Pardon migicim diyecektimMetincim masterfite katilmadiktan sonra bir önemi yok senin için iyi ama
yine adım atarım ama bildirmeyeyim o zamanMetincim masterfite katilmadiktan sonra bir önemi yok senin için iyi ama
Niye katilmiyosun onu anlayamadim migiyine adım atarım ama bildirmeyeyim o zaman
Senin spor listene ekleniryine adım atarım ama bildirmeyeyim o zaman
Afiyet olsun canım26 kasim menusu
Kahvalti 9.30
Ara kiraz sapi çayı
Ogle yemegi 13.00
Ara nescafe
Ara türk kahvesi+ kurudut 1 yk
Akşam 18.00
Sagol canimAfiyet olsun canım
Yeşil takım üç kişi vardı bende eşit olsun dedimNiye katilmiyosun onu anlayamadim migi
Yeşil takım sadece adım atmayacak yine kilo verecekler ama neyseYeşil takım üç kişi vardı bende eşit olsun dedim
Yoksa masterfitte adım ikisine varım
Bu hafta böyle olsun
Allah razı olsun bitanemYakısıklı cocuklari var
Afiyet olsun canim26 kasim menusu
Kahvalti 9.30
Ara kiraz sapi çayı
Ogle yemegi 13.00
Ara nescafe
Akşam 18.00
E Elif_EylulZipzip-
Öyle mi kafamı tutuyorEline sağlık canım.Migim MasterFit e katılmayacaksın sanıyordum yeşil takım da ne işin var? Yeşil takım kırmızı ve mavi takıma kafa tutuyor kilo verme konusunda biz sporsuz da olsa sizi yeneriz diyor.
Sen sadece spor yapacaktin? Şimdi spor yapmayacağım ama diyet yapacağım mı diyorsun? Kafam karıştı?
Dinlenince geçer geçmiş olsun canım.Hanımlar öğleden sonra komşum geldi annesiyle çaya iki oğlum beni mahvetti şu an üstümden tır geçmiş gibi
Tam yemek saatimde geldiler bişey de yiyemedim.. geç saate kalmıştı yemeğim öyle olunca çayın yanında çerez bisküvi bi kaç tane yedim mecbur şekerim daha düşmesin diye..
şu an sessizlik istiyorum ah fenalardayım ya kulaklarımın içi ağrıyor zonkluyor resmen
Canım sabah sadece adımda varım dedin. Akşam ise sadece kiloda yarışan takımdasin. Hu huu . Heyyooo.Öyle mi kafamı tutuyor
26 Kasım menü
13:00
Bir tane çikolata, sarelle (vallah yedim günlerdir dolaptaydi)
1 Red Bull
14:55
2 kaşık süt reçeli
16:30
1 porsiyon pirinç pilavı
1 porsiyon kuru fasulye
1 adet salatalık turşusu
sonra 1 yeşil çay içebilirim
Su 2 lt olur geceye kadar
Zipzip- E Elif_Eylul
Selam kızlar :)
Sabah 12:00
Soganlı yumurta iki dilim tb ekmeği
Öğlen 14:45 gibi
2 küçük kurabiye
Akşam 17:00
Çok az makarna yogurtlu semiz otu
2 lt su yatana kadar 3 olur :)
Afiyet olsun kızlar26 kasim menusu
Kahvalti 9.30
Ara kiraz sapi çayı
Ogle yemegi 13.00
Ara nescafe
Akşam 18.00
E Elif_EylulZipzip-
Sayı Eşit olsun diye dedimCanım sabah sadece adımda varım dedin. Akşam ise sadece kiloda yarışan takımdasin. Hu huu . Heyyooo.