- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Cekersen guzel olur canim biraz alisirsin cuma gunleride fotogrfali devam edecegizEvet kapanmasina üzüldüm ama olsun burdan devam ederiz az once tartildim 84.7 idim fotograf cekeyimmi
İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cekersen guzel olur canim biraz alisirsin cuma gunleride fotogrfali devam edecegizEvet kapanmasina üzüldüm ama olsun burdan devam ederiz az once tartildim 84.7 idim fotograf cekeyimmi
İnşallah
Cekersen guzel olur canim biraz alisirsin cuma gunleride fotogrfali devam edecegiz
Gunaydin canimGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın
Teşekkür ederim canmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Patates kavurma
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kepeklide olsa 1tabak çok geldi bana,biberde kavurma
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar
Teşekkür ederimBu aksam oderim olmaz mi her gun 5 er dakika eklerim
Cuma gunu ayarlayalim abla kelebek cicek
Afiyet olsun canim
Ayarlayacagiz canim kelebek çiçek
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canim kendini tanitabilir misin ben biliyorum da diger uyeler tanimaz uzun zaman oldu
Afiyet olsun canim
Gunaydin canim
GünaydınGünaydın güzeller
TebriklerGünaydın kızlar mutlu sağlıklı huzurlu sabahlar.
İlk tarti bildirimi benden olsun. İlk haftalar cabuk gidiyor Zipzip-
Eki Görüntüle 2915197
Hoş geldin canm birlikte yine başarırızNasilsin canim tabi kendimden bahsedeyim
39 yasinda 3 cocuk annesiyim 3.dogumumdan sonra 20 kilo vererek 60 li rakamlara düştüm ama yaklasik 2.5 yildir kendimi toparlayamiyorum gittikce kilo aldim 84 oldum
Kendime bir turlu gelemiyorum takim enerjisine inanıyorum daha once birkac takimda bulundum bana cok iyi geldi nereden baslayacagim bilemiyorum enerjinize desteginize ihtiyacim var inşallah hep birlikte tam motive guzel kilolar veririz
GünaydınGünaydın güzeller
Gunaydin canim 68.3 sun değil mi ona gore not alıyorumGünaydın kızlar sabitin bugün
İnşallahGünaydın
Teşekkür ederim canm
Günaydın kaptanım
Teşekkür ederim
Günaydın
Tebrikler
Hoş geldin canm birlikte yine başarırız
GünaydınGünaydın
Günaydın canim manzaran karşısında içimiz açıldıgünaaaydınnnn herkeseeeee
Günaydın canimgünaaaydınnnn herkeseeeee
Sabit olmanda guzel bozma moralini cumaya guzel eksi gelirBen ne yapayım nerelere gideyim yaa nasıl sabit olabilirim sinirlerim bozuldu
Günaydın canım maalesef ben de aynıyım canm sıkıldıGünaydın kızlar sabitin bugün
Günaydın canim manzaran karşısında içimiz açıldı
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Ben bu hafta ya Bim ya A101 olması lazım birinde tartı pili gördüm oralara d bak istersen canmZipzip- kaptanım bugun pil baska yerlere bakicam insa bulabilirim pazar gunu heryer kapaliydi
Panik atak krizi daha geçirdim canım iki gün önce arttı bu aralar randevu aldım yine kalp doktoru na gdcm yine psikiyatriNoldu canim??
İnşallah kaptanım yoksa kokladığım kekler çikolatalar içime oturacakGünaydın canim
Sabit olmanda guzel bozma moralini cumaya guzel eksi gelir