Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bak ben bugün ne yaptım
Kendime lahana sarması ( benden başkası yemez)
Büyük oğluma fellah köftesi (güya hamur yemiyor, azda olsa içinde un var)
Eşim ve küçük oğluma Kayseri yağlaması ( büyük oğlum da sever, lavaş var diye yemedi)
Ellerine sağlık yemeklerin hepsi muhteşem ama tek sorum şu, neden kendini bu kadar çok yoruyorsun. Herkes yaptığına razı gelip yesin, herkese ayrı yemek mi pişer. Kendine yazık ediyorsun, sonra ağrıyı çeken sensin fezacım.

Bismillah başladık hurmaya

Eklentiler

• 17332876155036420620613713652458.jpg
    17332876155036420620613713652458.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 8
O da kendini izlettiriyor be 🤣 o çocuğu da öperim bal yanaklardan 😘

Valla kuzum benim tahammülüm kalmadı beynim öldü resmen niloya, heidi ,maşa . Diğer odada da tv var ama illa yanında durmamı istiyor. Allah can sağlığı versin

Selamlarr dünkü menüm
Sabah
7.30
2 h yumurta

Öğle
12.30
1 kase tarhana çorbası
1 püreli hasanpaşa köfte
1 kase yeşillik
2 yk zyağlı taze fasulye

Akşam
21.00 (ancak eve geldim)
1 kase yoğurt çorbası
2 yk kıymalı yeşil mercimek

Su:2.5 lt
Spor yok malesef , akşam yemekten sonra planlamıştım ama tam o ara çok sevdiğim bi arkadaşım aradı uzun zamandır görüşmüyorduk 2 saat sohbet ettik tlf u kapattığımda saat 12 ye geliyordu

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024

Benim kafada sen dogrudan mezunsun. 47 kiloda diyet :KK45:... Hani anneler hamur açarken cocugunun eline de hamur verir ya oynasin diye :rolleyes:
Cocuk oyalansin diyetle diye ses etmiyom sana :rolleyes:hedeflerin var saygi duyuyorum:KK60:

Afiyet olsun guzel menu guzel spor

Helall , afiyet olsun

Cok leziz duruyor. Bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden ama cok guzel bir eksi tamam mi 😉

Menun harika , spor da iyi

Evet insallah gidecek 🙏

Afiyet olsun da akşam yemegi niye öyle 😅

Yürüyüş var su ve diyet cok güzel. 10 numara 5 yildiz
Amin inşallah kaptanım bende spor yok bu aralar ev işi sayılıyor 2 dk oturmuyorum 3 çocukla 🤪

Selamlarr dünkü menüm
Sabah
7.30
2 h yumurta

Öğle
12.30
1 kase tarhana çorbası
1 püreli hasanpaşa köfte
1 kase yeşillik
2 yk zyağlı taze fasulye

Akşam
21.00 (ancak eve geldim)
1 kase yoğurt çorbası
2 yk kıymalı yeşil mercimek

Su:2.5 lt
Spor yok malesef , akşam yemekten sonra planlamıştım ama tam o ara çok sevdiğim bi arkadaşım aradı uzun zamandır görüşmüyorduk 2 saat sohbet ettik tlf u kapattığımda saat 12 ye geliyordu

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024

Afiyet olsun menün gayet güzel şifa olsun
Sadece şunu söyleyebilirim 1 öğünde fazla çeşit yememeye çalış. Bana doktorum söyledi mide herseyi ayrı ayrı öğütmeye çalışıyor, fazla cesitte gereksiz şişiyor ve esnek yapıda olduğu için mide büyüyor dedi.
Ben özellikle çorba olan menülerde salata ile kapatıyorum veya 1 çorba 1 sebze gibi.

İnanılmaz bi gaz sıkışması var
Zencefil hariç ne iyi gelir bilen var mı

Canım ben papatya çayının içine kimyon koyup içiyorum. Patatya yoksa sade ılık suya kamyonda iyi. Birde bacaklarını karnına çekip bırak yada ayakta iken oturup kalkma hareketleri yap.

Sabahın nurunda kalkmanın faydaları. Kurutmadaki çamaşırlar katlanıp yerleştirildi, bulaşık makinesi boşaltıldı( en sevmedigim), oğluşa tavada ıslak kek yaptım okul için, kahvaltılar yapıldı ,koca işe oğlan okula gitti,duş aldım, banyoyu yıkadım, yatak çarşaf vs söküldü hepsi makinaya girdi 11 gibi çalıştırılır. Şimdi heidi eşliğinde kahvemi içiyorum .peter clara'nın sandalyesini uçurumdan attı. Ah Peter ah. ( benim cimcime petere saydırıyor. (Pisssss Peterrrrr) saat 08.40 :işsiz: . Anksiyetem tuttu kulaklık alicam

Valla kuzum benim tahammülüm kalmadı beynim öldü resmen niloya, heidi ,maşa . Diğer odada da tv var ama illa yanında durmamı istiyor. Allah can sağlığı versin
ahahahah eksik saymışsın canım bunların yanı sıra nafadan tayfa, istanbul muhafızlar(gülgenle azmi),elif ve arkidişliri ahahahaha liste uzayıp gidiyor :ukala:

Kışın bende salata yiyemiyorum 😔
Yaa aslında kış sezbelerinden yapsan çok hoş oluyor marul turp havuç rendesi ben çok seviyorum
İnanılmaz bi gaz sıkışması var
Zencefil hariç ne iyi gelir bilen var mı
Bende de o problem çok oluyor canım ama benimki artık kroniklestigi için ilaç kullanıyorum o durumlarda malesef

ahahahah eksik saymışsın canım bunların yanı sıra nafadan tayfa, istanbul muhafızlar(gülgenle azmi),elif ve arkidişliri ahahahaha liste uzayıp gidiyor :ukala:

Onları oğlanda hatmettik canım. 😅. Hatta çok lazım gibi gidip sinemasında izledim 🙄

X