Afiyet olsunİyi akşamlar herkese.
LenaG Boncuk2307 noram
11 Aralık Çarşamba
İlk ve tek öğün
Saat: 16:00
2 yumurtadan lorlu sebzeli omlet
2 dilim(50 gr) ekmek
Yeşillik, domates, salatalık
1çk şekersiz fıstık ezmesi
1çk pekmez
30 gr peynir
1/2 elma
2 lt su, 2 fincan bitki çayı
Foto istedi lena kaptan. Menün güzel akşam az olmuş ama acıkmadıysan no problemİyi geceler bugünkü menümü yazayım hemen
Sabah
7.30
1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase yayla çorbası
2 parça çıtır tavuk
1 kase yeşil salata
Akşam
1 kase zencefilli zerdeçallı yoğurt
Su:2.5 lt
Adım: 8632
LenaG noram Boncuk2307
Bugün adımım çok adımları her seferinde fotolamıyorum fotolayayım mıı??
Eki Görüntüle 3519480
Afiyet olsun canım güzel menü. Ben de dün doymak bilmedim nedensehayırlı sabahlar hemen dünkü menümü yazayım bende
sabah 10,00//
çeyrek tam buğday ekmeği arasına az peynir
öğlen12//resimdeki gibi
2 havuçtan salata
2 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası
ara çooookk acıktım öğlen az olunca bir dilim tam buğday ekmeği
20 çiğ badem
akşam 18,30//
iki kepçe kuru fasulye
bir bardak ayran
3 köfte(airfyerda yağsız pişti)
LenaG Boncuk2307 noram
aaaa kaptanım ben sporlarımı yazmamışımm çokkk özürrrr
su 2lt
spor:
30dk leslie
100sn plank
ekstra 2000 adım
bölgesel bikaç bişi yaptım ama onları yazmıcam 2 hareketi 3 set yaptım 3. harekette nefesim kesildi yaa bigün bişey bigün başka bişi yapmalıyım ahhaahah
LenaG Boncuk2307 noram
Afiyet olsun canımKızlar çocuklara ve kendime ara öğün yaptım. Eki Görüntüle 3519668
Afiyet bol vitamin olsunn
Ellerine sağlıkCanım kafadan yaptım aslinda
1 orta boy olgunlaşmış muz
4 Su bardağı yulaf
2 yemek kaşığı hurma özü( yoksa 2 kaşık pekmez)
1 yemek kaşığı bal
1 şu bardağı kalin çekilmiş fındık ( fıstık ile de çok güzel oluyor. Ben evde olanı koydum ceviz bademler olur )
1 şu bardağı kuru üzüm ( evde ne varsa kayisida koyuyorum)
Not.Ben arada bim den %80 bitter çikolata alıp ondanda kırıklıyorum içine çok güzel oluyor.
Önce muzu çatalla eziyorum sonra diğer malzemeleri koyup iyice birbirine yediriyorum. Sonra yaglı kagit üzerine koyup elimi hafif su ile ıslatıp kare yapıyorum. Sonra bıçakla kesiyorum. Önceden ısıtılmış 150derecede 30dakika pisirdim. Son 5 dakika en alt tele koydumki altı kıtır olsun. Fırından çıkınca soğuyana kadar ara ara ters düz edersin yada fırın teline koyarsınız altı sıcaklıkta buhar olup yumuşamasin. İyice soğuduktan sonra kıtır kıtır oluyor
@Jou
Günaydın canımGünaydın kizlar, aslında sabah erken mesaiye başladım ama anca yazabildim
Süperr ellerine sağlık canim deneyeceğim malzeme alıncaCanım kafadan yaptım aslinda
1 orta boy olgunlaşmış muz
4 Su bardağı yulaf
2 yemek kaşığı hurma özü( yoksa 2 kaşık pekmez)
1 yemek kaşığı bal
1 şu bardağı kalin çekilmiş fındık ( fıstık ile de çok güzel oluyor. Ben evde olanı koydum ceviz bademler olur )
1 şu bardağı kuru üzüm ( evde ne varsa kayisida koyuyorum)
Not.Ben arada bim den %80 bitter çikolata alıp ondanda kırıklıyorum içine çok güzel oluyor.
Önce muzu çatalla eziyorum sonra diğer malzemeleri koyup iyice birbirine yediriyorum. Sonra yaglı kagit üzerine koyup elimi hafif su ile ıslatıp kare yapıyorum. Sonra bıçakla kesiyorum. Önceden ısıtılmış 150derecede 30dakika pisirdim. Son 5 dakika en alt tele koydumki altı kıtır olsun. Fırından çıkınca soğuyana kadar ara ara ters düz edersin yada fırın teline koyarsınız altı sıcaklıkta buhar olup yumuşamasin. İyice soğuduktan sonra kıtır kıtır oluyor
@Jou
Afiyet olsun canımellerine sağlık
Afiyet bol vitamin olsunn
Ellerine sağlıkyalnız atom olmuş yine de dikkatli olmakta fayda var çünkü sağlıklı olunca bazen kaçabiliyor
Günaydın canım
Afiyet olsun şimdiden canımKızlar bugünkü menüm bu hafta çok karışık oldu ilk günler hurma vs derken karataydan uzaklaştım. Cumartesi itibariyle karataya döneceğim bana iyi gelmişti. Son 2 gün ekmekte ekliyorum biraz şaşırtma olsun
Bugünkü menüm
Saat 08.30 1 bardak maydanoz kürü + kolajen( limon maydanoz zencefil) ( idrar yolları temizlensin diye çok sık sistit oluyorum)
Saat 9.30 1yumurta ile 5 kaşık menemen, 1dilim k.ekmegi ,1 parça peynir ,5 zeytin ,3 dilim salatalık
Saat 10.00 yeşilçay
Saat 13.30 1 şekersiz kahve 2 ısırık yulaf bar
Saat 14.00 Papatya çayı demleniyor
Saat 18.00 15 hamsi fırında+ bol salata+1 dilim k.ekmeği yerim yarım saat sonra maden suyu içerim
LenaG noram Boncuk2307
Kaptanım burda ne karb. et yumurta peynir tavuk hep protein gibi gördüm salata mı karb oluyorHanımlar benim de bugün menüm belli. Kaçamak da asla yapmıyorum. Protein miktarı 110 gr, karb ise 10keto bir gün oldu.
10.00
60 gr dana kavurma
2 yumurta
10 gr örgü peyniri
17.30
250 gr tavuk göğsü
Bol bol salata
Su şu ana kadar 1.5 litre içtim, 3e tamamlarım. Sporları akşama yazıciiim. Yeşil çay ve 2 adet de maden suyum var.
LenaG Boncuk2307 arke
Kaptanım sen nasıl oldun?@arke
Evet salatada 9.6 gr karb var papatyamKaptanım burda ne karb. et yumurta peynir tavuk hep protein gibi gördüm salata mı karb oluyor
Hahahaha ciddi misin neyse bak öğrenip tecrübe etmiş oldun artık sabah içersinGece dörtte uyandırdı ahahahahha
teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun
Afiyet olsunpek diyet menüsü olmamış bugün dengelersin diye umuyorum
Afiyet olsunkabağı tabak gibi okudum bir an gözlerim açıldı
Çok güzel menü canım afiyet olsunadımlar da güzel ayaklarına sağlık
Afiyet olsungüzel bir menü
Çok iyi canım afiyet olsun
İnşallah faydası olur ama canım psikolojik kökenli yeme bozuklukları zor bir süreç ve mutlaka profesyonel destek alınarak çözüme ulaşıyor yoğun olduğunu biliyorum belki online destek alabilirsin.
Umarım çözüme ulaşır
Afiyet olsunyumurtalı ekmek kızartması airfryer da ve fırında da çok güzel oluyor
öğlen ve akşam aynı yemişsin akşam daha hafif bir tercih yapsak iyi olurmuş
Afiyet olsunaz olmuş biraz ama doyduysan sıkıntı yok
afiyet şifa olsun kaptaniçemEvet salatada 9.6 gr karb var papatyam
Ben onları rondoda çekiyorum,18.00 bitirdim yeme işini, ama bu sinameki yaprak gibi nasıl yutacam ki
Yaa bağırsak boşaltımı sıkıntı yasana da şifa olsun inşallah gerek kalmaz
5 gün niyetlendim ablaEki Görüntüle 3519427
Kııızlar ya bu sinamekini nasıl içecem bi akıl verin ay
İşte bu çok zararlıymışCanım suyu kaynat at içine biraz 6-7 yaprak ağzını kapa demle ılıyınca içersin
AmanıınAyy içiliyor ya bişeyi yok bunun İngiliz tuzunun yanında melaaaike
7 günlük niyetleniyorum bismillahirrahmanirrahim Rabbim sen kolaylıkla şifalanmayı fazlalıklarımdan arınmayı nasip et amin
her yerde kullanımı böyle yazıyor hatta paketinin üstünde bileİşte bu çok zararlıymış
Toz olarak baharat gibi kullanmanın faydası çok