- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Elbise ankaradaArada sirada giy cikar kaptanim sonra kapanmaz filan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbise ankaradaArada sirada giy cikar kaptanim sonra kapanmaz filan :)
Günaydın canimGünaydın kızlar
Afiyet olsun canım. Bisiklet 40 dk. Olabilir. Eğer çok yorulmuyorsan işte.11 Eylül cumartesi menü
10.30
3 kaşık biberli lor
2 dilim ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
13.30
5 çatal karpuz
1 fincan sütlü kahve
6 bedem
16.30
10 leblebi
2 kuru kayısı
18.30
Bol salata
Yarım kase çorba
4 parça ızgara incik kanat
Közlenmiş biber
20.30
1 bardak süt
3 litre su
30 dk kondisyon bisiklet
12 Eylül Pazar menü
07.30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
09.00
1 fincan sütlü kahve
12.30
6 kaşık çorba
2 kaşık kıymalı patates yemeğinin sadece kıymasındn
2 kaşık erişte
16.30
1 orta boy patates fırında
Bol salata
4 kaşık fasulye
1 dilim ekmek
2 litre su
7. 000 adım
Zipzip-
@Filiz16
Cordelia
Günaydın.Günaydın kizlar
Günaydın Muhteşem.Günaydın kızlar mutlu sağlıklı huzurlu sabahlar.
İlk tarti bildirimi benden olsun. İlk haftalar cabuk gidiyor Zipzip-
Eki Görüntüle 2915197
Iyiyim canim takim kapandi ama günlükten devam ediyoruz
Takim olarak 2 gundur biraz saldik bizde bugunden itibaren ilk kilolari yazip sifirdan basliyoruz
Tam kilonu yazabilir misin not olarak alayim
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
Günaydın.Günaydın kızlar
Günaydın. Sabit olman çok güzel.Günaydın kızlar sabitin bugün
Günaydın.günaaaydınnnn herkeseeeee
Sakın moralini bozma. Zipzip ve Filiz zayıflatacak hepimizi.Ben ne yapayım nerelere gideyim yaa nasıl sabit olabilirim sinirlerim bozuldu
Çok geçmiş olsun.Panik atak krizi daha geçirdim canım iki gün önce arttı bu aralar randevu aldım yine kalp doktoru na gdcm yine psikiyatri
Günaydın.Günaydın kizlar
Harikasın. Tatil kiloları gitti galiba.Gunaydin kizlar
Cuma 67,1kg
Pzrtesi 66,7
-400gr
Yürüyüşten geldim tartıldım yaziyimmi ki bilemedim
Cuma 71.6
Bugün 74
Heee tabi tabi.Yuruyusten gelince kaslar şişmiştir ama
Günaydın.günaydınnn canlarrrrr
Harika.Hic dogum yapmis gibi degilsin dedi :)
Zipzip i oku. Topluca alıntı yapıyor.Tum gecmisi okumusumda cevap vermeye tenezul etmiyor gibi surdan caktirmadan araya kaynayim biri ozet gecsin yahu
Var.
Canımmmm. En kısa sürede hedefine ulaşmani dilerim. Umarım Antalyada hep mutlu olursun. Mutluluk , sağlık ve başarılar diliyorum.Başlangıç kilom
68.6
Sevgilerimle
Kaptanım sinirlenince cok güzel oluyorsun.Öküz gibi yemege devam edin de ne yapiyorum size
Mesaji alintilamamisim cogu ödemdir cumaya eksiye bile geçersin
Teşekkür ederim bitanemBaslangicin hayirli olsun abla
Tuhhh olmadi bak o zaman sende listedesin 1kg versen kardir :)Elbise ankarada
Benim de küçük 3.5 yaşında buyukte hiç böyle birşey yaşamadımBüyük kizim 3.5 yaşına kadar surekli uyandi geceleri. Diğeri de ona çekerse daha 2 sene var
Fazla almamissin canım Dilek baya almışBugun foto cekecekmiydik ben sabah curcunasinda cekmedim 70.9 um +1.25
Günaydın canımGünaydın kızlar
6 seneden beri deliksi uykum yokGunaydin. Ben dun gece cok az uyudum. Kizlarda sabah erken kalkti o mahmurlukla iki bardak su içtim tartı sonradan aklıma geldi. Yarın tartilirim kaptanim Zipzip-
İdrar yolu enfeksiyonu var canım sonuç Perşembe alinacakmis bizde ne olur ne olmaz diye dün doktora sorduk oda bugün ulrason çekimi istedi. Eşim ve ailesin de maalesef böbrek taşı var genetik olabilir.Hayırdır canim önemli birşey yoktur inşallah
Günaydın canım dün gece benimde çok kötü geçti gece uyanmaklarini nasıl bırakıcaz bilmiyorum ama deliksiz uykuyu ozledim
Büyük kizim 3.5 yaşına kadar surekli uyandi geceleri. Diğeri de ona çekerse daha 2 sene var
Ultrason için canım.Kontrol mu canim insallah gecmistir
Ya sorma3 bebeyle telasin azdir diye atraksiyon yapmis :)
Sağol canım benim inşallah güzel çıkar bir haftadan beri uğraşıyoruz hayırlısıGecmis olsun canim yaa inşallah sonuçlar guzel gelir
Günaydın canımGünaydın kızlar
Yapalım liste vardı sanki bende eksikleri tamamlayayim bugünMerve 4 gunluk yapalim mi :) askrhpozitif beni ancak o paklar
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahİdrar yolu enfeksiyonu var canım sonuç Perşembe alinacakmis bizde ne olur ne olmaz diye dün doktora sorduk oda bugün ulrason çekimi istedi. Eşim ve ailesin de maalesef böbrek taşı var genetik olabilir
Kac gundur adimda atamiyorum 10 bini gecsem.tekrar 55 -56 ya düşerimTuhhh olmadi bak o zaman sende listedesin 1kg versen kardir :)
Amin canım benim sağolÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Wksik ne kiz.corba salata aksamlari.aciz bende bulmaya calisiyorum listeyiYapalım liste vardı sanki bende eksikleri tamamlayayim bugün
Bu hafta madem cicek bocek yok adim yarisi yapalim ama nolur 20000 adim atmasinlar ya minumum 8bin max 15bin olsunKac gundur adimda atamiyorum 10 bini gecsem.tekrar 55 -56 ya düşerim
Olur valla bende cok adim atamıyorum 15 bin sınır guzelBu hafta madem cicek bocek yok adim yarisi yapalim ama nolur 20000 adim atmasinlar ya minumum 8bin max 15bin olsun
Minumumda tesvik eder 5000lerdeyken kalkip leslie yapmak gerrekir :)Olur valla bende cok adim atamıyorum 15 bin sınır guzel
Olur onu baz alabilirsin57-58 i gosteriyor tarti ya
Surekli oturmakda iyi gelmiyor
Ankaraya gelince duzene girerim inşallah
Günaydın canim dun tartilmistin 75.5 demistin onu baz alayim mi
Dilek hizli verip hizli alabiliyor metosu saglamBenim de küçük 3.5 yaşında buyukte hiç böyle birşey yaşamadım
Fazla almamissin canım Dilek baya almış
Günaydın canım