Regli etkisi galiba. Sen küçükken gördügunu yiyor muşsun.. büyüdün şimdi duyduğunu mu yiyorsun?Kazandibi mi didin gidem de yapıp yiyem
Aaaa kim dediAma kazadibi diyen ayşeydi canımı çektirdi ne yapayım
Allah seniRegli etkisi galiba. Sen küçükken gördügunu yiyor muşsun.. büyüdün şimdi duyduğunu mu yiyorsun?
Ben eriyorum onlar kilo alıyo etli butlu gelin gitti çıtı pıtı gelin geldiKız hepsini al arkana aç mirayi kim tutar seni
AmannnnnKız sus mimlisin
Deneme süresi ne kadar? Ben salı günü katıldım canımCanım eğer hiç spor yapmayacaksan sadece diyet yapacaksan ve menu paylaşacaksan yeşil takıma girebilirsin. Tabii ki deneme süren dolduysa.
Eri dur daha yolun varBen eriyorum onlar kilo alıyo etli butlu gelin gitti çıtı pıtı gelin geldi
Ay karnıma ağrı girdi gülmektenRegli etkisi galiba. Sen küçükken gördügunu yiyor muşsun.. büyüdün şimdi duyduğunu mu yiyorsun?
Küçükken çok zayıftımRegli etkisi galiba. Sen küçükken gördügunu yiyor muşsun.. büyüdün şimdi duyduğunu mu yiyorsun?
BendeKüçükken çok zayıftım
Didi işte didi kazadibidi didiAyşe demez asla.
Hay Allahim espriye bak. Beyin zehir. Kız sen dalga mı geçiyon kalk spor yap.Kim bok goolu kazandibi
Bende bende.
Kondom gibi bisey sanırımRondom diyorlar galiba
Ablam evlendiğinde 50 kiloydu
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallahGöğüs kanseri canım kemoterapi bitti geçen gün son ilacı aldı.
Regli etkisi galiba. Sen küçükken gördügunu yiyor muşsun.. büyüdün şimdi duyduğunu mu yiyorsun?