- 25 Mayıs 2023
- 4.264
- 7.330
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy benim de maşa ile koca ayı travmam oldu resmen
hatta bir bölümü vardı büyük kızım da o bölüme takıktı, şimdi küçük kızımda
doğumgünü maşanın ve sürekli iyiki doğduuummmm beeeennnn diye acıklı acıklı bir şarkı söylüyor aman Allahım kimin doğum günü olsa dilime takılıyor artık bu şarkı
Sem2024
Kuzum eşim sebze ve zeytinyağlı yemiyor. Aynı yemeği iki gün üst üste yemez. Her gün farklı yemek pişer bizde. Zaten o yüzden tıkanıyorum ya. Pilav, makarna, mantı zaten her hafta oluyor muhakkak. Dün akşam köfte, bize bulgur pilavı, çocuklara da pirinç pilavı yaptım. Şimdi öğle ve akşama gene yemek yapacağım. Nefret ettimet türevlerini ayrı yap canım. zeytinyağlı ve çorba şeklinde. ya da pilav makarna gibi. herkes istediğinden yesin. bir arkadaşım yıllar önce böyle yaptığını söylüyordu. biten çeşidi yeniliyorum demişti ki onlar evde 3 kişiydiler. kendi, eşi ve çocuğu
Aboovv Allah yardımcın olsun canım gezegenfeza ay abla sanada bu mesajın altından yazayım sizi görünce şaşırdım tamam benim eşimde bende seçeriz ama genelde ortak zevklerimiz var AllahtanKuzum eşim sebze ve zeytinyağlı yemiyor. Aynı yemeği iki gün üst üste yemez. Her gün farklı yemek pişer bizde. Zaten o yüzden tıkanıyorum ya. Pilav, makarna, mantı zaten her hafta oluyor muhakkak. Dün akşam köfte, bize bulgur pilavı, çocuklara da pirinç pilavı yaptım. Şimdi öğle ve akşama gene yemek yapacağım. Nefret ettim
İnşallah hocamSağlık sorunların olmasın yeter ki elbette verirsin Sibelim
Amin canım.Maşallah canım Allah razı olsun ondan insanlık merhamet çok güzel . Allah bozmasın
Bakalım tartilmayacagim cumartesiye kadar dahaOdemleri de atıp güzel eksi göreceksin öyleyse
Şu regli bitirip başlayayım.Tam zamani aslinda , gunler kisa. 1 Ocakta da 3 aylar başlıyorlar
Anksiyete var mi yoksa lafın gelişi mi dedin? Laf gelimi çok kullanan var daAynı aynı anksiyetem aziyor ciddi etkiliyor artık. .
Günaydın diyet bozmak yok kızlar
Günaydın canım eküricim.Günaydınlar hanımlar.
Anksiyete var mi yoksa lafın gelişi mi dedin? Laf gelimi çok kullanan var da
Kaptanımdirenç kilomu kırmam için şartAfiyet olsun karışık bir menü olmuş akşam hem tatlı hem meyve
Afiyet olsun
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun sabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş
Afiyet olsun sabah yumurta ve sebze (domates veya biber gibi) eklense güzel olurmuş
Afiyet olsun canım erken kapama olayını gittikçe aşağı çekiyorsun bilemedim
Ayrıca su az kalmış
Afiyet olsun arada 1 meyve yanına 5-6 fındık gibi güzel olur. Hiç yeşillik yok eklenebilse iyi olurdu
Afiyet olsun genel olarak su az kalmış
Afiyet olsun akşam için 50 gr fıstık fazla gibi
Güzel bir menü canım hatta az olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun tabak derken 5-6 yk ise ok
Afiyet olsun güzel bir menü yalnız avokado çeyrek daha uygun olur spor
Afiyet olsun zaten sen demişsin meyveyi
Afiyet olsun çiğköfte sıkım olarak 4 yeterli ama tabak deyince anlamadım su gayet güzel
Afiyet olsun kız hani bitiyordu tostlar
Az görünüyor ama dengeli olmamış nerde bu sebzeler mesela veya tavuklu pilavın yanında ayran gibi
Afiyet olsun güzel menü yalnız su az olmuş
Ve geçmiş olsun canım
Günaydıııınnn
Günaydın canım
Günaydııınn
Afiyet olsun
Günaydın çıtır ekürimGünaydın canım eküricim.
Apartman günü güzel geçti mi ayak tırnakların düzeldi mi, eşinin diş isleri , evin tamiratı ne durumda. hep soracağım diyorum bir şey oluyor. Sen iyi misin bitanem
Bu hafta detoklara alıyorsunuz maaşallahBen gece kuşuyum uyuyamıyorum yarın yeni tip detoksa başlıyoruz nasipse heyecan yaptım
Teşekkürler arkadaşım. Evlendiğimden beri o kadar çok suyla ilgili kaza gedikli başıma.. Bazen diyorum ki bütün su hakkımı tüketip çölde susuz mu ölücem???Çok geçmiş olsun canım, can sıkıcı olmuş ama daha beteri olmamış Allâhtan. Salata üst üste yiyince sıkmaya başlıyor haklısın.
Tesekkürler kaptanım. Su konusunda haklısın. Bu aralar birçok konuda dengem şaştı toplayacağım inşallah.Afiyet olsun güzel menü yalnız su az olmuş
Ve geçmiş olsun canım
Her günün süper diyecegin sekilde yaşansın inşallah Dişler çok gerekli ve de çok masraflı memnun olmaması üzücü. Umarım diş sorununuz çözülür. dün yağmur yedim ince ince yağıyordu aldirmayip yürüdüm bugün biraz kırgınlık var onun dışında iyiyim dinleniyorum evde.Günaydın çıtır ekürim
Süper geçti günümüz iyide oldu,ayaklar iyi şimdilik ,eşimin diş durumu çok mennun değil 5 ay sonra kontrolü var bakalım.
Bende iyyim sağol sen nasılsın iyimisin .
Ama bu çok zor ve yorucu değil mi yaa, herkes yemek seçerse, kalan yemeği yemezse sana eziyet gibi geliyor.Kuzum eşim sebze ve zeytinyağlı yemiyor. Aynı yemeği iki gün üst üste yemez. Her gün farklı yemek pişer bizde. Zaten o yüzden tıkanıyorum ya. Pilav, makarna, mantı zaten her hafta oluyor muhakkak. Dün akşam köfte, bize bulgur pilavı, çocuklara da pirinç pilavı yaptım. Şimdi öğle ve akşama gene yemek yapacağım. Nefret ettim
Bizim eşimle zevklerimiz kısmen ortak degil ama ortaya konan yemeği yemek zorundalar. Herkese ayrı yemek yapmak zor, oğluma da sevmediği yemek olsa bile yediriyorum ben, zahmet edip yapmışım o da bi zahmet yesin.Aboovv Allah yardımcın olsun canım gezegenfeza ay abla sanada bu mesajın altından yazayım sizi görünce şaşırdım tamam benim eşimde bende seçeriz ama genelde ortak zevklerimiz var Allahtan
Ayy Allâh korusun. İnşallah bi daha da böyle kazalar yaşama.Bu hafta detoklara alıyorsunuz maaşallah
Teşekkürler arkadaşım. Evlendiğimden beri o kadar çok suyla ilgili kaza gedikli başıma.. Bazen diyorum ki bütün su hakkımı tüketip çölde susuz mu ölücem???
Tesekkürler kaptanım. Su konusunda haklısın. Bu aralar birçok konuda dengem şaştı toplayacağım inşallah.
Ayy kabak neyse de (ben salatalık yaptım gerçi ) bugünü bekledim cumartesiden beriBismillah başladık hurmaya
Şimdi benim oğlan da Heidi izliyor, yıldım artık vallahi sabah akşam çizgi filmSabahın nurunda kalkmanın faydaları. Kurutmadaki çamaşırlar katlanıp yerleştirildi, bulaşık makinesi boşaltıldı( en sevmedigim), oğluşa tavada ıslak kek yaptım okul için, kahvaltılar yapıldı ,koca işe oğlan okula gitti,duş aldım, banyoyu yıkadım, yatak çarşaf vs söküldü hepsi makinaya girdi 11 gibi çalıştırılır. Şimdi heidi eşliğinde kahvemi içiyorum .peter clara'nın sandalyesini uçurumdan attı. Ah Peter ah. ( benim cimcime petere saydırıyor. (Pisssss Peterrrrr) saat 08.40 . Anksiyetem tuttu kulaklık alicam
Hahaha ben de arttırıyorum, cleo ve cuquin, kukuli, pijamaskeliler, ibi ege ile gagayı da seviyor kendi adı ege ya pür dikkat izliyor bütün saydıklarınızı, her bölümünü ayrı ayrı ezbere biliyorum artık ööööğğ geldiahahahah eksik saymışsın canım bunların yanı sıra nafadan tayfa, istanbul muhafızlar(gülgenle azmi),elif ve arkidişliri ahahahaha liste uzayıp gidiyor
Dikkat et baş ağrısı yapmasın canım ilk defa yapıyorsanAyy kabak neyse de (ben salatalık yaptım gerçi ) bugünü bekledim cumartesiden beri
Şimdi benim oğlan da Heidi izliyor, yıldım artık vallahi sabah akşam çizgi film
Hahaha ben de arttırıyorum, cleo ve cuquin, kukuli, pijamaskeliler, ibi ege ile gagayı da seviyor kendi adı ege ya pür dikkat izliyor bütün saydıklarınızı, her bölümünü ayrı ayrı ezbere biliyorum artık ööööğğ geldi
Ben çok seviyorum hurma+yoğurtBen gece kuşuyum uyuyamıyorum yarın yeni tip detoksa başlıyoruz nasipse heyecan yaptım
Kural böyle, yapacak bişey yokAşkolsun sen hırs yap yeterki kendin için , ben daha çok sevinirim canım rastgele seçtim. Hiçte sevmem böyle şeyleri çokta huzursuz olurum aslında. 13 yıl insan kaynakları uzmanlığı yaptım 1 fabrikanın tüm işini yaptım ama 1 kişiye bile işine son verildi diyemedim