraz, mide problemlemim var ondan kaynaklı olmuş olabilir..doktorun yönlendirmesi ile uyku merkezin de bir gece yatıyorsun aletleri takıp uykuda ne kadar süreli kaç kez nefes alman duruyor ölçülüyor ona göre uyurken takman için burundan maskeli bir makine veriyorlar uyurken onu takıyorsun hortumlu küçük bir cihaz
Canım yeşil takımdasın adım zorunluluğu yok ama menülerine dikkat et birazda hareketli olursan güzel olurSelam canım kuralları tam öğrenemedim bugünkü menümü yazayım
Sabah iki wasa tel peynir ceviz yeşillik
Akşam menemen birkaç tane patates kızartması
Evde dolanıp durdum sabah eczaneye gittim geldim onun dışında çıkamadım rahatsızım.
Pazartesi yürüyüşlere başlayacağım
Evet en büyük yeşil takım domates güzelleriCanım Her gün düzenli olarak menünü bildiriyor sun. Menülerine saat de yazmaya dikkat et. Yeşil takımdasın.fittanne kaptanınız menülerine onu da etiketle. İçtiğin su miktarını da yazmayı unutma. Pazartesi kontrol tartımız var öğlen 12'ye kadar tartılıp kaç kilo olduğunu bildir. Spor yapma zorunluluğun yok.
En büyük Yeşil takım.
Afiyet olsun canımSabah menüm 12.30
Akşam menüm 17.00
Su miktarı 2 litre. Yatana kadar yarım litre daha içerim.fittanne
Kaçamak birkaç patates kızartması
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Ceviz
Domates ve salatalık
İki tane wasa
Şekersiz çay