- 7 Ağustos 2016
- 4.101
- 14.571
Günaydın geçmiş olsun canm Allahm tez zamanda şfanı versin... İnşallah güzel haberlerle gelirsin.Panik atak krizi daha geçirdim canım iki gün önce arttı bu aralar randevu aldım yine kalp doktoru na gdcm yine psikiyatri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın geçmiş olsun canm Allahm tez zamanda şfanı versin... İnşallah güzel haberlerle gelirsin.Panik atak krizi daha geçirdim canım iki gün önce arttı bu aralar randevu aldım yine kalp doktoru na gdcm yine psikiyatri
Amin inşallah canım çok sağolGünaydın geçmiş olsun canm Allahm tez zamanda şfanı versin... İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Tamam canımZipzip- kaptanım bugun pil baska yerlere bakicam insa bulabilirim pazar gunu heryer kapaliydi
Yurt disinda bulamaz ki bimi a101 iBen bu hafta ya Bim ya A101 olması lazım birinde tartı pili gördüm oralara d bak istersen canm
Geçmiş olsun canımPanik atak krizi daha geçirdim canım iki gün önce arttı bu aralar randevu aldım yine kalp doktoru na gdcm yine psikiyatri
Ay ben onu hala burda sanıyorumTamam canım
Yurt disinda bulamaz ki bimi a101
Geçmiş olsun canım
Bilmem ki ben görmedim duymadım bilmiyorumHı kim acaba o yiyenler
Gunaydin canimGünaydın kizlar
Gunaydin canim eksin cok guzel tebrik ederimGunaydin kizlar
Cuma 67,1kg
Pzrtesi 66,7
-400gr
Iki günde çok güzel bir eksiGunaydin kizlar
Cuma 67,1kg
Pzrtesi 66,7
-400gr
Yuruyusten gelince kaslar şişmiştir amaYürüyüşten geldim tartıldım yaziyimmi ki bilemedim
Cuma 71.6
Bugün 74
Süper tebrik ederim bol bol eksileriniz olsun inşallahGunaydin kizlar
Cuma 67,1kg
Pzrtesi 66,7
-400gr
detoks sonrası biraz abartmışsin canimYürüyüşten geldim tartıldım yaziyimmi ki bilemedim
Cuma 71.6
Bugün 74
Tamam canım cuma günü ayarlamanızı beklerim. Sabah apar topar çıktım evden tartı fotosu alamadım. Ama dün tartilmistim sadece söylesem olur mu?Bu aksam oderim olmaz mi her gun 5 er dakika eklerim
Cuma gunu ayarlayalim abla kelebek cicek
Afiyet olsun canim
Ayarlayacagiz canim kelebek çiçek
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canim kendini tanitabilir misin ben biliyorum da diger uyeler tanimaz uzun zaman oldu
Afiyet olsun canim
Gunaydin canim
Günaydın
Günaydın kizlar
Günaydın güzeller
Günaydın canım hoşgeldin aramızaNasilsin canim tabi kendimden bahsedeyim
39 yasinda 3 cocuk annesiyim 3.dogumumdan sonra 20 kilo vererek 60 li rakamlara düştüm ama yaklasik 2.5 yildir kendimi toparlayamiyorum gittikce kilo aldim 84 oldum
Kendime bir turlu gelemiyorum takim enerjisine inanıyorum daha once birkac takimda bulundum bana cok iyi geldi nereden baslayacagim bilemiyorum enerjinize desteginize ihtiyacim var inşallah hep birlikte tam motive guzel kilolar veririz
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar sabitin bugün
günaaaydınnnn herkeseeeee
Çok geçmiş olsun canım benimPanik atak krizi daha geçirdim canım iki gün önce arttı bu aralar randevu aldım yine kalp doktoru na gdcm yine psikiyatri
Günaydın kızlarGünaydın kizlar
Bende senden halliceYürüyüşten geldim tartıldım yaziyimmi ki bilemedim
Cuma 71.6
Bugün 74
Olur ablacim başlangıç kilon icin onu yazayimTamam canım cuma günü ayarlamanızı beklerim. Sabah apar topar çıktım evden tartı fotosu alamadım. Ama dün tartilmistim sadece söylesem olur mu?
Gunaydin canimGünaydın bebekler
Hani 55 i koruyacaktinBende senden hallice
Günaydın yeşilli prensesGünaydın kizlar