Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selamlar kızlar akşama kadar gelemez oldum o kadar yorgun ve yoğunum ki neden bilmiyorum ama dinlendik ve zinde olduğum gün hatırlamıyorum bile
23.11.24
11.00
Biraz omlet, zeytin, labne, 1 TK tahin pekmez, 2 dilim ekmek

18.00
Mantarlı tavuk, az patates, salata, 1 bardak kola(cumartesi kaçamağı oldu)

Şu:1.5 lt
LenaG sibel_84

Canım rahat vermiyorlar ki yatayım
Arıyorlar çaya geliyoruz diye. Gelme diyemiyorum.
Üstüne yarın yemekli misafirim var.
Pazartesi yine misafirim olacak

gerçekten çok yoruluyorum ama niye kilo vermek için daha diyete ihtiyaç duyuyorum onu anlamıyorum

Canım çok seviyorumboş ver gözüm kalacağına midemde kalsın

Bugun esimin corap cekmecesini duzenledim. Organizer olarak kullanacak kutu kalmayinca orasi daginik kalmisti. Ev duzeni ile ilgili bir gruba katıldım. Gunluk odevlerle epey yol aldim.
Mesela bu cekmeceyi düzenleyince yer acildi. Oraya da şort pijama vs . koydum.

Before after yaptim
Bir de donguye alip dinledigim damar sarkiyi ekliyorum . Bu aktiviteyi bu sarkiyla yapin anacim

Tebrikler canım eksin daha fazla önümüzdeki hafta kendini gösterir inşallah
Çok teşekkür ederim canım, inşallah regl olsam biran önce daha ne isterim
Kaptanım da kaptanım
Bu hafta regl gelirse güzel bir eksi gelir kaptanım
Ya aldırma canım sanki senden çok kaygı yapiyorlar ne saçma ya, sorsan iyiliğin için derler...kilom hakkında konuşunca hem şey diyorum amann je olmuş aldıysam veririm geri ne olacak diyorum, sen onemsemedikce onlar da vaz gecer...yani gözle görülecek kilo almış olmam imkansız, ben bile kendi gözüme bazen daha zayıf bazen daha kilolu gorunuyorum aynı kilodayken

Allah'ım G Goklerce regl olsun patır patır gitsin kiloları.

Evet bugün kapayıp yarına odaklaniyoruz. Yarından itibaren çok güzel menüler gelecek eminim.

Sitare55 Elhan arke sibel_84 canım dizinde öğretmenler gününüz kutlu olsun
Canımmmm çok teşekkür ederim
Canımmm çok teşekkür ederim, senin de öğretmenler günün kutlu olsun arkesi sağlam rehberlikçim
Gönül Dağı canım. İzlediğim tek dizi zaten.
Ben hiç izlemedim canım ama ablam hastası ordan biliyorum. İyi seyirler.
Merdanen nerde kıaaaxzz
Kıaaazzz diye yazmaya başladıysan keyfin yerine gelmiştir çok şükür
Canım Kızçeleerr
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Elhan Sitare55 dolar milyoneri sibel_84 arke
Kuşummm çok teşekkürler
Yaptıklarımızdan yemesek zayıflardık belki

Hazırlıkta iki kisi var bildirim yapmayan

Hanımlar ben kilo bildirimimi yapmıştım sabah 10 daaa takımlara katılmak istiyordum ortada kalmışım

Teşekkürler canım benim
Hanımlar ben kilo bildirimimi yapmıştım sabah 10 daaa takımlara katılmak istiyordum ortada kalmışım
Canım bir hafta hazırlıkta kalıyorsun. Hazırlıkta mıydın? Belki LenaG gözden kaçmıştır.
Amin amin amin

Gelmek zorunda kaptanım başka gitmiyor bu kilolar
Gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…