Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi akşamlar herkese.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram

11 Aralık Çarşamba
İlk ve tek öğün
Saat: 16:00

2 yumurtadan lorlu sebzeli omlet
2 dilim(50 gr) ekmek
Yeşillik, domates, salatalık
1çk şekersiz fıstık ezmesi
1çk pekmez
30 gr peynir
1/2 elma

2 lt su, 2 fincan bitki çayı
Afiyet olsun 🧿🧿🌸🌸
İyi geceler bugünkü menümü yazayım hemen
Sabah
7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase yayla çorbası
2 parça çıtır tavuk
1 kase yeşil salata

Akşam
1 kase zencefilli zerdeçallı yoğurt

Su:2.5 lt
Adım: 8632
LenaG LenaG noram noram Boncuk2307 Boncuk2307
Bugün adımım çok adımları her seferinde fotolamıyorum fotolayayım mıı??
Eki Görüntüle 3519480
Foto istedi lena kaptan. Menün güzel akşam az olmuş ama acıkmadıysan no problem🌸
Bugün baya spor yaptım.
30 dk eliptik (10km yol)
150 ip atlama (160 yazıyor yanlış hesapladı saat) ben kendim saymıştım atlarken
Ayrıca 2000 adım
LenaG LenaG arke arke noram noram
🧿🧿🧿🧿
hayırlı sabahlar hemen dünkü menümü yazayım bende

sabah 10,00//
çeyrek tam buğday ekmeği arasına az peynir

öğlen12//resimdeki gibi
2 havuçtan salata
2 kepçe şehriyeli yoğurt çorbası

ara çooookk acıktım öğlen az olunca bir dilim tam buğday ekmeği
20 çiğ badem

akşam 18,30//
iki kepçe kuru fasulye
bir bardak ayran
3 köfte(airfyerda yağsız pişti)
Afiyet olsun canım güzel menü. Ben de dün doymak bilmedim nedense😄
aaaa kaptanım ben sporlarımı yazmamışımm çokkk özürrrr
su 2lt
spor:
30dk leslie
100sn plank
ekstra 2000 adım
bölgesel bikaç bişi yaptım ama onları yazmıcam 2 hareketi 3 set yaptım 3. harekette nefesim kesildi yaa bigün bişey bigün başka bişi yapmalıyım ahhaahah
🧿🧿🧿

Kızlar çocuklara ve kendime ara öğün yaptım. Eki Görüntüle 3519668
Afiyet olsun canım ♥️ ellerine sağlık
Afiyet bol vitamin olsunn ♥️
Canım kafadan yaptım aslinda
1 orta boy olgunlaşmış muz
4 Su bardağı yulaf
2 yemek kaşığı hurma özü( yoksa 2 kaşık pekmez)
1 yemek kaşığı bal
1 şu bardağı kalin çekilmiş fındık ( fıstık ile de çok güzel oluyor. Ben evde olanı koydum ceviz bademler olur )
1 şu bardağı kuru üzüm ( evde ne varsa kayisida koyuyorum)
Not. 🌺Ben arada bim den %80 bitter çikolata alıp ondanda kırıklıyorum içine çok güzel oluyor.
Önce muzu çatalla eziyorum sonra diğer malzemeleri koyup iyice birbirine yediriyorum. Sonra yaglı kagit üzerine koyup elimi hafif su ile ıslatıp kare yapıyorum. Sonra bıçakla kesiyorum. Önceden ısıtılmış 150derecede 30dakika pisirdim. Son 5 dakika en alt tele koydumki altı kıtır olsun. Fırından çıkınca soğuyana kadar ara ara ters düz edersin yada fırın teline koyarsınız altı sıcaklıkta buhar olup yumuşamasin. İyice soğuduktan sonra kıtır kıtır oluyor
@Jou
Ellerine sağlık 🥰 yalnız atom olmuş yine de dikkatli olmakta fayda var çünkü sağlıklı olunca bazen kaçabiliyor 🤭
Günaydın kizlar, aslında sabah erken mesaiye başladım ama anca yazabildim❤️☺️
Günaydın canım 🥰

Canım kafadan yaptım aslinda
1 orta boy olgunlaşmış muz
4 Su bardağı yulaf
2 yemek kaşığı hurma özü( yoksa 2 kaşık pekmez)
1 yemek kaşığı bal
1 şu bardağı kalin çekilmiş fındık ( fıstık ile de çok güzel oluyor. Ben evde olanı koydum ceviz bademler olur )
1 şu bardağı kuru üzüm ( evde ne varsa kayisida koyuyorum)
Not. 🌺Ben arada bim den %80 bitter çikolata alıp ondanda kırıklıyorum içine çok güzel oluyor.
Önce muzu çatalla eziyorum sonra diğer malzemeleri koyup iyice birbirine yediriyorum. Sonra yaglı kagit üzerine koyup elimi hafif su ile ıslatıp kare yapıyorum. Sonra bıçakla kesiyorum. Önceden ısıtılmış 150derecede 30dakika pisirdim. Son 5 dakika en alt tele koydumki altı kıtır olsun. Fırından çıkınca soğuyana kadar ara ara ters düz edersin yada fırın teline koyarsınız altı sıcaklıkta buhar olup yumuşamasin. İyice soğuduktan sonra kıtır kıtır oluyor
@Jou
Süperr ellerine sağlık canim deneyeceğim malzeme alınca

Afiyet olsun canım ♥️ ellerine sağlık

Afiyet bol vitamin olsunn ♥️

Ellerine sağlık 🥰 yalnız atom olmuş yine de dikkatli olmakta fayda var çünkü sağlıklı olunca bazen kaçabiliyor 🤭

Günaydın canım 🥰

Haklısın canim içinde ilave şeker yok ama benim kız 2 parça yese zıp zıp zıplıyor 🤭 ben ilk yaptigimda 2 ısırık kahve yani yapıyorum kalanı çocuklara ve eşime 🥰

Son düzenleme:
Kızlar bugünkü menüm bu hafta çok karışık oldu ilk günler hurma vs derken karataydan uzaklaştım. Cumartesi itibariyle karataya döneceğim bana iyi gelmişti. Son 2 gün ekmekte ekliyorum biraz şaşırtma olsun

Bugünkü menüm
Saat 08.30 1 bardak maydanoz kürü + kolajen( limon maydanoz zencefil) ( idrar yolları temizlensin diye çok sık sistit oluyorum)

Saat 9.30 1yumurta ile 5 kaşık menemen, 1dilim k.ekmegi ,1 parça peynir ,5 zeytin ,3 dilim salatalık
Saat 10.00 yeşilçay

Saat 13.30 1 şekersiz kahve 2 ısırık yulaf bar

Saat 14.00 Papatya çayı demleniyor

Saat 18.00 15 hamsi fırında+ bol salata+1 dilim k.ekmeği yerim yarım saat sonra maden suyu içerim

Kızlar bugünkü menüm bu hafta çok karışık oldu ilk günler hurma vs derken karataydan uzaklaştım. Cumartesi itibariyle karataya döneceğim bana iyi gelmişti. Son 2 gün ekmekte ekliyorum biraz şaşırtma olsun

Bugünkü menüm
Saat 08.30 1 bardak maydanoz kürü + kolajen( limon maydanoz zencefil) ( idrar yolları temizlensin diye çok sık sistit oluyorum)

Saat 9.30 1yumurta ile 5 kaşık menemen, 1dilim k.ekmegi ,1 parça peynir ,5 zeytin ,3 dilim salatalık
Saat 10.00 yeşilçay

Saat 13.30 1 şekersiz kahve 2 ısırık yulaf bar

Saat 14.00 Papatya çayı demleniyor

Saat 18.00 15 hamsi fırında+ bol salata+1 dilim k.ekmeği yerim yarım saat sonra maden suyu içerim
Afiyet olsun şimdiden canım

Hanımlar benim de bugün menüm belli. Kaçamak da asla yapmıyorum. Protein miktarı 110 gr, karb ise 10💪🏻💪🏻 keto bir gün oldu.

10.00
60 gr dana kavurma
2 yumurta
10 gr örgü peyniri

17.30
250 gr tavuk göğsü
Bol bol salata

Su şu ana kadar 1.5 litre içtim, 3e tamamlarım. Sporları akşama yazıciiim. Yeşil çay ve 2 adet de maden suyum var.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Kaptanım sen nasıl oldun?@arke

Hanımlar benim de bugün menüm belli. Kaçamak da asla yapmıyorum. Protein miktarı 110 gr, karb ise 10💪🏻💪🏻 keto bir gün oldu.

10.00
60 gr dana kavurma
2 yumurta
10 gr örgü peyniri

17.30
250 gr tavuk göğsü
Bol bol salata

Su şu ana kadar 1.5 litre içtim, 3e tamamlarım. Sporları akşama yazıciiim. Yeşil çay ve 2 adet de maden suyum var.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

Kaptanım sen nasıl oldun?@arke
Kaptanım burda ne karb. et yumurta peynir tavuk hep protein gibi gördüm salata mı karb oluyoro_O

Gece dörtte uyandırdı ahahahahha🤣🤣
Hahahaha ciddi misin neyse bak öğrenip tecrübe etmiş oldun artık sabah içersin ❤️ ama işin varsa içme, evdeysen müsaitsen iç 😍
Afiyet olsun ♥️

Afiyet olsun ♥️pek diyet menüsü olmamış bugün dengelersin diye umuyorum 🙏

Afiyet olsun ♥️ kabağı tabak gibi okudum bir an gözlerim açıldı 🤭

Çok güzel menü canım afiyet olsun ♥️ adımlar da güzel ayaklarına sağlık 🥰

Afiyet olsun ♥️ güzel bir menü

Çok iyi canım afiyet olsun ♥️

İnşallah faydası olur ama canım psikolojik kökenli yeme bozuklukları zor bir süreç ve mutlaka profesyonel destek alınarak çözüme ulaşıyor yoğun olduğunu biliyorum belki online destek alabilirsin.
Umarım çözüme ulaşır 🙏♥️

Afiyet olsun ♥️ yumurtalı ekmek kızartması airfryer da ve fırında da çok güzel oluyor
öğlen ve akşam aynı yemişsin akşam daha hafif bir tercih yapsak iyi olurmuş

Afiyet olsun ♥️ az olmuş biraz ama doyduysan sıkıntı yok
teşekkür ederim kaptanım

X