- 31 Ekim 2016
- 4.693
- 20.103
- 34
Seni benim takımda gördüm ama yanlış mı gördüm acaba?Cumartesi gününe kadar -3 kilo bekliyorum hepsi ödem teşekürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni benim takımda gördüm ama yanlış mı gördüm acaba?Cumartesi gününe kadar -3 kilo bekliyorum hepsi ödem teşekürler
Aynenn yaaa 6aylıkken dolma yermişim löplöp anamm bi çorba içemezmisim annem öyle diyor herşey yermişimm şimdide oğlum 6 aylık cuma günü kontrolumuz var bakalımm nasıl başlıcazz belki kardeşi yiyo diye buda yer diye umuyorumm insallah aminn teşekkür ederimm bitanemm biara çok kötü oldum baktim boyle olmuyor relax bırak yumurtayı bile es geçmezdii kahvaltıda onuda az yiyorr var bundada bir hayırrr
Hahahahaha evdekileri yemeyler zaten dışardan hepimiz severizzoyy maşallah ne çabuk zaman geçti 6 aylik oldu hee kız bir tane sürekli karşıma çıkan bir hesap var yürümesini bilmiyordu babasi boyu kadar dürüm veriyordu yiyordu cocuk şimdi de oturmuş kebapçı da ciğer yiyor :) öyle olmak lazım sanırım
Hahahah aynı durumdayızzz vallahiii kuruyemiş meyve mutlaka olurrçorbada tabi doyurucu olmuyo öyle bizimki kahvaltsini yapar diğer öğünlerde meyvesini fıstığıni ekmeğini yer karnını doyurur essek sıpası. büyüsün bu sefer ben vermicem
Hahahahaha evdekileri yemeyler zaten dışardan hepimiz severizz
Evett yaa annem öyle etmiş tadım madımmi varmış diyorr ama oğluma ne var ne yok dayıycam artıkk yeter gayri olmuyoyok kız ilk bebemizde sürekli onlara özel az yemekler yapmadık basladimi ek gıdaya dayayacaktim kuru fasulye pilavı ahshshssh
Ayy nolduu yediğin nedirki birseymi yedin ackarna falanKızlar ben fena oldum, tansiyonum falan normal ama tuhaf hissediyorum. Menüleri yarın kontrol ederim. Kendi menümü de yarın yazacağım. Hepinizi öpüyorum iyi geceler.
Aslında akşam yedim aslında çok oldu diye yazamadım. Sen yanlış anladın sanırım JouBen kahvaltımı ve sporumu yazıp kaçim
10:00
Tarçınlı büyük boy türk kahvesi
11:00
2 haşlanmış yumurta
Su teresi
1 yeşil soğan
1 dilim peynir
3 zeytin
1 kase yoğurt
Ara
1 muz
2 dilim elma
Ara
Akşam menü
Spor
30 dk bacak hareketleri
100
LenaG Jou @Boncuk2307 noram
Evett yaa annem öyle etmiş tadım madımmi varmış diyorr ama oğluma ne var ne yok dayıycam artıkk yeter gayri olmuyo
Hibiskus bağırsağı da çalıştırır mıHic bozma moralini yemin ediyorum aynı durumdayımm demekki normal ben bile helak oldum corbadan baska hicbirsey atmıyo ağzına yemin ediyorum kaçıyo
Regl için hibiskus çayı yap
Aaa noldu acaba çok yordun mu kendiniKızlar ben fena oldum, tansiyonum falan normal ama tuhaf hissediyorum. Menüleri yarın kontrol ederim. Kendi menümü de yarın yazacağım. Hepinizi öpüyorum iyi geceler.
Çalıştırıyorr hattaa sana şunu vereyimm bende alıp yapcamm benim yaptığım detoxuda yapabilirsinHibiskus bağırsağı da çalıştırır mı
Sonra gelinim beni bigüzel övsünvalla en güzelini yaparsın kız:)