- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
Kız susssDördüncü çocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız susssDördüncü çocuk
Ay anlatamıyorum ki.. çoğu zaman yardım eder bana hak verir zorlandığımın farkında ama kız kardeşi yok hep erkeklerin içinde bizim evde de erkek hep kız çocuklarını da çok sever ama napayım ya erkek olursaErkek olursa...
Yarasın kız listeyi okurken e artık şimdi biter dedim “dişlerimi fırçaladım” yazından sonra akşam yemeğini görünce gülme geldiİyi akşamlar kızlarbugün menümü paylaşmadan önce ufak bir özrüm var sizlere . Kaçamak yaptım. Düzensiz beslendim. Sanırım dünkü gerginliği vücudum bu şekilde yansıttı.
Kahvaltı 07.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
3 ceviz çay
Ara 10.00
1 kutu süt
1 cennet hurması
Kaçamak arası 11.00
2 dilim tahin helvası
Yanında kahve
Öğle 13.00
2 dilim pizza küçük boy
2 avuç karışık çerez
1 muz sayarken utanıyorum
2 dilim ekmek
Saçmaladım biliyorum burda kendime dur dedim ekmeği yerken ve dişimi fırçaladim
Akşam 18.30
4yk bulgur pilavı
1 kase nohut yemeği
Söğüş salatalık domates birkaç dilim turşu
Yeşil çay içeceğim ve bol su
3 lt tamamlarım
26 kasim menusu
Kahvalti 9.30
Ara kiraz sapi çayı
Ogle yemegi 13.00
Ara nescafe
Ara türk kahvesi+ kurudut 1 yk
Akşam 18.00
E Elif_Eylul Zipzip-
Afiyet olsun kizlarHayırlı akşamlar arkadaşlar
Bugün ki menüm
Sabah: bir yumurta
Yarım domates
1salatalık
3 zeytin
Az peynir
2 dilim ekmek
Akşam:1kase çorba
2 dilim ekmek
Su 2 lt (2.5 olur)
Spor yapmıyorum diyete alıştıktan sonra başlarım diye düşünüyorum
Yesil takım elim elim üstüne elim şeyim üstüne olan takim
Güzel olurEvet bu hafta 15.000 adım yapalım biz.
26 Kasım menü
Sabah
2 kare ekmek arasına sucuk,kaşar tost(yağsız tavada)
Söğüş
Şekersiz çay
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Öğle (misafir gelince yiyemedim bunları da şekerim düşmesin diye mecbur yedim)
Çayın yanında bisküvi yedim(2 Tutku,2 Finger bisküvi)
Biraz da çerez yedim
Şekersiz çay
Akşam
Küçük hamburger ekmeğine 2 köfteli hamburger
1 bardak Ayran
Hepsini tarttım
Köfte 300 kalori
Ekmek 130 kalori
Ayran 60 kalori
Toplamda 490 yapıyor.. (içinde biraz kurusoğan,domates dilimi,marul parçası vardı onları hesaplamadım)
Suyumu içiyorum..
Spor yapmadım vaktim olmadı şu kafayla da yapabileceğimi sanmıyorum çok Yorgunum..
Akşam yemeğini başka düşündüm yine köfte vardı başrolde ama saat geçti acıktım derken pratik olsun dedim böyle yaptım.. Eskiden böyle bi menü yapmazdım.. 2 tane yerdim bol soslu yağlı gazlı içecekti falan tüketirdim.. Bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim
Şu an adım sayım 2595..
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Afiyet olsun canlar26 Kasım menü
12.30 iki yumurtalı tost 2 dilim ekmek peynir zeytin doyana kadar yedim
Ara 4.45 ceviz 4 adet 2 adet kayısı yeşil çay
Akşam karnabahar yemeği bir tabak
5 kaşık sade Makarna
salata cacık
Adım 10800 devamkeeee
Pizzadan sonra nasıl 2 dilim ekmek ve 1 muz yedin ben çok büyük bir pisbogazm ama yiyemem sanırım muz ve ekmek güzel mi gidiyor kiİyi akşamlar kızlarbugün menümü paylaşmadan önce ufak bir özrüm var sizlere . Kaçamak yaptım. Düzensiz beslendim. Sanırım dünkü gerginliği vücudum bu şekilde yansıttı.
Kahvaltı 07.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
3 ceviz çay
Ara 10.00
1 kutu süt
1 cennet hurması
Kaçamak arası 11.00
2 dilim tahin helvası
Yanında kahve
Öğle 13.00
2 dilim pizza küçük boy
2 avuç karışık çerez
1 muz sayarken utanıyorum
2 dilim ekmek
Saçmaladım biliyorum burda kendime dur dedim ekmeği yerken ve dişimi fırçaladim
Akşam 18.30
4yk bulgur pilavı
1 kase nohut yemeği
Söğüş salatalık domates birkaç dilim turşu
Yeşil çay içeceğim ve bol su
3 lt tamamlarım
Sonradan okuyunca farkettim kuzu ama yinede sağlamdı benim için iki dilim ekmek yedim günler sonraBen ondan saglam demistim
Gecmis olsun canim Rabbim şifasıni versin inşAllahMerhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su
Şambali istiyom bendeAfiyet olsun kizlar
Güzel olur
Afiyet olsun canlar
Pizzadan sonra nasıl 2 dilim ekmek ve 1 muz yedin ben çok büyük bir pisbogazm ama yiyemem sanırım muz ve ekmek güzel mi gidiyor ki
Bir de pilav üstü baklava denicem daha
Çok geçmiş olsun canım İnsallah kesin tanı da çölyak çıkmaz belki gluten hassasiyeti vardır..Merhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
1.5 litre su
Afiyet olsun canim kizinada Allah sifa versin canimMerhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
1.5 litre su
Amin inşallah canım teşekkürlerGecmis olsun canim Rabbim şifasıni versin inşAllah
Şimdi şöyle oluyor pizzayı öğle arası için kızıma yaptım büyük pasta tabağı boyutunda düşün onu 8 e böldüm ikisini ben yedim yani çok büyük değildi. Sonra kalan hamurdan ekmek yaptım bebeğe çorbanın yanında veririm diye . Pizzadan yarım saat sonra o pişti dinlendi derken aradan bir saat geçti ekmeği dilimledim bı merak ettim tabi nasıl olmuş diye bir dilimini yedim . Sonra dedim ki hamur mu olmuş biraz derken bir dilim daha yedim sonra bir an canım tatlı abur cubur birşeyler isteyince hemen bir muza atıldım ve bu son dedim yani süreç uzunAfiyet olsun kizlar
Güzel olur
Afiyet olsun canlar
Pizzadan sonra nasıl 2 dilim ekmek ve 1 muz yedin ben çok büyük bir pisbogazm ama yiyemem sanırım muz ve ekmek güzel mi gidiyor ki
Bir de pilav üstü baklava denicem daha
Aminn. Ben de öyle olmasını umuyorum ama aile de çölyak var zaten.Çok geçmiş olsun canım İnsallah kesin tanı da çölyak çıkmaz belki gluten hassasiyeti vardır..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlı haberler alın..
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim kizinada Allah sifa versin canim
Burdayim canimBen geldim Zipzip- kaptanim sen de burada misin
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah öyle değildirMerhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
1.5 litre su
Akşam yemeği olmazsa gece naparim ben ne zaman öğle çok yedim akşamı yemeyim desem gece tost yerken buluyorum kendimiYarasın kız listeyi okurken e artık şimdi biter dedim “dişlerimi fırçaladım” yazından sonra akşam yemeğini görünce gülme geldi
MasterFit Yarışması 11.Etap | |
1 | C _CikiLeta |
2 | @Zeynebim2020 |
3 | askrhpozitif |
4 | @Tutaste53 |
5 | @Li_zigi |
6 | madamhd |
7 | masal3487 |
8 | Kahve __Kokusu |
9 | menekse_kokusu |
10 | Aijoo |
11 | sardunya1038 |