- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimBilmiyordum çok geçmiş olsun....
Benim günüm varken daha zayıftır 53-54 arasiydim...menümüz 2 salata bir hamur işi bir tatlıydı.. insan mutlu olunca daha iyi kilo veriyor
Ölçülü olarak olur 30 tane yemeyeceksen yiyebilirsinBende özledim yesem mi
Canım eğer hiç spor yapmayacaksan sadece diyet yapacaksan ve menu paylaşacaksan yeşil takıma girebilirsin. Tabii ki deneme süren dolduysa.O zaman ben adım yarışmasına haftaya katılabilir miyim? Bu hafta rahatsızım çıkmayacağım dışarı
65 olmadan yemek yokBende özledim yesem mi
Gecmisten gelene gecmis olsunCanım eğer hiç spor yapmayacaksan sadece diyet yapacaksan ve menu paylaşacaksan yeşil takıma girebilirsin. Tabii ki deneme süren dolduysa.
Kaptan izin verdi65 olmadan yemek yok
Ben olsam yemem sen bilirsinKaptan izin verdi
Reglden dolayı canım tatlı istiyorBen olsam yemem sen bilirsin
Ye canım ye. Sonra göbeğini çek at bize. Bakalım güzel büyümüş mü?Bende özledim yesem mi
Yasaklayinca daha cok yiyor migiBen olsam yemem sen bilirsin
Ye canım ye. Sonra göbeğini çek at bize. Bakalım güzel büyümüş mü?
Bitter neyine yetmiyor bunu söyleyen kazandibi gömecekReglden dolayı canım tatlı istiyor
ÇüşşşBitter neyine yetmiyor bunu söyleyen kazandibi gömecek
Sezaryen göbegim kaldı inmedi yoksa dümdüz mekik çekmeye başlıcam ama üşengligimi kırmam lazımYe canım ye. Sonra göbeğini çek at bize. Bakalım güzel büyümüş mü?
Neyse bugünkü popolar kadar reyting alirmi acaba ama migiyse geçer
Kalk çek bakalım 10 ile başla 5 5 arttırSezaryen göbegim kaldı inmedi yoksa dümdüz mekik çekmeye başlıcam ama üşengligimi kırmam lazım
Kazandibi mi didin gidem de yapıp yiyemBitter neyine yetmiyor bunu söyleyen kazandibi gömecek
Bok ye migi bok yeKazandibi mi didin gidem de yapıp yiyem