Ahhh bu kocalar, bir daha yapmazsa diye insan geri de çevirmek istemiyoryarın çok dikkatli ol kuşum olur mu.
Yanmıştır bile merak etme canoohahahahah ama midem küçülmüş biliyormusun hic doymazdımmm
Bebeğmm bugün inan dikkat ettim aksamı boyle olduysa bide arkasına soda içtim yatarken bigüzel yakar yagları
KIRMIZI TAKIM |
|
A Asya89 |
@Purple58 |
@Sem2024 |
|
@bnnu |
@Jasminium84 |
|
@Goklerce |
|
@Efenin_Annesi |
@Deltavealfa |
@yosunlupapatya |
@Lavinia_98 |
P Pembepilates |
@sibel_84 |
MAVİ TAKIM |
|
|
@Cicekbocekkaktus |
|
@Hallederiz |
|
@Cakinin Gelini |
@-Murphy- |
|
|
@Tutku44 |
@Ankee |
@Makaron23 |
@Ilyusa |
@malahit |
@Beyaz leylak |
HAZIRLIK |
@Sitare55 |
@Beklenen2 |
@94bassuk |
@leyl76 |
@s i d e l y a |
Güzel menüler canım afiyet olsun.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım Menu de adımlar da güzel.
Canım karbonhidrat biraz fazla olmuş görünüyor. Üç öğünde de var, cikolata yerine meyve yersen daha rahat edersin canım.
Tebrik ederim canım benim çok güzel sporun var.
Afiyet olsun canım harika görünüyor.
Yine harikasın kaptanım. Çok şükür iyiyim teşekkür ederim
Yediğin pek bir şey yok afiyet olsun canım.
Canım hem sabah hem de akşam karbonhidrat olmuş, sabahki azmış ama akşamla birlikte olmasa iyi olurmuş.
Afiyet olsun canım güzel menü ve adımlar.
Afiyet olsun canım, sabahki fıstıklar biraz fazla gibi geldi onun dışında menünü beğendim.
Elimden geldiğince yapmaya çalışıcam. Tabiki sizlerin yardımı ileÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. SağolsunEllssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.
Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun
Öpüyorum siziiii
KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı A Asya89 @Purple58 @Sem2024 gezegenfeza @bnnu @Jasminium84 Ellssa @Goklerce Queen-zen @Efenin_Annesi @Deltavealfa @yosunlupapatya @Lavinia_98 P Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı Jou @Cicekbocekkaktus nurovic @Hallederiz Boncuk2307 @Cakinin Gelini @-Murphy- tomrs bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee @Makaron23 @Ilyusa @malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
İnşallah ablam, evin içinde bu kadar oluyor daha çok yapmak istiyorum amaSen ip atladıkça içim gidiyor. Yarın daha iyi olurum inşallah ben de başlarım
Sevindim kaptanımÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. SağolsunEllssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.
Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun
Öpüyorum siziiii
KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı A Asya89 @Purple58 @Sem2024 gezegenfeza @bnnu @Jasminium84 Ellssa @Goklerce Queen-zen @Efenin_Annesi @Deltavealfa @yosunlupapatya @Lavinia_98 P Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı Jou @Cicekbocekkaktus nurovic @Hallederiz Boncuk2307 @Cakinin Gelini @-Murphy- tomrs bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee @Makaron23 @Ilyusa @malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
Sağol canım. Allah razı olsunAfiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım sadece suyun az kalmış.
Afiyet olsun canım her şey çok güzel.
Afiyet olsun canım, kahvaltı göremedim bu yüzden akşam bir arada kullanılan karbonhidrat sorun olmaz bence.
Çok geçmiş olsun canım
Bu ara benim de çok ilgimi çekiyor ketojenik beslenme ama zorlayıcı gibi duruyor.
Ben utanılacak pek bir şey görmedim canım, sabahki simit gün içinde iştahını tetiklemiş olabilir sadece. Sen zaten hemen yoluna koyarsın.
Ben de instada bir hesap gördüm bu şekilde ciddi bir değişim yaşamış. Ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum.
Sabah bayağı enteresan olmuş afiyet olsun canım. Akşam yemeği biraz ödem tutmaya sebep olabilir, umarım suyu çok icmissindir.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Ya kaptanım hayırlı olsun her ikinize de inşallah. Şimdi gördüm bildirimi hem üzüldümÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Öpüyorum siziiii
Hayırlı olur inşallahİnşallah ablam, evin içinde bu kadar oluyor daha çok yapmak istiyorum ama
Sevindim kaptanımEllssa hayırlı olsun kaptanım bundan sonra seninle irtibat halinde olacağız inşallah
Bugünkü diz altı masajNe terapisi
Geçen gün bende mecbur kalıp çayını içtim, 10 gün olmuştuHoş sinameki genel olarak bağırsak florası için çok önerilmiyor ama bazen gerekiyor