Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ooyyy kıyamam yaa nasıl üzülmüşsündür , hala da kedilere için ısınmıyordur :KK43: yüksek giriş üstü toplantı salonu onun üstü 1. kat gülüm kedinin girebileceğini sanmıyorum girerse de artık çıkamazzz benimdirrrrr:rolleyes:
Abla kedileri seviyorum da o günlerde gece cok korkardim beni de yiyecek diye 😂

Anksiyete ve panik atak çıktı.2 sene ilaç kullandım tam anlamıyla geçmedi amaa çok şükür azalmıştı.sonra doktor kontrolünde azaltarak bıraktım.sonra benim hastalıklar tekrardan depreşti.ama bu en kotusuydu ameliyat bile oldum o AP ayrı bir konu.sonra tekrar ilaca başladım.2 sene de öyle kullandım.sonra kendime neyin iyi olup olmadığını buldum.beni kim uzuyorsa ondan uzaklaştım bu bana daha da çok iyi geldi.sana tavsiyem önce kendine neyin kötü olduğunu bul.sonra inan ki çok şey değişiyor 😘💋
Geçmiş olsun canım

Evet insan ancak kendisiyle barisinca yuzlesince aşıyor bazi seyleri. Bende hayatımdan cok insan cikardim. Bu seferde cok yalnizim...
Hiçte yalnız kalmadin zaten böyle düşünürsen kaybettin ilaç hiç fayda etmez.rabbimiz yeter gerisi inan ki tefarruat.

Anksiyete ve panik atak çıktı.2 sene ilaç kullandım tam anlamıyla geçmedi amaa çok şükür azalmıştı.sonra doktor kontrolünde azaltarak bıraktım.sonra benim hastalıklar tekrardan depreşti.ama bu en kotusuydu ameliyat bile oldum o AP ayrı bir konu.sonra tekrar ilaca başladım.2 sene de öyle kullandım.sonra kendime neyin iyi olup olmadığını buldum.beni kim uzuyorsa ondan uzaklaştım bu bana daha da çok iyi geldi.sana tavsiyem önce kendine neyin kötü olduğunu bul.sonra inan ki çok şey değişiyor 😘💋
Kime yazdın bunu?

X