Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Arkadaşlar selam 🥰
Biliyorsunuz ben Masterfit i Elhan Elhan abladan devraldım. Ancak yeni yıl itibariyle şehir değişikliği hazırlığı yapmak gibi bir planımız var ve çalışma hayatına dönmek gibi bir isteğim var ki zaten ayrıca 21 Aralık itibariyle cumartesi ve pazarları sabahtan akşama dil kursunda olacağım.
Zaman ayrılması gereken bir gönül görevi olduğundan hakkıyla vakit ayıramam gibi geliyor.
İçinizden biri gönüllü olup devralabilirse çok mutlu olurum.
Ben elbette kopmayacağım buradayım yolculuğum devam ediyor ama kaptanlık görevi biliyorsunuz farklı oluyor.

Kızlarcımmm ben bugünlük sözümü tuttum. 💞💞💞💞

LenaG LenaG , noram noram , Boncuk2307 Boncuk2307

20241212_174848.jpg

Ooooo canimmmmm kimler gelmiş kimlerrrrrr 💞
Naber bebek 😍🤗🥰
Hahahaha ciddi misin neyse bak öğrenip tecrübe etmiş oldun artık sabah içersin ❤️ ama işin varsa içme, evdeysen müsaitsen iç 😍
Olsun sıkıntı yok canım. Su orucu bağırsak temizliği olmadan başlamıyor o yüzden saati önemli değil artık olduğuna şükür 🤣
Ben onları rondoda çekiyorum,
Sana da şifa olsun 🤲🏼
Benimki de 4 gün olacak inşaAllah 🤲
Allah razı olsun abla, maşallah sana da 🧿
🤷🏻‍♀️
Son içime kadar iyiydi, sonuncu berbat 🤢
Kolaylıklar dilerim 🤲🏼🤲🏼
Teşekkür ederim ☺️
İşte bu çok zararlıymış
Toz olarak baharat gibi kullanmanın faydası çok
Ben ilk defa aldım kullandım
Amanıın
Bende mi sana takılsam
Bana takıl evden atıl 🤣🤣🤣
Gel tabii güzel olur

Naber bebek 😍🤗🥰

Olsun sıkıntı yok canım. Su orucu bağırsak temizliği olmadan başlamıyor o yüzden saati önemli değil artık olduğuna şükür 🤣

Allah razı olsun abla, maşallah sana da 🧿

Teşekkür ederim ☺️

Ben ilk defa aldım kullandım

Bana takıl evden atıl 🤣🤣🤣
Gel tabii güzel olur

İyiyim kuzum sen nerelerdesin beyavvv kaçtın gittin 🥰

Kızlar merhaba, iki gündür fenayım. Bugün bütün yatıp dinlendim şimdi daha iyiyim. Buraya da o yüzden gelemedim. Şimdi geçmiş yapacağım.

İyiyim kuzum sen nerelerdesin beyavvv kaçtın gittin 🥰
Allah daha iyi etsin aşko
Kız burayı takip edemiyorum diye izne ayrıldım 🥰
Canım sinameki 1 2 kullan ama sürekli kullanmak çok iyi değil.
Su orucunda kullanmam lazım, aslında bunu değil lavman yapmam lazım ama 😕😕😕😕😕 anladın sen
İngiliz tuzu veya sinameki 3 günde bir yapılmazsa bagırsakta kalan atıklar zehirleme bile yapabilir öyle işte ☺️

11 Aralık çarşamba menüsü
11.00 kahvaltı
3 kaşık yoğurt, kuru meyveli 3 kaşık yulaf, 1 küçük boy muz, 1 tatlı kaşığı chia. 5 tane yer fıstığı.

15.00 ara
1 küçük muz.

18.00 akşam
4 kaşık tavuk sote, 1 küçük kase yoğurt, 1 dilim ekmek.

Su 2 litre
Spor 5000 adım 500 puan

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram

12 aralik Perşembe

Sabah 10da kuru domates salatası, kapya biber salatası, 1 kaşık kuymak 3 4 tane patates kızartması yarım dilim ekmek, bugün misafirlikteydim o yuzden dikkat etmeye çalıştım ,

ara öğün şekersiz turk kahvesi , maden suyu

15.00da dünden kalan yarım porsiyon fırında sebzeli tavuk , 1 muz

17.00da 1 adet sebzeli, kasarli pogaca 1 dilim beyaz peynir

2 lt su , şekersiz turk kahvesi

arke arke LenaG LenaG

Arkadaşlar selam 🥰
Biliyorsunuz ben Masterfit i Elhan Elhan abladan devraldım. Ancak yeni yıl itibariyle şehir değişikliği hazırlığı yapmak gibi bir planımız var ve çalışma hayatına dönmek gibi bir isteğim var ki zaten ayrıca 21 Aralık itibariyle cumartesi ve pazarları sabahtan akşama dil kursunda olacağım.
Zaman ayrılması gereken bir gönül görevi olduğundan hakkıyla vakit ayıramam gibi geliyor.
Ben elbette kopmayacağım buradayım yolculuğum devam ediyor ama kaptanlık görevi biliyorsunuz farklı oluyor.

nasıl olacak peki artık kaptanlık yapmayacak misin

12 Aralık perşembe menüsü
12.00 kahvaltı
Susam ve çörek otlu 2 yumurta, 1 dilim süzme peynir, 10 zeytin ve yeşillik, 2 dilim tb ekmek.

15.00 ara
1 tane cennet hurması, 5 çiğ badem.

18.00 akşam
1 tabak kuru fasulye, 4 kaşık yoğurt, salata.

Su 2 lt
Sporu yapabilirsem yazarım.

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram

Arkadaşlar selam 🥰
Kendimi şuan çok kötü hissettim kaptaniçeem sen bizi bırakıcakmısın yolculuğum devam ediyor demişsin yolculuğun bitince bizi bırakıcakmısıın ayyy çok üzüldüm :KK43:
Şehir değişikliği yapınca 6 çoçukta sizle gidicek değil mi kaptaniçem

X