Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Biri sensin, yanlis hatirlamiyorsam nurovic kulaklari çınlasın o da 20 kilo vermisti
Bir zamanlar evet
Ama şimdi hayır

Küçük bı mola verdim oldum 55
Pazartesi itibariyle tek öğün şeklinde sahalara geri dönüyorum. Kaza oruclarina başladım çok borcum var emzirme donemlerinden. Sahur yapmadan sadece iftardan iftara şeklinde kamptayim. C.tesi takımlara gireceğim inşallah

Canımmm çok teşekkür ederim, senin de öğretmenler günün kutlu olsun arkesi sağlam rehberlikçim
Ahaha teşekkür ederim dadlımmm
Kıaaazzz diye yazmaya başladıysan keyfin yerine gelmiştir çok şükür
Gözyaşlarıma gömdüm keyifsizliğimi❤ değişkenim ama onu da standarda sabitleyecem inşallah canım teşekkür ederim
Amin cano inşallah bugün bari bırak merdaaağğğneyi
Teşekkürler canım benim
Tüm öğretmen arkadaslarimin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum. Çok kiymetlisiniz, çok ozelsiniz . İyki varsınız
Teşekkür ederim nurum
Sen de siz de çok özelsiniz dadlı ve de gıymatlısınıııız

Huyum kurusun. Çok severim merdaneyi

Iyi ki kulagini cinlattim 60 olacaktin yoksa
Oruçlarını tut da bir normalles. Ya cok yoyorsun ya ac geziyorsun . Yosunlugız in menulerini kopyala istersen. Kilon az oldugu icin ben yorum yaparken" acaba fazla mi ye diyorum" diye supheye düşüyordum. yosunlupapatya nin menuleri gayet saglikli ve dengeli . Ikiniz de benim 12 ay bilemedin 18 ay bilendin 24 ay sonraki halimsinizkilo almanizi yürecigim kaldırmaz

Kıyafet bolluğu olabilir, fazla ya da az uyumaktan kaynaklı olabilir, tuzlu yemekten kaynaklı olabilir fazla ayakta durmak fazla yürümekten vs kaynaklı olabilir. Hemen moralini bozma canablam .
Canımmm, sayenizde modum geldi geri iyiki varsınız

Canım senin canını sıkacaklarına bırak trip atsınlar, her şeyi istedikleri gibi söylemezler bunu öğrensinler. Bu konuyla ilgili bir şey duymak istemediğini kabul ederler zamanla.
Aslında haklısınız aman onlar kırılmasın diye diye ben parça pinçik oluyorum yazık bana yaa

Yaaa zaten işin tuhaf tarafı yaklaşık 3 hafta önce şu andaki kilomdan 2-2,5 kg daha fazlaydım o zaman ödemin dibine vurmuştum ve ben de fazlasıyla hissediyordum bu durumu ama biri bile bişe dememişti

Bazen bende bunu çok sorguluyorum ama yediğim zaman daha rahat oluyorum.
8 ayda vereceğimi 10 ayda veririm
Yoksa hep aklımda kalacak yemediklerim

Çiçeğim sakın üzülme Senin zaten üzülmeni gerektiren bir kilon yok tatlımGayette fitsin kafana takma meleğim
Maşallah menü çok güzel afiyet olsun tatlım
Teşekkürler canım
Ödülün kralını yapmışsın bebeğim afiyet olsun enerji şifa olsun telafi edeceğinden hiç şüphem yok
Tamam canım daha c.tesi bitmedi mavi takıma alalım seni
Ceeeeeeeeeeee kaptanım takıma bir kızçe daha ekledim haberin olsun
Tamam kaptanım yosunlupapatya hoşgeldin canım
Ceeeeeeeeeeee LenaG Boncuk2307

13.00
1 lahmacun
Yarım ķarisik pide
Salata, ayran

16.
1 kabak tatlisi

Spor: 7000 adim
40 dk ev isi
Afiyet olsun tatlım ölçülü yemişsin tatlı pide beni rahatsız etmedi
Renkli renkli ne güzel bir menü afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…