Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ayyy benim de maşa ile koca ayı travmam oldu resmen :KK70:

hatta bir bölümü vardı büyük kızım da o bölüme takıktı, şimdi küçük kızımda

doğumgünü maşanın ve sürekli iyiki doğduuummmm beeeennnn diye acıklı acıklı bir şarkı söylüyor aman Allahım kimin doğum günü olsa dilime takılıyor artık bu şarkı :KK70:

Sem2024 Sem2024

Aynı aynı anksiyetem aziyor ciddi etkiliyor artık. :ıslık: .

et türevlerini ayrı yap canım. zeytinyağlı ve çorba şeklinde. ya da pilav makarna gibi. herkes istediğinden yesin. bir arkadaşım yıllar önce böyle yaptığını söylüyordu. biten çeşidi yeniliyorum demişti ki onlar evde 3 kişiydiler. kendi, eşi ve çocuğu
Kuzum eşim sebze ve zeytinyağlı yemiyor. Aynı yemeği iki gün üst üste yemez. Her gün farklı yemek pişer bizde. Zaten o yüzden tıkanıyorum ya. Pilav, makarna, mantı zaten her hafta oluyor muhakkak. Dün akşam köfte, bize bulgur pilavı, çocuklara da pirinç pilavı yaptım. Şimdi öğle ve akşama gene yemek yapacağım. Nefret ettim😂

Kuzum eşim sebze ve zeytinyağlı yemiyor. Aynı yemeği iki gün üst üste yemez. Her gün farklı yemek pişer bizde. Zaten o yüzden tıkanıyorum ya. Pilav, makarna, mantı zaten her hafta oluyor muhakkak. Dün akşam köfte, bize bulgur pilavı, çocuklara da pirinç pilavı yaptım. Şimdi öğle ve akşama gene yemek yapacağım. Nefret ettim😂
Aboovv Allah yardımcın olsun canım gezegenfeza gezegenfeza ay abla sanada bu mesajın altından yazayım sizi görünce şaşırdım tamam benim eşimde bende seçeriz ama genelde ortak zevklerimiz var Allahtan

Sağlık sorunların olmasın yeter ki :dua: elbette verirsin Sibelim :KK60:
İnşallah hocam
Maşallah canım Allah razı olsun ondan insanlık merhamet çok güzel . Allah bozmasın
Amin canım.
Odemleri de atıp güzel eksi göreceksin öyleyse
Bakalım tartilmayacagim cumartesiye kadar daha
Tam zamani aslinda , gunler kisa. 1 Ocakta da 3 aylar başlıyorlar
Şu regli bitirip başlayayım.

Afiyet olsun ❤️ karışık bir menü olmuş akşam hem tatlı hem meyve

Afiyet olsun ❤️

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun sabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş ❤️

Afiyet olsun sabah yumurta ve sebze (domates veya biber gibi) eklense güzel olurmuş ❤️

Afiyet olsun canım ❤️erken kapama olayını gittikçe aşağı çekiyorsun bilemedim
Ayrıca su az kalmış

Afiyet olsun ❤️ arada 1 meyve yanına 5-6 fındık gibi güzel olur. Hiç yeşillik yok eklenebilse iyi olurdu 🥰

Afiyet olsun genel olarak su az kalmış ❤️

Afiyet olsun ❤️ akşam için 50 gr fıstık fazla gibi 🤔

Güzel bir menü canım hatta az olmuş afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ tabak derken 5-6 yk ise ok

Afiyet olsun güzel bir menü yalnız avokado çeyrek daha uygun olur ❤️ spor 🧿

Afiyet olsun ❤️ zaten sen demişsin meyveyi 🥰

Afiyet olsun ❤️ çiğköfte sıkım olarak 4 yeterli ama tabak deyince anlamadım su gayet güzel ❤️

Afiyet olsun ❤️ kız hani bitiyordu tostlar
Az görünüyor ama dengeli olmamış nerde bu sebzeler mesela veya tavuklu pilavın yanında ayran gibi 🥰

Afiyet olsun güzel menü yalnız su az olmuş ❤️
Ve geçmiş olsun canım 🙏

Günaydıııınnn ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydııınn ❤️

Afiyet olsun ❤️
Kaptanım♥️direnç kilomu kırmam için şart🫣

Evet su az bende biliyorum ama hastayım içemiyorum 🤕

Günaydın canım eküricim. :KK60:
Apartman günü güzel geçti mi ☺️ ayak tırnakların düzeldi mi, eşinin diş isleri , evin tamiratı ne durumda. :confused:hep soracağım diyorum bir şey oluyor. 🙈 Sen iyi misin bitanem ❤️
Günaydın çıtır ekürim :KK74:
Süper geçti günümüz iyide oldu,ayaklar iyi şimdilik ,eşimin diş durumu çok mennun değil 5 ay sonra kontrolü var bakalım.
Bende iyyim sağol sen nasılsın iyimisin .:KK60:

Ben gece kuşuyum uyuyamıyorum 😂 yarın yeni tip detoksa başlıyoruz nasipse 😊 heyecan yaptım
Bu hafta detoklara alıyorsunuz maaşallah🤗
Çok geçmiş olsun canım, can sıkıcı olmuş ama daha beteri olmamış Allâhtan. Salata üst üste yiyince sıkmaya başlıyor haklısın.
Teşekkürler arkadaşım. Evlendiğimden beri o kadar çok suyla ilgili kaza gedikli başıma.. Bazen diyorum ki bütün su hakkımı tüketip çölde susuz mu ölücem???
Afiyet olsun güzel menü yalnız su az olmuş ❤️
Ve geçmiş olsun canım 🙏
😊Tesekkürler kaptanım. Su konusunda haklısın. Bu aralar birçok konuda dengem şaştı toplayacağım inşallah.

Günaydın çıtır ekürim :KK74:
Süper geçti günümüz iyide oldu,ayaklar iyi şimdilik ,eşimin diş durumu çok mennun değil 5 ay sonra kontrolü var bakalım.
Bende iyyim sağol sen nasılsın iyimisin .:KK60:
Her günün süper diyecegin sekilde yaşansın inşallah 🙏 💜 Dişler çok gerekli ve de çok masraflı memnun olmaması üzücü. Umarım diş sorununuz çözülür. :dua: dün yağmur yedim ince ince yağıyordu aldirmayip yürüdüm bugün biraz kırgınlık var onun dışında iyiyim dinleniyorum evde.

Ama bu çok zor ve yorucu değil mi yaa, herkes yemek seçerse, kalan yemeği yemezse sana eziyet gibi geliyor.
Aboovv Allah yardımcın olsun canım gezegenfeza gezegenfeza ay abla sanada bu mesajın altından yazayım sizi görünce şaşırdım tamam benim eşimde bende seçeriz ama genelde ortak zevklerimiz var Allahtan
Bizim eşimle zevklerimiz kısmen ortak degil ama ortaya konan yemeği yemek zorundalar. Herkese ayrı yemek yapmak zor, oğluma da sevmediği yemek olsa bile yediriyorum ben, zahmet edip yapmışım o da bi zahmet yesin.
Bu hafta detoklara alıyorsunuz maaşallah🤗

Teşekkürler arkadaşım. Evlendiğimden beri o kadar çok suyla ilgili kaza gedikli başıma.. Bazen diyorum ki bütün su hakkımı tüketip çölde susuz mu ölücem???

😊Tesekkürler kaptanım. Su konusunda haklısın. Bu aralar birçok konuda dengem şaştı toplayacağım inşallah.
Ayy Allâh korusun. İnşallah bi daha da böyle kazalar yaşama.

Bismillah başladık hurmaya
Ayy kabak neyse de (ben salatalık yaptım gerçi 😂) bugünü bekledim cumartesiden beri 😇🤭
Sabahın nurunda kalkmanın faydaları. Kurutmadaki çamaşırlar katlanıp yerleştirildi, bulaşık makinesi boşaltıldı( en sevmedigim), oğluşa tavada ıslak kek yaptım okul için, kahvaltılar yapıldı ,koca işe oğlan okula gitti,duş aldım, banyoyu yıkadım, yatak çarşaf vs söküldü hepsi makinaya girdi 11 gibi çalıştırılır. Şimdi heidi eşliğinde kahvemi içiyorum .peter clara'nın sandalyesini uçurumdan attı. Ah Peter ah. ( benim cimcime petere saydırıyor. (Pisssss Peterrrrr) saat 08.40 :işsiz: . Anksiyetem tuttu kulaklık alicam
Şimdi benim oğlan da Heidi izliyor, yıldım artık vallahi sabah akşam çizgi film😂
ahahahah eksik saymışsın canım bunların yanı sıra nafadan tayfa, istanbul muhafızlar(gülgenle azmi),elif ve arkidişliri ahahahaha liste uzayıp gidiyor :ukala:
Hahaha ben de arttırıyorum, cleo ve cuquin, kukuli, pijamaskeliler, ibi 😂😂 ege ile gagayı da seviyor kendi adı ege ya pür dikkat izliyor 🤭 bütün saydıklarınızı, her bölümünü ayrı ayrı ezbere biliyorum artık ööööğğ geldi 😂🤯

Ayy kabak neyse de (ben salatalık yaptım gerçi 😂) bugünü bekledim cumartesiden beri 😇🤭

Şimdi benim oğlan da Heidi izliyor, yıldım artık vallahi sabah akşam çizgi film😂

Hahaha ben de arttırıyorum, cleo ve cuquin, kukuli, pijamaskeliler, ibi 😂😂 ege ile gagayı da seviyor kendi adı ege ya pür dikkat izliyor 🤭 bütün saydıklarınızı, her bölümünü ayrı ayrı ezbere biliyorum artık ööööğğ geldi 😂🤯
Dikkat et baş ağrısı yapmasın canım ilk defa yapıyorsan

Aşkolsun sen hırs yap yeterki kendin için , ben daha çok sevinirim canım rastgele seçtim. Hiçte sevmem böyle şeyleri çokta huzursuz olurum aslında. 13 yıl insan kaynakları uzmanlığı yaptım 1 fabrikanın tüm işini yaptım ama 1 kişiye bile işine son verildi diyemedim
Kural böyle, yapacak bişey yok
Tabiki kimimize hırs olacak, kimimiz daha motive olacağız, her halükarda kazanan biz olacağız,
Üzülmene gerek yok 🥰

X