Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Merhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. 😔 haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su
Geçmiş olsun canım😔 yavrularımıza gelen hastalıklar bizleri çok yıpratıyor seni anlayabiliyorum . Allah'ım kızının güzel günlerini göstersin sağlıklı günleri olsun ♥️

Merhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. 😔 haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su
Afiyet olsun çok geçmiş olsun umarım çolyak değilde hassasiyet vardir
Şimdi 😄 şöyle oluyor pizzayı öğle arası için kızıma yaptım büyük pasta tabağı boyutunda düşün ☺️ onu 8 e böldüm ikisini ben yedim yani çok büyük değildi. Sonra kalan hamurdan ekmek yaptım bebeğe çorbanın yanında veririm diye . Pizzadan yarım saat sonra o pişti dinlendi derken aradan bir saat geçti ekmeği dilimledim 😀bı merak ettim tabi nasıl olmuş diye bir dilimini yedim . Sonra dedim ki hamur mu olmuş biraz derken bir dilim daha yedim sonra bir an canım tatlı abur cubur birşeyler isteyince hemen bir muza atıldım ve bu son dedim 🤭 yani süreç uzun 😄
He tamam D
Eline sağlık kaptanim

Aminn. Ben de öyle olmasını umuyorum ama aile de çölyak var zaten.

Teşekkürler canım
Anladım canım biz hayır dua edelim Rabbim beterinden korusun.. O zaman bilinçlisinizdir canım en azından beslenmesini ona göre ayarlarsınız eskiden daha zormuş böyle glütensiz unlar kolay bulunmuyormuş şimdi bir sürü glütensiz un çeşitleri var.. farklı farklı bir sürü hamurişi tatlı tarifleri var..

😀😀😀 Akşam yemeği olmazsa gece naparim 🤭 ben ne zaman öğle çok yedim akşamı yemeyim desem gece tost yerken buluyorum kendimi 😁
Akşam yemeği ye tabi canım ama öncesinde okuduklarım kaç akşam yemeğine denk onları ne yapacağız 😄😄
Senin kendini aç bırakmaman lazım kilo yüksek mide geniş şimdi..
Ana öğünlü ara öğünlü menüler hazırla kendine..
Akşam yemeklerini az öne çek..
ama şöyle pizzaları da ödül günlerine sakla yani akşam yemeğinden önce 2 pizza nedir kız 😄😄😍😍

X