Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok teşekkür ederim eksi olur inşallah

Başta Elhan şekerparem, Sitare55 yıldızım canım ciğerim dolar milyoneri balımsuuu, sibel_84 canımın en içiii kaptanım, arke baltanemiz olmak üzere hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun. En kutsal mesleklerden bir tanesini yapıyorsunuz, hakkınız ödenmez. Sizlere teeek tek kocaman sarılıyorum ve gül kokulu yanaklarınızdan öpüyorum

Afiyet olsun kolayı görmüyoruz
Ceeeeeeeeeeee LenaG Boncuk2307

13.00
1 lahmacun
Yarım ķarisik pide
Salata, ayran

16.
1 kabak tatlisi

Spor: 7000 adim
40 dk ev isi
Oh oh afiyet olsun cumartesi menüsü
Çok güzel menü afiyet olsun
Kim ? ne zaman ? yooo sen aslında kırmızı takımdasın
Kaptanın sibel_84
Hahahahay kaptanım çok hoş kadınsın
Çok güzel menü kaptanım afiyet olsun kaçamak yapmamışsın harikasın
Bir madımak görüyorum afiyet olsun güzel menü olmuş

Kaptanım 4 adet kremalı burçak ve yarım bardak süt içtim 00.00 itibari ile cumartesi gününe kadar kapanış yapıldı ve kilit vuruldu nokta

Teşekkürler kuşummm Ansızın misafir geldi kaçamak bile yapamadım Evren kaçamak yapmama bile müsade etmedi
Kaptanım 4 adet kremalı burçak ve yarım bardak süt içtim 00.00 itibari ile cumartesi gününe kadar kapanış yapıldı ve kilit vuruldu nokta
00:00 kadar kotamı doldurdum diyorsun yani tamamdır çiçeğim bundan sonrası için tam gaz ileri

Olsun, kutlansın, hep kutlansın

Kuzum bazen kıyafetlerde bizi kilolu yada daha ince gösteriyor, muhtemelen onların görüşünü o etkiledi, sakın moralini bozma, yoluna devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…