Yok canm keşke olabilseydim çok degerli bir meslek
Bir zamanlar evet
Ben de seni seviyoommm , dönmek için gidiyomSeverim milyonerim seni. Yokluğun yakıyor beni
Gözden kaçmıştır canım o zaman.
Ahaha teşekkür ederim dadlımmmCanımmm çok teşekkür ederim, senin de öğretmenler günün kutlu olsun arkesi sağlam rehberlikçim
Gözyaşlarıma gömdüm keyifsizliğimi❤Kıaaazzz diye yazmaya başladıysan keyfin yerine gelmiştir çok şükür
Amin cano inşallah bugün bari bırak merdaaağğğneyiElhan hocam sohbetine doyamadığım
Sitare55 zümrem
dolar milyoneri merdane ile kovaladigim
arke kırmızı takımın nadide çiçeği
Hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun canlarım.
Öğrencilerimizle birlikte daha nice güzel günlere.
Teşekkürler canım benimdolar milyoneri Sitare55 Elhan sibel_84 canlarım öğretmenler gününüz kutlu olsun
Grupta başka öğretmen var mı bilmiyorum, eğer varsa onlarınkini de kutlamış olayım.
Teşekkür ederim nurumTüm öğretmen arkadaslarimin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum. Çok kiymetlisiniz, çok ozelsiniz . İyki varsınız
Huyum kurusun. Çok severim merdaneyiAhaha teşekkür ederim dadlımmm
Gözyaşlarıma gömdüm keyifsizliğimi❤değişkenim ama onu da standarda sabitleyecem inşallah canım teşekkür ederim
Amin cano inşallah bugün bari bırak merdaaağğğneyi
Teşekkürler canım benim
Teşekkür ederim nurum
Sen de siz de çok özelsiniz dadlı ve de gıymatlısınıııız
Afiyet olsun canım. Renklenmis buralar ..
Iyi ki kulagini cinlattim 60 olacaktin yoksaBir zamanlar evet
Ama şimdi hayır
Küçük bı mola verdim oldum 55
Pazartesi itibariyle tek öğün şeklinde sahalara geri dönüyorum. Kaza oruclarina başladım çok borcum var emzirme donemlerinden. Sahur yapmadan sadece iftardan iftara şeklinde kamptayim. C.tesi takımlara gireceğim inşallah
Canımmm, sayenizde modum geldi geri iyiki varsınızKıyafet bolluğu olabilir, fazla ya da az uyumaktan kaynaklı olabilir, tuzlu yemekten kaynaklı olabilir fazla ayakta durmak fazla yürümekten vs kaynaklı olabilir. Hemen moralini bozma canablam .
Aslında haklısınız aman onlar kırılmasın diye diye ben parça pinçik oluyorum yazık bana yaaCanım senin canını sıkacaklarına bırak trip atsınlar, her şeyi istedikleri gibi söylemezler bunu öğrensinler. Bu konuyla ilgili bir şey duymak istemediğini kabul ederler zamanla.
Yaaa zaten işin tuhaf tarafı yaklaşık 3 hafta önce şu andaki kilomdan 2-2,5 kg daha fazlaydım o zaman ödemin dibine vurmuştum ve ben de fazlasıyla hissediyordum bu durumu ama biri bile bişe dememiştiYa aldırma canım sanki senden çok kaygı yapiyorlar ne saçma ya, sorsan iyiliğin için derler...kilom hakkında konuşunca hem şey diyorum amann je olmuş aldıysam veririm geri ne olacak diyorum, sen onemsemedikce onlar da vaz gecer...yani gözle görülecek kilo almış olmam imkansız, ben bile kendi gözüme bazen daha zayıf bazen daha kilolu gorunuyorum aynı kilodayke
Tarçın,karanfil,muskat,zencefilbalkabağı baharatı ne oluyor canım? içinde neler var?
Süperrrr
Bazen bende bunu çok sorguluyorum ama yediğim zaman daha rahat oluyorum.Canımmmm çok teşekkür ederim
Canımmm çok teşekkür ederim, senin de öğretmenler günün kutlu olsun arkesi sağlam rehberlikçim
Ben hiç izlemedim canım ama ablam hastası ordan biliyorum. İyi seyirler.
Kıaaazzz diye yazmaya başladıysan keyfin yerine gelmiştir çok şükür
Kuşummm çok teşekkürler
Yaptıklarımızdan yemesek zayıflardık belki
Çiçeğim sakın üzülmeBilmiyorum ki anlamadım ya umarım regli şişkinliğimdir
Yaa kaptanım sadece birinden biri dese hiç önemsemeyeceğim çünkü ikisi de beni eleştirmeye fırsat kolladığı için, ama ikisi aynı deyince bi afalladım
Yok zaten umursama hatasına düşmeyeceğim bu sefer ama şöyle gözünde tartıyla gezen insanlara sinir oluyorum ama onların ikisi de hayatımdaki en kıymetlilerimden
Maşallah menü çok güzel afiyet olsun tatlımCeeeeeeeeeeee LenaG Boncuk2307
23 Kasım Cumartesi
sabah 12.30
1 dilim füme etle omlet, 45 gr beyaz peynir, 7 zeytin, 1 tk muammara, domates, köz biber, salatalık, 1/2 simit
ara 16.10-16.50
1 çilekli activia yoğurt, 15 fındık
akşam 18.45
3 kepçe tarhana çorbası, 1,5 yk kıymalı kabuska, 25 gr beyaz peynir, 3 ceviz, çoban salata, 30 gr tbe
ara 21.30 gibi yerim
1 çb çekirdek
2 lt su
adımlarımı sonra yazarım.
Teşekkürler canımHey maşallah, bu kadar az kiloda bu kadar muhteşem bir eksi, tebrik ederim.
Harikasın canım, tebrik ederim.
Tartı yüzünden eksin az görünüyordur canım.
Tebrik ederim canım, harika bir eksi.
Eksi olmak her zaman iyidir, tebrik ederim.
İlaçlı spiral mi canım. Benim de var ve kilo aldırır ya da vermeyi zorlaştırır diyorlar. Sana da söylediler mi. Benim de regl olur gibi başlıyor ama normal bir regl olmuyor çoğu zaman. Bu artı 1 kiloyu hızlıca verirsin bence.
Canım çok güzel bir eksi, tebrikler.
Tebrik ederim canım.
Tekrar eksiye geçmeye başlamışsın canım, tebrikler.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Tebrik ederim canım, iki gün için güzel eksi.
Bu nasıl bir rakam maşallah diyorum.
Elhancım çok tebrik ederim, 6lara çok az kaldı, çok heyecanlı dimi.
Ödülün kralını yapmışsın bebeğim afiyet olsun enerji şifa olsunİyi Akşamlar
Kaptanlarım bugün yeme günü yaptım hamur işi yedim hep yarın kesinlikle telafi edicem söz
11:30 2 dikdörtgen milföyden gözleme ortadan bölersek 4 kare milföy içine iki yumurta kırdım ve karışık peynir, 10 zeytin, 2parmak genişliğinde 2 adet şarküteri ürünü, 1köfte, 2mantar, 2bardağı şekerli sonrası şekersiz çay
18:45 5.5 tam buğday unundan kıymalı krep, 1kk.peynir, 1çk.bal, 1bardak şekerli sonrası şekersiz çay, 1mini hoby
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
3.5 litre su
Spor yok hiç oturmadım günlük ev işi
Tamam kaptanımTamam canım daha c.tesi bitmedi mavi takıma alalım seni
Ceeeeeeeeeeee kaptanım takıma bir kızçe daha ekledim haberin olsun
Afiyet olsun tatlım ölçülü yemişsinCeeeeeeeeeeee LenaG Boncuk2307
13.00
1 lahmacun
Yarım ķarisik pide
Salata, ayran
16.
1 kabak tatlisi