- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
Yaaa geldim de, namaz sonrası yatağa gittim bugün, elimde bdv okurken uyumuşummavitosbik07 de gelmemis bu sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa geldim de, namaz sonrası yatağa gittim bugün, elimde bdv okurken uyumuşummavitosbik07 de gelmemis bu sabah
Seninle resmi işlerimiz var ya artık, süreci etkilenmesin diye bakmadım sanaGördum ben onu sabah ama Günaydın demedi
Hic dogum yapmis gibi degilsin dedi :)Zayiflamissin dedimi sana
Biri ben :)Hı kim acaba o yiyenler
Hoşgeldin canımHayirli geceler hanimlar
Bende araniza katilmak isterim
Günaydın canımGünaydın
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar
Günaydın canımGünaydın güzeller
Günaydın canım bol eksilerin olsun inşallahGünaydın kızlar mutlu sağlıklı huzurlu sabahlar.
İlk tarti bildirimi benden olsun. İlk haftalar cabuk gidiyor Zipzip-
Eki Görüntüle 2915197
Günaydın canım artı değilsin canım bozma moraliniGünaydın kızlar sabitin bugün
Günaydın canımgünaaaydınnnn herkeseeeee
Sende bozma moralini canım tartı bazen küçük oyunlar yapabiliyor cumaya kadar kilo iner aşağıyaBen ne yapayım nerelere gideyim yaa nasıl sabit olabilirim sinirlerim bozuldu
Geçmiş olsunPanik atak krizi daha geçirdim canım iki gün önce arttı bu aralar randevu aldım yine kalp doktoru na gdcm yine psikiyatri
Günaydın dileğimGünaydın kizlar
Günaydın canım tebrik ederimGunaydin kizlar
Cuma 67,1kg
Pzrtesi 66,7
-400gr
Yuhh Dilek ne olacak bizim bu halimiz ben boşa 89 çıkmadımYürüyüşten geldim tartıldım yaziyimmi ki bilemedim
Cuma 71.6
Bugün 74
Günaydın canımGünaydın bebekler
Günaydın canımGünaydın kızlar, yeni başlığımız hayırlı olsun
Günaydın ablacımgünaydınnn canlarrrrr
Ben dün okudum sende oku bananeTum gecmisi okumusumda cevap vermeye tenezul etmiyor gibi surdan caktirmadan araya kaynayim biri ozet gecsin yahu
Sen bana bakma koruyorum benHani 55 i koruyacaktin
Günaydın kızlar, yeni başlığımız hayırlı olsun
günaydınnn canlarrrrr
Günaydın kızlarGünaydın. Kızlar
Günaydın yeşilli prenses
Günaydın canimGünaydın kızlar, yeni başlığımız hayırlı olsun
Günaydın canimgünaydınnn canlarrrrr
Geçmişte onemli birsey yok kilo bildirimini yap yeterliTum gecmisi okumusumda cevap vermeye tenezul etmiyor gibi surdan caktirmadan araya kaynayim biri ozet gecsin yahu
Gozun aydinbenim oğlan sabah 7 de geldi şükür bu gün onunla çene yapıp ilgilenirim fırsat buldukça damlarım kızlar
Günaydın canimGünaydın. Kızlar
Ne guzel 53 leri görmüşsun ben aldim basimi gidiyorum
Kiz icin mi gidiyorsunuz iyilesmedi mi canimEşim geleck hastaneye gidicez öptüm hepinizi
Ankaraya dönünce toparlanirsin. Yemeden calisamazsin ki, gittiğin yer de en fazla 55
Günaydın canim
Günaydın canim
Geçmişte onemli birsey yok kilo bildirimini yap yeterli
Not alıyorum bugünkü kilolari :)
Gozun aydin
Günaydın canim
Ne guzel 53 leri görmüşsun ben aldim basimi gidiyorum
Free liste olustururuz
Hayırdır canim önemli birşey yoktur inşallahEşim geleck hastaneye gidicez öptüm hepinizi
Günaydın canım dün gece benimde çok kötü geçti gece uyanmaklarini nasıl bırakıcaz bilmiyorum ama deliksiz uykuyu ozledimGunaydin. Ben dun gece cok az uyudum. Kizlarda sabah erken kalkti o mahmurlukla iki bardak su içtim tartı sonradan aklıma geldi. Yarın tartilirim kaptanim Zipzip-
Büyük kizim 3.5 yaşına kadar surekli uyandi geceleri. Diğeri de ona çekerse daha 2 sene varHayırdır canim önemli birşey yoktur inşallah
Günaydın canım dün gece benimde çok kötü geçti gece uyanmaklarini nasıl bırakıcaz bilmiyorum ama deliksiz uykuyu ozledim
57-58 i gosteriyor tarti yaAnkaraya dönünce toparlanirsin. Yemeden calisamazsin ki, gittiğin yer de en fazla 55
Günaydın canim dun tartilmistin 75.5 demistin onu baz alayim miGunaydin. Ben dun gece cok az uyudum. Kizlarda sabah erken kalkti o mahmurlukla iki bardak su içtim tartı sonradan aklıma geldi. Yarın tartilirim kaptanim Zipzip-