Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aynenn yaaa 6aylıkken dolma yermişim löplöp anamm bi çorba içemezmisim annem öyle diyor herşey yermişimm şimdide oğlum 6 aylık cuma günü kontrolumuz var bakalımm nasıl başlıcazz belki kardeşi yiyo diye buda yer diye umuyorumm insallah aminn😀😀 teşekkür ederimm bitanemm🥰😘😘 biara çok kötü oldum baktim boyle olmuyor relax bırak yumurtayı bile es geçmezdii kahvaltıda onuda az yiyorr var bundada bir hayırrr 😀

oyy maşallah ne çabuk zaman geçti 6 aylik oldu hee kız bir tane sürekli karşıma çıkan bir hesap var yürümesini bilmiyordu babasi boyu kadar dürüm veriyordu yiyordu cocuk şimdi de oturmuş kebapçı da ciğer yiyor :) öyle olmak lazım sanırım

oyy maşallah ne çabuk zaman geçti 6 aylik oldu hee kız bir tane sürekli karşıma çıkan bir hesap var yürümesini bilmiyordu babasi boyu kadar dürüm veriyordu yiyordu cocuk şimdi de oturmuş kebapçı da ciğer yiyor :) öyle olmak lazım sanırım
Hahahahaha evdekileri yemeyler zaten dışardan hepimiz severizz 🤪🤪

Ben kahvaltımı ve sporumu yazıp kaçim :olamaz:

10:00
Tarçınlı büyük boy türk kahvesi

11:00
2 haşlanmış yumurta
Su teresi
1 yeşil soğan
1 dilim peynir
3 zeytin
1 kase yoğurt

Ara
1 muz
2 dilim elma

Ara :skandal:

Akşam menü:skandal:

Spor
30 dk bacak hareketleri
100 :spor:

LenaG LenaG Jou Jou @Boncuk2307 noram noram
Aslında akşam yedim aslında çok oldu diye yazamadım. Sen yanlış anladın sanırım Jou Jou

Akşam menüm
3 tane içli köfte
2 sac böreği (ıspanak peynir)
Bu kadar
Aaa yazınca çok gelmedi sanki :KK64:
LenaG LenaG noram noram

Hibiskus bağırsağı da çalıştırır mı
Çalıştırıyorr hattaa sana şunu vereyimm bende alıp yapcamm benim yaptığım detoxuda yapabilirsin
1000002698.jpg

Hibiskusta şu çok güzel oluyor
1000002697.jpg

X