- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
15 olunca da çoğu kişi tamamliyordu aslinda :))Et valla ben rakip istiyorum yaaa hiç zevkli değil böyle tek yürümek 15 olsun yine
Ama yoğun çalışanlar ,cocuklari olanlar var canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 olunca da çoğu kişi tamamliyordu aslinda :))Et valla ben rakip istiyorum yaaa hiç zevkli değil böyle tek yürümek 15 olsun yine
Genelde iki öğün yiyorum arada 3 te oluyorAfiyet olsun canim
Iki ogun mu besleniyorsun
Yemek saatlerini yazabilir misin
Kilona gore aksam yemegin az olmus aksama protein ekleyebilirmissin
Evet evet yapalım bir hafta olmasada 3 gün yarışalım duralım mesala motobolizma şaşırsin bir noli diyeAslinda kendi içimizde 15.000 adim mi atsak 5-6 kisi oluruz bence
Aynen canim 15 sinir olsun dahada çıkabilirizEvet bu hafta 15.000 adım yapalım biz.
Olabilir ya yarışma işi yaptırıyor diğer türlü Toto hep oturma peşindeAslinda kendi içimizde 15.000 adim mi atsak 5-6 kisi oluruz bence
Yürümek isteyenlere de bir takım olsun o zaman canım15 olunca da çoğu kişi tamamliyordu aslinda :))
Ama yoğun çalışanlar ,cocuklari olanlar var canim
Bu hafta düzenli menu ve spor paylasirsan haftaya ekleriz takimlara canimBen herhangi bir takımda değilim dimi deneme süresi var sanırım
Kızlar allstar yapıyoruz. Rengarenk oluyoruz. 15.000 adım atacağız bilginize.
1000 adim yeter
Himmet agabeyyy.
Adımları değil takımları sayiyorsun. Kırmızı takım mavi takım yeşil takım sarı takım bir de şimdi lacivert takım çıktı 15000 adım yürüyecek.1000 adim yeter
Lacivert mi olsunAdımları değil takımları sayiyorsun. Kırmızı takım mavi takım yeşil takım sarı takım bir de şimdi lacivert takım çıktı 15000 adım yürüyecek.
Menülerimi düzenli paylaşırım ama spor şimdi yapamam biraz kilo vereyim sonra yapcam sporuBu hafta düzenli menu ve spor paylasirsan haftaya ekleriz takimlara canim
Yirtamazsin öyle yürüteceğiz