- 9 Temmuz 2024
- 1.077
- 7.074
- 24
Ablam benimkinin üstünde yazıyor kaç km yol olduğu kaç km/h da sürdüğüm 3 dk da 1 km yapmaya çalışıyorum. Senin kullandığın alet nasıl ??Canım 20 dk eliptik kaç km ve kaç adım demek biliyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam benimkinin üstünde yazıyor kaç km yol olduğu kaç km/h da sürdüğüm 3 dk da 1 km yapmaya çalışıyorum. Senin kullandığın alet nasıl ??Canım 20 dk eliptik kaç km ve kaç adım demek biliyor musun
Hoş sinameki genel olarak bağırsak florası için çok önerilmiyor ama bazen gerekiyorİşte bu çok zararlıymış
Toz olarak baharat gibi kullanmanın faydası çok
Afiyet şifa olsun canimIyi aksamlar kizlar bende menumu yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 top peynir
5 zeytin
Yeşillik
Akşam
Tavuklu salata
Aralarda şekersiz filtre kahve içtim
Su 3 lt
Adım 10000
LenaG Boncuk2307 noram
Benimkinde de birşeyler yazıyor ama ne ne demek hiç bilmiyorum voit benimkiAblam benimkinin üstünde yazıyor kaç km yol olduğu kaç km/h da sürdüğüm 3 dk da 1 km yapmaya çalışıyorum. Senin kullandığın alet nasıl ??
Naber bebekOoooo canimmmmm kimler gelmiş kimlerrrrrr
Olsun sıkıntı yok canım. Su orucu bağırsak temizliği olmadan başlamıyor o yüzden saati önemli değil artık olduğuna şükürHahahaha ciddi misin neyse bak öğrenip tecrübe etmiş oldun artık sabah içersin ama işin varsa içme, evdeysen müsaitsen iç
Allah razı olsun abla, maşallah sana daBen onları rondoda çekiyorum,
Sana da şifa olsun
Benimki de 4 gün olacak inşaAllah
Teşekkür ederim
Son içime kadar iyiydi, sonuncu berbat
Kolaylıklar dilerim
Ben ilk defa aldım kullandımİşte bu çok zararlıymış
Toz olarak baharat gibi kullanmanın faydası çok
Bana takıl evden atılAmanıın
Bende mi sana takılsam
Naber bebek
Olsun sıkıntı yok canım. Su orucu bağırsak temizliği olmadan başlamıyor o yüzden saati önemli değil artık olduğuna şükür
Allah razı olsun abla, maşallah sana da
Teşekkür ederim
Ben ilk defa aldım kullandım
Bana takıl evden atıl
Gel tabii güzel olur
Kııızlar ya bu sinamekini nasıl içecem bi akıl verin ay
Allah daha iyi etsin aşkoİyiyim kuzum sen nerelerdesin beyavvv kaçtın gittin
Su orucunda kullanmam lazım, aslında bunu değil lavman yapmam lazım ama anladın senCanım sinameki 1 2 kullan ama sürekli kullanmak çok iyi değil.
Arkadaşlar selam
Biliyorsunuz ben Masterfit i Elhan abladan devraldım. Ancak yeni yıl itibariyle şehir değişikliği hazırlığı yapmak gibi bir planımız var ve çalışma hayatına dönmek gibi bir isteğim var ki zaten ayrıca 21 Aralık itibariyle cumartesi ve pazarları sabahtan akşama dil kursunda olacağım.
Zaman ayrılması gereken bir gönül görevi olduğundan hakkıyla vakit ayıramam gibi geliyor.
İçinizden biri gönüllü olup devralabilirse çok mutlu olurum.
Ben elbette kopmayacağım buradayım yolculuğum devam ediyor ama kaptanlık görevi biliyorsunuz farklı oluyor.
Kızlar merhaba, iki gündür fenayım. Bugün bütün yatıp dinlendim şimdi daha iyiyim. Buraya da o yüzden gelemedim. Şimdi geçmiş yapacağım.
Kendimi şuan çok kötü hissettim kaptaniçeem sen bizi bırakıcakmısın yolculuğum devam ediyor demişsin yolculuğun bitince bizi bırakıcakmısıın ayyy çok üzüldümArkadaşlar selam
Biliyorsunuz ben Masterfit i Elhan abladan devraldım. Ancak yeni yıl itibariyle şehir değişikliği hazırlığı yapmak gibi bir planımız var ve çalışma hayatına dönmek gibi bir isteğim var ki zaten ayrıca 21 Aralık itibariyle cumartesi ve pazarları sabahtan akşama dil kursunda olacağım.
Zaman ayrılması gereken bir gönül görevi olduğundan hakkıyla vakit ayıramam gibi geliyor.
İçinizden biri gönüllü olup devralabilirse çok mutlu olurum.
Ben elbette kopmayacağım buradayım yolculuğum devam ediyor ama kaptanlık görevi biliyorsunuz farklı oluyor.