Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dikkat et baş ağrısı yapmasın canım ilk defa yapıyorsan
İlk defa yapıyorum Kahvaltı olarak hep yaptığım gibi kahve hurma yapacağım öğle yemeği normal yiyeceğim akşam da sadece hurma süt ya da hurma yoğurt düşünüyorum.
Ben çok seviyorum hurma+yoğurt
Kolay gelsin, bol bol ödem atsın, yağ yaksın 🤲🏼
İnşallah feza ablam 😍

hayırlı sabahlar menümü yazayım hemen dün nasıl uyduğumu hatırlamıyorum eş çocuk oturuyorlardı en son ben sızmışım herhalde ama sabah yataktaydım :KK64:
03.12.2024 salı

sabah 1 dilim akmek arası az peynir yedim.

öğlen 12// iki servis kaşığı ıspanak yemeği yoğurtlu
bir dilim ekmek
bir kepçe mercimek çorbası

akşam18.30//
5 galeta yedim bir mandalina yedim.5 çilek 1 muz (meyve zorla iyileşeyim diye yediriyor eşim)

su:2,5lt
spor:3 mile leslie 45dk.

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
5 galeta gereksiz olmus , yemek de yapamadın sanırım . Gecmis olsun
. Şööyle guzel bir sarimsakli tarhana corbasi olsa veya tavuk suyu corba 👌

5 galeta gereksiz olmus , yemek de yapamadın sanırım . Gecmis olsun
. Şööyle guzel bir sarimsakli tarhana corbasi olsa veya tavuk suyu corba 👌
ya yemek eşim yaptıydı aslında fırında kabak makarna hiç canım istemedi galeta da tatsız tuzsuz diye yedim midem kötü çünkü zaten sonrasında gece de istifra ettim midem de ne kadar kaldı bilemiyorum kaptanım :KK64:

3 Aralık salı menüsü
10.00 kahvaltı
3 küçük mantar 1 yumurta ile omlet, 1 dilim peynir, 5 biberli yeşil zeytin, yarım avakado, 1dilim tam buğday ekmek.

15.00 ara
4 kuru kayısı, 2 ceviz, 5 Siirt fıstığı

18.30 akşam
1 karnıyarık (neredeyse yağsız), küçük bir kase yoğurt.

Su 2.5 litre
Sporlar
9000 adım 900 puan
30 dk Kardiyo 300 puan
16 dk Leslie Boosted 160 puan
Toplam 1360 puan

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Menun de sporun da cok guzel , karniyarik candir😍 canim cekti😋
Herkescikler uyumuş. Mutlu bir güne uyanmanız dileğiyle... :KK36:
03.12.2024 Salı menü
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
2 Aralık Pazartesi

İlk öğün: (15:00)
20 gr zeytin
30 gr labne
1 çk pekmez
1 dilim tandır ekmeği
Domates
Elma

2. Öğün (17:00-17:30)
1 kase toyga çorbası ( kepçesi bol komşum göndermiş sağolsun yarına da var)
100 gr tavuk göğüs derisiz Airfrayerde
200 gr yoğurt

Evet yine salata yok niyeyse Sofrada olmasına rağmen yiyemiyorum bu aralar.
Bugün atık su borusu donmuş ve mutfak tezgahının altından geri basmış. Ben farkedinceye kadar yapmış yapacağını. Bugün ona değdi, ay orayı temizlemişken burayıda temizleyeyim diyerekten geçti.
Spor yapmaya vaktim oldu ancak sinirden yapamadım belgide kortizolum yükseldi sırf bu yüzden yağ depoladım belkide🤣🤣🤣Gün içinde:

Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Gecmis olsun. Halloldu mu lavabo ?
Odev veriyim: yemeginin onunden biraz salata kaşıkla:KK39:
Bak ben bugün ne yaptım
Kendime lahana sarması ( benden başkası yemez)
Büyük oğluma fellah köftesi (güya hamur yemiyor, azda olsa içinde un var)
Eşim ve küçük oğluma Kayseri yağlaması ( büyük oğlum da sever, lavaş var diye yemedi)
Lahana yapraklarindan kayseri yaglamasi olur mu acep 🤔

İlk defa yapıyorum Kahvaltı olarak hep yaptığım gibi kahve hurma yapacağım öğle yemeği normal yiyeceğim akşam da sadece hurma süt ya da hurma yoğurt düşünüyorum.

İnşallah feza ablam 😍
Benim midem degisik oldu. İki tane et köfte yedim az önce. Bir sıkıntı var midemde . Üşüttüm herhalde. Akşama hurma yoğurt yine var menü de.

selammm canım arkadaşlarım dünün menüsünü bildiriyorum:
8.30 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmek arası 1 kibrit kutusu süzme peynir, sürülebilir lor, hindi füme
12.00 ıspanak kavurması ve basmati pilavı, pancar salatası, yoğurt
15.30 protein süt 200 ml, protein bar
18.30 sebzeli karabuğday makarnası, fırında soya soslu palamut, salata

ve sonrasında balık yedikten sonra ağzımızı tatlandırma ihtiyacı duyduk 😂😂 o kısmı pas geçiyorum izninizle 😒
spor: 10.950 adım atmışım
2lt su
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Kizlarrr bugünkü menumu yazayım zombi gibiyim saat 7 de yatarım gibi

Sabah kolajen + hindiba kahvesi
Sabah sirkeli su

Saat 12.00 1 haşlama yumurta 1 kase yoğurt 3 zeytin (tuhaf bir kahvaltı oldu )

Saat 15.00 papatya çayı demleniyor

Saat 18.00 2 parça haşlama tavuk göğüs eti + salata+ 2 kaşık karnabahar haşlama maden suyu içerim.
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Benim midem degisik oldu. İki tane et köfte yedim az önce. Bir sıkıntı var midemde . Üşüttüm herhalde. Akşama hurma yoğurt yine var menü de.

Benimde midem bir tuhaf bugün sanki içi hava dolu midem bulanıyor tuhaf tuhaf. 3 haftadır ekmek yemiyorum sanırım ondan . Ekmek midemi bastiriyordu

canım bende de haşimato var, ve biliyorsun biz artık glutensiz besleniyoruz ve glutensiz beslenmeye geçtiğimden beri ki ben kızlarım ve eşim kadar %100 uymuyorum işyerinde bazen kaçırıyorum ona rağmen tiroid değerlerimin maşallahı var son 2 seferdir yıllardır görmediğim değerlere düştü
bence artık sen de glutensiz beslenmeye geçmelisin, haşimato sadece ilaçla düzene girebilen bir hastalık değil, beslenmeyle desteklemek çok önemli, yıllarca benim doktorum bunu dedi bana ama ben kulağımın üstüne yattım bildiğin, mecbur kalıp da böyle beslenince haklı olduğunu anladım adamın

ve tabii tiroid değerlerin düzeldikçe ruh halin de, enerjin de yerine gelecektir biliyorsun kuzucumm
Canım benim biliyorum ama sanki denemeye ne cesaretim var ne de enerjim, aslında çok zor değil çünkü arkadaşım pko için glutensiz yapıyor gayet de başarılı, tandigim bir dahiliye Dr u var çok da severim kendinisini, o fonksiyonel beslenme ve tedavi yapıyormuş eşim de ona git diyor, şuan yaşadığım hasimatonn bana açtığı kaçıncı dert... bu duygu durum bozukluğu da ondan sanırım...senin adına çok sevindim kızların nasıl alıştılar mi

Selamlar kızlar 5 te tukani kapattım menumu yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin
Yeşillik

Ogle
1 kase tarhana çorbası

Akşam
Nohutlu salata

Su 3 lt olacak

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sem2024 Sem2024

Afiyet şifa olsun canım maşallah istikrarlı devam ediyorsun cumartesi güzel bur eksi geliyor gibi 🤲👌

Hoşgeldinnn leyliferrr sen nerelere gittin kız kayboldunnn niye girmiyorsun takımlara bak ben senin grubunla başladım sonra buralara geldik bıraktın gittin beniii 48 oldum kızçe benn :süslü:
Ooo maşallah 🧿
Ben burda düzeni oturtamadim ya hiçbir anlamda. Okul da yoğun, sonra çocuk hasta oldu, ben hasta oldum derken hiç giremez oldum buraya.
Eski okulda haftanın 5 günü giderdim işlerim yine yetişirdi. Burda haftada 4 gün gidiyorum ama yine de yetisemiyorum hiçbir şeye 😅
Ben de kilo vermedim ama almadim da çok şükür. 72ydim geçen günlerde. Cumartesi tartı fotosuyla tekrar baslayamaya niyet ettim hayırlısıyla

X