- 1 Kasım 2012
- 11.098
- 25.665
- 34
Gunaydin canim eksin cok guzel tebrik ederim
Iki günde çok güzel bir eksi
Tesekkur ederim :)))Süper tebrik ederim bol bol eksileriniz olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim eksin cok guzel tebrik ederim
Iki günde çok güzel bir eksi
Tesekkur ederim :)))Süper tebrik ederim bol bol eksileriniz olsun inşallah
Başlangıç kilomOlur ablacim başlangıç kilon icin onu yazayim
Gunaydin canim
Kontrol mu canim insallah gecmistirEşim geleck hastaneye gidicez öptüm hepinizi
HosbuldumGünaydın canım hoşgeldin aramıza
Çok geçmiş olsun canım benim
Günaydın kızlar
Bende senden hallice
HoşbuldumHoşgeldin canım
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydın canım
Günaydın canım bol eksilerin olsun inşallah
Günaydın canım artı değilsin canım bozma moralini
Günaydın canım
Sende bozma moralini canım tartı bazen küçük oyunlar yapabiliyor cumaya kadar kilo iner aşağıya
Geçmiş olsun
Günaydın dileğim
Günaydın canım tebrik ederim
Yuhh Dilek ne olacak bizim bu halimiz ben boşa 89 çıkmadım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın ablacım
Ben dün okudum sende oku banane
Aramiza hosgeldinNasilsin canim tabi kendimden bahsedeyim
39 yasinda 3 cocuk annesiyim 3.dogumumdan sonra 20 kilo vererek 60 li rakamlara düştüm ama yaklasik 2.5 yildir kendimi toparlayamiyorum gittikce kilo aldim 84 oldum
Kendime bir turlu gelemiyorum takim enerjisine inanıyorum daha once birkac takimda bulundum bana cok iyi geldi nereden baslayacagim bilemiyorum enerjinize desteginize ihtiyacim var inşallah hep birlikte tam motive guzel kilolar veririz
Teşekkür ederim hosbuldum inşallah hep birlikte guzel kilolar veririz.Aramiza hosgeldin
Kiz ben uc gundur okuz gibi yedim sen nasil benden cok aldinYürüyüşten geldim tartıldım yaziyimmi ki bilemedim
Cuma 71.6
Bugün 74
Baslangicin hayirli olsun ablaBaşlangıç kilom
68.6
Sevgilerimle
Öküz gibi yemege devam edin de ne yapiyorum sizeKiz ben uc gundur okuz gibi yedim sen nasil benden cok aldin
Insallah odemdir kaptanim ama hic sanmiyorum cidden sinirimi zorladim ust uste geldi misafir vs de tuzu biberi oldu diyete devam korumak cok zorÖküz gibi yemege devam edin de ne yapiyorum size
Mesaji alintilamamisim cogu ödemdir cumaya eksiye bile geçersin
Heeyyyy kizlar kosun zipzip in meger sopasi varmisÖküz gibi yemege devam edin de ne yapiyorum size
Mesaji alintilamamisim cogu ödemdir cumaya eksiye bile geçersin
Evet canım ultrason a girecek eşim akşam üstü gelecekmiş beni birde telaslandiriyor gelicem diyeKiz icin mi gidiyorsunuz iyilesmedi mi canim
Valla cok zor canim ben bile zorlaniyorum bu aralarInsallah odemdir kaptanim ama hic sanmiyorum cidden sinirimi zorladim ust uste geldi misafir vs de tuzu biberi oldu diyete devam korumak cok zor
3 bebeyle telasin azdir diye atraksiyon yapmis :)Evet canım ultrason a girecek eşim akşam üstü gelecekmiş beni birde telaslandiriyor gelicem diye
Gecmis olsun canim yaa inşallah sonuçlar guzel gelirEvet canım ultrason a girecek eşim akşam üstü gelecekmiş beni birde telaslandiriyor gelicem diye
Sopam hep vardı da sakliyordumHeeyyyy kizlar kosun zipzip in meger sopasi varmis
Arada sirada giy cikar kaptanim sonra kapanmaz filan :)Valla cok zor canim ben bile zorlaniyorum bu aralar
Bir rahatlama geldi elbiseyide alinca
Nasil girecem icine diye dusunmuyorum hic
Gunaydin canimGünaydın kızlar