- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Afiyet olsun kız sende ödem mi kaldi artık nerene iciyon dahaEvet kaptanlığımin son saatlerinden merhaba...umarım güzel olur yarın hepimiz için.
Sahur
Minyatür ekmek içinde yeşillik domates biber peynir
Yeşil çay 125 ml
İftar
3 ,kepçe yeşil mercimek çorbası
Baharatlı kabak kavurma yoğurt salata
Spor 35 dk yürüyüş
Su 1 litre ödem suyu 1 litre su
Cordelia Zipzip-
Sabah tartilmayacaksin sanirimKazandibi mi didin gidem de yapıp yiyem
Spor kıyafetimle bacak bacaga attim burayı okuyomKalk çek bakalım 10 ile başla 5 5 arttır
Ay ajzjdjsjxjjdYe canım ye. Sonra göbeğini çek at bize. Bakalım güzel büyümüş mü?
Olmamş demiBu çekirdeği yerken film mi izledin yoksa kavga falan mı
Bugn moralim sıfırdıAfiyet olsun canim
Su yine cok az olmus
Emziriyorsun en azindan sut veriyorsun suya dikkat etmen lazim
Sporu da esin yapıyor sanırım yoksa kaynanan ve görümcen miSpor kıyafetimle bacak bacaga attim burayı okuyom
Bu nasil gülme tarzı beAy ajzjdjsjxjjd
Merak ettim canım ama çekirdek sırf yağ onu yiyecegine 2 ceviz 3 kayısı yeOlmamş demi
Bugn moralim sıfırdı
Bir göğsümde süt bitti ötekide bitti bitexek
Rondom diyorlar galibaBu nasil gülme tarzı be
Görümcem 45 ten 55 e çıkmış ne diyimSporu da esin yapıyor sanırım yoksa kaynanan ve görümcen mi
Ya igrendirmeyin beni be Allah rizasi icin bu migimle boklu solucanli böcekli.mhabbetler yapmayin bi sütlü tatlı zevkimiz varKim bok goolu kazandibi
RandomBu nasil gülme tarzı be
Dümdüz diyorsun . sanırsınSezaryen göbegim kaldı inmediyoksa dümdüz mekik çekmeye başlıcam ama üşengligimi kırmam lazım
Beslenmene dikkat et canim bol yesillik yeOlmamş demi
Bugn moralim sıfırdı
Bir göğsümde süt bitti ötekide bitti bitexek
Kız hepsini al arkana aç mirayi kim tutar seniGörümcem 45 ten 55 e çıkmış ne diyimsporu kesin görümcem yapıyor
Ama kazadibi diyen ayşeydi canımı çektirdi ne yapayımYa igrendirmeyin beni be Allah rizasi icin bu migimle boklu solucanli böcekli.mhabbetler yapmayin bi sütlü tatlı zevkimiz var
Random