Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun
Foto istedi lena kaptan. Menün güzel akşam az olmuş ama acıkmadıysan no problem
Bugün baya spor yaptım.
30 dk eliptik (10km yol)
150 ip atlama (160 yazıyor yanlış hesapladı saat) ben kendim saymıştım atlarken
Ayrıca 2000 adım
LenaG arke noram

Afiyet olsun canım güzel menü. Ben de dün doymak bilmedim nedense

Kızlar çocuklara ve kendime ara öğün yaptım. Eki Görüntüle 3519668
Afiyet olsun canım ellerine sağlık
Afiyet bol vitamin olsunn
Ellerine sağlık yalnız atom olmuş yine de dikkatli olmakta fayda var çünkü sağlıklı olunca bazen kaçabiliyor
Günaydın kizlar, aslında sabah erken mesaiye başladım ama anca yazabildim
Günaydın canım

Süperr ellerine sağlık canim deneyeceğim malzeme alınca

Afiyet olsun canım ellerine sağlık

Afiyet bol vitamin olsunn

Ellerine sağlık yalnız atom olmuş yine de dikkatli olmakta fayda var çünkü sağlıklı olunca bazen kaçabiliyor

Günaydın canım

Haklısın canim içinde ilave şeker yok ama benim kız 2 parça yese zıp zıp zıplıyor ben ilk yaptigimda 2 ısırık kahve yani yapıyorum kalanı çocuklara ve eşime

Son düzenleme:
Kızlar bugünkü menüm bu hafta çok karışık oldu ilk günler hurma vs derken karataydan uzaklaştım. Cumartesi itibariyle karataya döneceğim bana iyi gelmişti. Son 2 gün ekmekte ekliyorum biraz şaşırtma olsun

Bugünkü menüm
Saat 08.30 1 bardak maydanoz kürü + kolajen( limon maydanoz zencefil) ( idrar yolları temizlensin diye çok sık sistit oluyorum)

Saat 9.30 1yumurta ile 5 kaşık menemen, 1dilim k.ekmegi ,1 parça peynir ,5 zeytin ,3 dilim salatalık
Saat 10.00 yeşilçay

Saat 13.30 1 şekersiz kahve 2 ısırık yulaf bar

Saat 14.00 Papatya çayı demleniyor

Saat 18.00 15 hamsi fırında+ bol salata+1 dilim k.ekmeği yerim yarım saat sonra maden suyu içerim
LenaG noram Boncuk2307

Afiyet olsun şimdiden canım

Hanımlar benim de bugün menüm belli. Kaçamak da asla yapmıyorum. Protein miktarı 110 gr, karb ise 10 keto bir gün oldu.

10.00
60 gr dana kavurma
2 yumurta
10 gr örgü peyniri

17.30
250 gr tavuk göğsü
Bol bol salata

Su şu ana kadar 1.5 litre içtim, 3e tamamlarım. Sporları akşama yazıciiim. Yeşil çay ve 2 adet de maden suyum var.
LenaG Boncuk2307 arke

Kaptanım sen nasıl oldun?@arke

Kaptanım burda ne karb. et yumurta peynir tavuk hep protein gibi gördüm salata mı karb oluyor

Gece dörtte uyandırdı ahahahahha
Hahahaha ciddi misin neyse bak öğrenip tecrübe etmiş oldun artık sabah içersin ama işin varsa içme, evdeysen müsaitsen iç
teşekkür ederim kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…