Popüler Konu LenaG ile MasterFit

26 Kasım menü
12.30 iki yumurtalı tost 2 dilim ekmek peynir zeytin doyana kadar yedim

Ara 4.45 ceviz 4 adet 2 adet kayısı yeşil çay

Akşam karnabahar yemeği bir tabak
5 kaşık sade Makarna
salata cacık
Adım 10800 devamkeeee 💪
Afiyet olsun canım 💕

26 Kasım menü
12.30 iki yumurtalı tost 2 dilim ekmek peynir zeytin doyana kadar yedim

Ara 4.45 ceviz 4 adet 2 adet kayısı yeşil çay

Akşam karnabahar yemeği bir tabak
5 kaşık sade Makarna
salata cacık
Adım 10800 devamkeeee 💪
İki yumurtali tost ne ya 🙈 omlet olucakti o yanında iki dilim ekmekle

Kızlar ben yeşil takıma geçtim ya son günler sol dizim ağrıdığı için tedirgin oldum belki günlük 8 bin adım atamazsam takım etkilenmesin diye katılmadım..
Ama günlük düzenli yürüyüşümü sporumu yapacağım tabiki de..
Bugün misafir gelince kaldı bişey yapamadım ama yine de ev işleri misafir telaşı derken çok hareketsiz bi gün de geçirmedim..
Asıl bugün beni vuran başağrısı oldu..
Dün akşam eşim büyük oğlumu(5 yasında) yanına alıp birlik oldu kız bebek fotolarına bakıyorlar oğlum bundan bizim olsa sever misin bakar mısın :KK57:
Tam da şu emoji :KK57: gibi oldum öyle tıpkısının aynısı..
Acayip dellendim sinirlendim bu arada 2. Oğlumuz 2 yasında yeni memeden kestim..
2 tane problemli hamilelik , 2 kere erken Doğum birinde 7 diğerinde 9 gün lohusa halimle yoğun bakım kapılarında bekledim stresli..
İkisini 2 şer yıl emzirdim..
Gurbet elde yalnız başıma 2 çocuğa bakamazken adam kalkmış kızımız olsun diyor :KK57:
Geceden süren baş ağrısı gerginliğim hat safhada..
Ayy bayılaaaazaaaimmmmm :KK34:

Kızlar ben yeşil takıma geçtim ya son günler sol dizim ağrıdığı için tedirgin oldum belki günlük 8 bin adım atamazsam takım etkilenmesin diye katılmadım..
Bugün misafir gelince kaldı bişey yapamadım ama yine de ev işleri misafir telaşı derken çok hareketsiz bi gün de geçirmedim..
Dün akşam eşim büyük oğlumu(5 yasında) yanına alıp birlik oldu kız bebek fotolarına bakıyorlar oğlum bundan bizim olsa sever misin bakar mısın :KK57:
Acayip dellendim sinirlendim bu arada 2. Oğlumuz 2 yasında yeni memeden kestim..
2 tane problemli hamilelik , 2 kere erken Doğum birinde 7 diğerinde 9 gün lohusa halimle yoğun bakım kapılarında bekledim stresli..
Gurbet elde yalnız başıma 2 çocuğa bakamazken adam kalkmış kızımız olsun diyor :KK57:
Erkek olursa...

Onlar der canim. Hep der, nasilsa analar bakar cocuklara

İyi akşamlar kızlar🤗bugün menümü paylaşmadan önce ufak bir özrüm var sizlere . Kaçamak yaptım. Düzensiz beslendim. Sanırım dünkü gerginliği vücudum bu şekilde yansıttı.

Kahvaltı 07.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
3 ceviz çay

Ara 10.00
1 kutu süt
1 cennet hurması

Kaçamak arası 11.00
2 dilim tahin helvası
Yanında kahve

Öğle 13.00
2 dilim pizza küçük boy

2 avuç karışık çerez

1 muz 🤭 sayarken utanıyorum

2 dilim ekmek

Saçmaladım biliyorum burda kendime dur dedim ekmeği yerken ve dişimi fırçaladim 😄

Akşam 18.30
4yk bulgur pilavı
1 kase nohut yemeği
Söğüş salatalık domates birkaç dilim turşu

Yeşil çay içeceğim ve bol su
3 lt tamamlarım🤗

İyi akşamlar kızlar🤗bugün menümü paylaşmadan önce ufak bir özrüm var sizlere . Kaçamak yaptım. Düzensiz beslendim. Sanırım dünkü gerginliği vücudum bu şekilde yansıttı.

Kahvaltı 07.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
3 ceviz çay

Ara 10.00
1 kutu süt
1 cennet hurması

Kaçamak arası 11.00
2 dilim tahin helvası
Yanında kahve

Öğle 13.00
2 dilim pizza küçük boy

2 avuç karışık çerez

2 dilim ekmek

Saçmaladım biliyorum burda kendime dur dedim ekmeği yerken ve dişimi fırçaladim 😄

Akşam 18.30
4yk bulgur pilavı
1 kase nohut yemeği

3 lt tamamlarım🤗
Afiyet olsun canım gercekten ufak kaçamak olmuş🥲

Kahvaltı 07.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
3 ceviz çay

Ara 10.00
1 kutu süt
1 cennet hurması

Kaçamak arası 11.00
2 dilim tahin helvası
Yanında kahve

Öğle 13.00
2 dilim pizza küçük boy

2 avuç karışık çerez

2 dilim ekmek

Akşam 18.30
4yk bulgur pilavı
1 kase nohut yemeği

3 lt tamamlarım🤗
Afiyet olsun canim yarından itibaren kaçamaksiz menulerle bekliyoruz 🥰🥰

X