Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok güzel menü canım afiyet olsun :KK200:

Aiyet olsun canım güzel bir menü ama akşam biraz yoğurt eklenebilirmiş :KK200:

Afiyet olsun canım çorbadaki şehriye çok azsa ok ama şehriye varken makarnaya yerine salataya 2 kaşık haşlanmış y.mercimek mesela olabilir (protein kilo verirken yumuş yumuş olmamızı engeller sıkı inceliriz)

Canım çok geçmiş olsun :dua:1 hafta izinli olursun hazırlıkta da menü bildirimi zorunlu o yüzden hasta olduğun için izinli yazayım.:KK200:

tamam canım öyle yapalım♥️

D Deltavealfa menünde hiçbir sıkıntı göremedim canım ben. Yoğurt yerine süzme yoğurt da daha çok protein var, öğlen yediğin ekmeği çıkartabilirsin illaki azaltacağım diyorsan. Makroların iyi bence. Düşük karblı diyet yapma niyetin yoksa karb değerin de güzel.
Çok teşekkürler, biraz keto beslensem dedim , youtube da ketokafası baktım biraz oradaki hesaplamaya göre hesap yaptım günlük aşağıdaki gibi almam gerekiyor çıktım🤔 imkansız gibi bir şey bu 67 gr protein ne yicem midem bulanıyor o kadar etten 😂 ki severim de aslında ama 13 gr karb aşırı az yani domates yesem bile karb var hele kuru kayısı karb dolu

Yani amacım zamanla aşağıdaki gibi bir tabloya yaklaşmak ama gerçek olur mu bilmem 🥲

13 gr karb

80 gr yağ

67 gr protein

Aiyet olsun canım güzel bir menü ama akşam biraz yoğurt eklenebilirmiş :KK200:

Afiyet olsun canım çorbadaki şehriye çok azsa ok ama şehriye varken makarnaya yerine salataya 2 kaşık haşlanmış y.mercimek mesela olabilir (protein kilo verirken yumuş yumuş olmamızı engeller sıkı inceliriz)

Canım çok geçmiş olsun :dua:1 hafta izinli olursun hazırlıkta da menü bildirimi zorunlu o yüzden hasta olduğun için izinli yazayım.:KK200:

sağol kaptanım ♥️

İyi akşamlar hanımlar
Bugün menümden çok utanıyorum. Ayda bir gün böyle yediğim günler oluyor nedense. Hiçbir şekilde doymuyorum. Ama yazıcam.

10.00
2 yumurta
40 gr peynir
7-8 zeytin
Yarım simit

14.30
3 kaşık yulaf, yarım bardak süt, 1 çk bal ve tuzlu fıstık ezmesi

16.00
1 dilim elmalı kek

18.30
2-3 çatal patates kızartması
3 sucuk
30 gr peynir

3 litre su.

Spor
IMG_8291.jpeg

36 şınav
3 dk plank ( barfiks çekebilmek için bu ikisini her gün yapamıyorum daha çekemiyorum da)

Yarın toparlıcam üzgünüm kızlar 😔😔

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

İyi akşamlar hanımlar
Bugün menümden çok utanıyorum. Ayda bir gün böyle yediğim günler oluyor nedense. Hiçbir şekilde doymuyorum. Ama yazıcam.

10.00
2 yumurta
40 gr peynir
7-8 zeytin
Yarım simit

14.30
3 kaşık yulaf, yarım bardak süt, 1 çk bal ve tuzlu fıstık ezmesi

16.00
1 dilim elmalı kek

18.30
2-3 çatal patates kızartması
3 sucuk
30 gr peynir

3 litre su.

Spor
Eki Görüntüle 3519368
36 şınav
3 dk plank ( barfiks çekebilmek için bu ikisini her gün yapamıyorum daha çekemiyorum da)

Yarın toparlıcam üzgünüm kızlar 😔😔

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Afiyet olsun kaptanım örnek bir kaptansın arada olabiliyor yarın dengeleyeceğinden çok eminim :KK200:

Selamlar menümü bugün ss olarak paylaşmak istiyorum

Ne yapsam da bu karbonhidrat azalsa protein artsa var mıdır bana öneriniz?

LenaG LenaG noram noram

Eki Görüntüle 3519347

Çok teşekkürler, biraz keto beslensem dedim , youtube da ketokafası baktım biraz oradaki hesaplamaya göre hesap yaptım günlük aşağıdaki gibi almam gerekiyor çıktım🤔 imkansız gibi bir şey bu 67 gr protein ne yicem midem bulanıyor o kadar etten 😂 ki severim de aslında ama 13 gr karb aşırı az yani domates yesem bile karb var hele kuru kayısı karb dolu

Yani amacım zamanla aşağıdaki gibi bir tabloya yaklaşmak ama gerçek olur mu bilmem 🥲

13 gr karb

80 gr yağ

67 gr protein
Sabah 2 yumurta, 100 gr kavurma

Akşam 200 gr tavuk ve bol salata

100 gr protein içeriyor bu menü ve düşük karb. On numara yani

Canım Allah rahmet eylesin 🙏 başınız sağolsun
Afiyet olsun ♥️

Tünaydııınnn 🥰

Tünaydın Afiyet olsun ♥️
Canım hiç bir şekilde vakit bulamıyorsan veya yorgunluktan yapamıyorsan zorlama h.sonları yaparsın

Tünaydıın çiçeeemm 😘

Tünaydın 🥰 ne güzel bir haber

Tünaydın canım ♥️

Tünooooo 🥰

Harika 😍

Tünaydın kaptanım geçmiş olsun ♥️

Afiyet olsun akşamki salatada nohut var ya lavaşa gerek var mıydı bilemedim ♥️

Tünaydıın ♥️

Gitmiyorsun o partiyeee :sinirli:

Tünaydıın canım ♥️
Gittim o_O kaptanicem

Canım afiyet olsun, sabah ya da akşamki karbonhidrati biraz daha azaltabilirdin.

Afiyet olsun canım çok güzel menü.

Canım tüm gün aç kalıp kendini boşa yoruyorsun. Bu cumartesi eksi gelme fikrini kafandan çıkart bence, böylece kalan 3 gün aç gezme. Olması gerektiği gibi düzenli bir beslenmeye başla, böylece kaçamak olayına da girmemiş olursun.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.

Afiyet olsun kaptanım her zamanki gibi harikasın.

Afiyet olsun canım, iyi bir menü.

Heyy maşallah, oğlun kaç yaşında. kilo problemi var mı canım.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Afiyet olsun canım, gayet güzel olmuş.

Afiyet olsun canım, patatesler yerine başka bir şey olsa muhteşem olurmuş ama bu da çok sıkıntılı gelmedi bana.
Teşekkür ederim

Bugünün menüsünu atayım

Sabah 10 da
İki etli köfte, bir tabak Kuru fasulye,bir ciltim üzüm,bir dilim armut

Öğle sonrası 3gibi

6 sıkım kadar çiğ köfte,bir tabak salata,roka, turşu,
Tadımlık tarhana,iki ceviz,bir avuç çekirdek,

Akşam 6 da
Bir mandalina,10 civarı Antep fıstığı
LenaG LenaG arke arke

başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Aminn 🙏🏻 Siz sağolun canım 🙏🏻
Canım Allah rahmet eylesin 🙏 başınız sağolsun
Afiyet olsun ♥️

Tünaydııınnn 🥰

Tünaydın Afiyet olsun ♥️
Canım hiç bir şekilde vakit bulamıyorsan veya yorgunluktan yapamıyorsan zorlama h.sonları yaparsın

Tünaydıın çiçeeemm 😘

Tünaydın 🥰 ne güzel bir haber

Tünaydın canım ♥️

Tünooooo 🥰

Harika 😍

Tünaydın kaptanım geçmiş olsun ♥️

Afiyet olsun akşamki salatada nohut var ya lavaşa gerek var mıydı bilemedim ♥️

Tünaydıın ♥️

Gitmiyorsun o partiyeee :sinirli:

Tünaydıın canım ♥️
Amin kaptanım 🙏🏻 siz sağolunn 🙏🏻
Başınız sağolsun canım 🤲🏼
Siz sağolunn 🙏🏻
Başınız sağolsun canım. Menün yine de iyi olmuş, adımların güzel.

Tabiki gerek yoktu kaptanım, zaten listemde de yoktu. Salatayı bitiremedim ama aynı zamanda çok açtım o yüzden yedim. Yine de doymadım ama bıraktım.

Canım sırf eksi olmak için vücudunun dengesini iyice bozma. Canın sağolsun senin.
Çok sağolun kaptanımm sizler sağolun 🙏🏻🙏🏻

LenaG LenaG arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
İyi Akşamlar 🌷

11:30 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve, 1büyük elma

16:30 büyük kasede sadece marul, 85gr.lor, bol limon sıkıp yedim (yağ, tuz yok) avuç içi kendi yağıyla tavuk but,1çatal rus salatası, yarım çk. sarımsaklı mayonez, yarım portakal

Şimdi 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve

Su 3 litre
Adım 5120

Eklentiler

• 1000032887.jpg
    1000032887.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 4
Herkesin ayri bi seyi var abla ama ben genede kaynanama kurban olurum kızımın doğumunda cok yardimı dokundu hadi oglumda fazla etmesede olsunn onada annem kaldı fazla oda biraz iyilestiğimde geldii kaynanam 65 yasinda artık birşey edemiyorum diyo haklı kendince evde 3 adamla ugrasıyo kocamlada ben ugraşıyorum
Rabbim hayırlı, uzun ömürler versin büyüklerimize, sizlere de kolaylıklar dilerim canım 🤲🏼
Diyet gruplarına olan sorumluluğum var, buraya var, apayrı yaşam grubuna var, kendi bedenime var, varda var.
Nefis diye birşeyde var, çoğu zaman galip gelsem de bazen yorulduğumu hissediyorum, hele kabızlık bitirdi beni🥴
Dün biraz çözdüm, darısı cuma gününe 🤲🏼

ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:

Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir

Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.

Hadi biraz hareketlenelim kızlar Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo :rapci::rapci::rapci:

Öpüyorum siziiii :KK36:

Wuhuuu renklensin buralar kaptanimm iste aradığımız kizisma💪

LenaG LenaG noram noram
kaptanlarım bu hafta kendimi hiç iyi hissetmiyorum
haftaya izin almak istiyorum beni hazırlığa alın lütfen

resmen 2 haftadır gripten perişan oldum😏
esim gece çalışıyor,gündüz yatıyor.
gece çocukların uykusu bakımı derken
çocuklar yatınca ev işi duzen geç yatıyorum
sabah okul için erken kalkıyorum çocukları hazırlayıp okula bırakıp geliyorum. beni evde bekleyen küçüklerin sütü bezi derken öğlen oluyor. okadar kalitesiz zamanım oluyor ki.
ne dinlenebiliyorum nede iyileşebiliyorum bu halim nasıl olacak bilmiyorum.
Acil şifalar dilerim canım 🤲🏼

Şimdi oturdum, geçmiş yapacağım
Kolay gelsin cınımmmm🥰

Açlıktan önce sinamekini nasıl kullanıyordun abla ya, şimdi ingiliz tuzunu içebilecek mentalde değilim :)
Kendime kızma işini bıraktım, iyileşme sürecindeyim 🤲🏼
Kendini sevmeden bence hastalıklar şifalanmıyor
Rabbim kolaylıkla sevgiyle şifalanmayı nasip etsin amiiiiiiiiiiiiinnnnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️

X