Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben de oyleyim canim 😊 çünkü sırrını söyleme dostuna o da söyler dostuna demişler 🙄 bu hayatta yakinima hic bir şeyimi anlatmam kocama bile guvenmiyorum nereden bilebilirim ki gidip kendi ailesine söyleyip söylemeyeceğini
👌

Bu yayla çorbası efsane birşey ama içinde pirinç olması olayı bozuo :KK43:
Bugnde pasta aldm.. Babamın doğm günü..

Ahhh ahhh :KK70:
Dogum gunu kutlu olsun babanin 🥰🥰
Benim sorunum tatlıya çok düşkün olmam
Bir de evde çok fazla hamur işi yapılması dikkat edicez artik haftada 1 gün izin veririm kendime onun harici menü yazmam lazım burdaki düzen beni iyi terbiye etti🤭🤭🤭
Benimde sorunum cok fazla ekmek tüketiyor olmam
Azaltinca kilo veriyorum
Birde abur cubur cok yiyorum yine onuda azaltacagim

Nice senelere cnm sizede

Ben 60tan düşsem rahatlayafam yaaa takılıp kaldm
Tesekkurler 💜
Kız verirsin aslında ben çok yulaf yiyordum ekmek yemeye başlayınca vermeye başladım E Elif_Eylul Biliyor hep dedi yulaf yiyorsun 2 dilim ekmek ye sabahları doyurucu
Sen E Elif_Eylul Dediklerine uy 🤭🤭

Ben o hatayi yaptım maalesef.. kocaya bile güvenme
Geç degil ki canim bu saatten sonra asla sırrını derdini söyleme esine gün gelir insanın yüzüne bike vurma kapasitesi var bunların nişanlıyken evde bir olay olmustu o zaman söyleme gafletinde bulunmustum evlendik bir kavga esnasinda o olayı söylemişti ben unutmustum o unutmamış ondan sonra asla birsey söylemem

Zaten bazı markalarn büyük şişeleri bulunmuor
Yağmalanmş çoğu şey..
Şeker yağ peçete pirinç
Bunlar zor bulunuo...
Aksam haberlerde marketlere seker veriyoruz diyorlar firmalar ama marketler stok yapıyolarmis denetleme olucak ve sekere zam yok diyo biz azda olsa biseyler aldık koyduk ama alamayanlarda var

X