- 21 Aralık 2016
- 8.897
- 40.952
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn teşekkürler canım hayırlısı olsun diyorum artık. Vardır bunda da bir hayırGeçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah öyle değildir
Tamam canım
Sececeklerim yesil takima kacmis
MasterFit Yarışması 11.Etap 1 C _CikiLeta 2 @Zeynebim2020 3 askrhpozitif 4 North River 5 @Li_zigi 6 madamhd 7 @masal3487 8 @Kahve __Kokusu 9 menekse_kokusu 10 Aijoo 11 @sardunya1038 12 @60kiloyum SARI TAKIM 1 Cordelia 2 @Miss___hayaLet 3 @Pikachu_ 4 @sulisim 5 @Nehir im 6 Zipzip- YEŞİL TAKIM 1 @sara_28 2 @fesang 3 fittanne 4 @Migim
Tamam canım
Geçmiş olsun canım yavrularımıza gelen hastalıklar bizleri çok yıpratıyor seni anlayabiliyorum . Allah'ım kızının güzel günlerini göstersin sağlıklı günleri olsunMerhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su
Afiyet olsun çok geçmiş olsun umarım çolyak değilde hassasiyet vardirMerhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su
He tamam DŞimdi şöyle oluyor pizzayı öğle arası için kızıma yaptım büyük pasta tabağı boyutunda düşün onu 8 e böldüm ikisini ben yedim yani çok büyük değildi. Sonra kalan hamurdan ekmek yaptım bebeğe çorbanın yanında veririm diye . Pizzadan yarım saat sonra o pişti dinlendi derken aradan bir saat geçti ekmeği dilimledim bı merak ettim tabi nasıl olmuş diye bir dilimini yedim . Sonra dedim ki hamur mu olmuş biraz derken bir dilim daha yedim sonra bir an canım tatlı abur cubur birşeyler isteyince hemen bir muza atıldım ve bu son dedim yani süreç uzun
Eline sağlık kaptanim
MasterFit Yarışması 11.Etap 1 C _CikiLeta 2 @Zeynebim2020 3 askrhpozitif 4 North River 5 @Li_zigi 6 madamhd 7 @masal3487 8 @Kahve __Kokusu 9 menekse_kokusu 10 Aijoo 11 @sardunya1038 12 @60kiloyum SARI TAKIM 1 Cordelia 2 @Miss___hayaLet 3 @Pikachu_ 4 @sulisim 5 @Nehir im 6 Zipzip- YEŞİL TAKIM 1 @sara_28 2 @fesang 3 fittanne 4 @Migim
Afiyet olsun canimMenu
Sabah (9:30)
2 dlm tam bugday
1 yumurta
1 kk peynir
Ara(12:30)
2 kare bitter
Kahve
Ogle (15:00)
2 tane salatalik tursusu
1 dlm ekmek
Aksam(18:30)
1/2 pide
Bol salata
2 bardak ayran
Su:2 lt Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Biz gidelim o zamanSececeklerim yesil takima kacmis
Anladım canım biz hayır dua edelim Rabbim beterinden korusun.. O zaman bilinçlisinizdir canım en azından beslenmesini ona göre ayarlarsınız eskiden daha zormuş böyle glütensiz unlar kolay bulunmuyormuş şimdi bir sürü glütensiz un çeşitleri var.. farklı farklı bir sürü hamurişi tatlı tarifleri var..Aminn. Ben de öyle olmasını umuyorum ama aile de çölyak var zaten.
Teşekkürler canım
Afiyet olsunMenu
Sabah (9:30)
2 dlm tam bugday
1 yumurta
1 kk peynir
Ara(12:30)
2 kare bitter
Kahve
Ogle (15:00)
2 tane salatalik tursusu
1 dlm ekmek
Aksam(18:30)
1/2 pide
Bol salata
2 bardak ayran
Su:2 lt Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Yok kiz sen de varsin ,Biz gidelim o zaman
Akşam yemeği ye tabi canım ama öncesinde okuduklarım kaç akşam yemeğine denk onları ne yapacağızAkşam yemeği olmazsa gece naparim ben ne zaman öğle çok yedim akşamı yemeyim desem gece tost yerken buluyorum kendimi