- 14 Temmuz 2024
- 2.291
- 13.601
- 38
Yımırta gibi hatun olmak için tüm çabamızBugun hatta dun geceden beri evde yumurta yok netcem diye düşünüyordum ben de yimirta onemli Allahtan vaktim vardi gittim aldim geldim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yımırta gibi hatun olmak için tüm çabamızBugun hatta dun geceden beri evde yumurta yok netcem diye düşünüyordum ben de yimirta onemli Allahtan vaktim vardi gittim aldim geldim.
Tartiya yansimasa da tüm vucutta incelme hissediyorum diye anladim bunu hisset bence diger hisleri kış kişlaKendimi kilo hariç her yönden zayıf hissediyorum
Pıçakla iz yapip katliyon kötü gönlümu öldürdüm ne edeyimHarika
Bir dilim ekmekle tostu nasıl yaptın kız nerwsi nereye katlanıyor o kadarcık ekmeğin
Benim evde şu an 60 küsür yumurta varBugun hatta dun geceden beri evde yumurta yok netcem diye düşünüyordum ben de yimirta onemli Allahtan vaktim vardi gittim aldim geldim.
Arada dibe çöküyorum, galiba son zamanlarda çok yoruldum, birçok yöndenO nerden çıktı acaba güçlü sevilen her seyden önemlisi kendisi için kararlar alıp adımlar atan önemli birisin. Ve tabiki bizler tarafından çok sevilen
Biri haftalik 15 kilo süt alir birinin evinde 60 yumurta var ? Bilmece gibi oldu. Bilin bakalım burasi neresi?Benim evde şu an 60 küsür yumurta var
Azaldı diye oğlana marketten 30 lu aldırdım
Akşam arkadaş yazdı, 30 yumurta var istermişim diye ( tavukları var), az önce de o geldi
Toplaşın gelin, yumurta partisi yapalım
Kafamda 40 tilkiTartiya yansimasa da tüm vucutta incelme hissediyorum diye anladim bunu hisset bence diger hisleri kış kişla
Kaptanım regl oldum muhtemelen ondan ev halkı içerken canm çekti de çok sevdiğim bişey de değildir normaldeTarttım var ya 290 gr mış 11 dilim ekmek yani bilmefen ne kadar çok yiyormuşuz
Menü su çok güzel canım bol eksi olsun
Yok canım her sey aynı sadece wc ye gitme ve giderken ki sıkışıklık farklı kıvrıla kıvrıla gidiyprum kızzz
Gece buluşalım burada
Sopuk çay niye ya ne güzel menüymüş mısır da var
Bu sefer beğendim afiyet kas olsun canım
Aaa olabilir mi olabilir
Valla dokuz lahmacundan bir tane kalmıştı akşam saat 12 suları bir kokuyor bir kokuyor
Hemen aldım dolap posetini hooop buzluğa tırnaklı pidenin de tamamını buzluğa yolladım ohhh,
Gurur duymak da kaptanlığa dahil mi
Kız ben detoksçu bir insam değilim aslında menülerim genelde tam kahvaltı proteinli akşam seklindedir ama kasların su tuttugunu düşünüyprum bende bilemedim yani
Oh gelmiş hoş gelmiş sökülür o iki güne Kahvaltıda ne yedin canım yazar mısın
Hoş geldin canım başlangocon hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım
Mısır ekmeği ve yumurta ne alaka acaba
peynir yiyebilirdin yerine Küstüm baane
Menü çok güzel gündüz öğününde kek beni rahatsız etmedi bol eksi olsun canım
Kalsiyum, protein grubuBiri haftalik 15 kilo süt alir birinin evinde 60 yumurta var ? Bilmece gibi oldu. Bilin bakalım burasi neresi?
Hahhaa kaynanamın tavuk bastırmak(kuluçkaya yatırmak) için yumurta toplaması gibiBenim evde şu an 60 küsür yumurta var
Azaldı diye oğlana marketten 30 lu aldırdım
Akşam arkadaş yazdı, 30 yumurta var istermisin diye ( tavukları var), az önce de o geldi
Toplaşın gelin, yumurta partisi yapalım
Günaydın abbamGünaydınn kızlarr
Senin gibi gelinim olsun daha ne isterimHahhaa kaynanamın tavuk bastırmak(kuluçkaya yatırmak) için yumurta toplaması gibi
Bugünkğ kaynanam da sen oldun fezam
Afiyet olsun canım Ben nasıl kereviz alternatifini düşünemedim. Akil küpüm çokertme pek havalı olmuş denemeyenin catalinin bir ucu kırılsın20 Kasım
17 :00 ile 18:00 arası
Bol yerelması
Yarım kase yoğurtlu yarma
Tavuklu kerevizli çökertme kebabı
Bikaç cherry domates
(Biraz saçma yasaklı şeylerden)
Cumartesi serbest öğün dü, artık serbest filan kalmadı, yapmayacağım, kendime ceza olsun
Yarım lt zencefil, limon, yeşil çay, soda
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
Eki Görüntüle 3507337
3,080 adım
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Ben de ben de isterim tipkisinin aynısınıSenin gibi gelinim olsun daha ne isterim
Hay maşallah hamarat hanımın hali de başka oluyorKuzum ben 4kg şunu kavanozlara kapatıyorum kız oğlan sabah akşam birer bardak içiyor. 6 7 kilosu yoğurt kefir oluyor. Yoğurt üstündeki kaymağı biriktirip tereyağı yapıyorum. Benim çocuklar kutu meyve suyu vs içmiyorlar . Haftalık 5kg luk şişeye ayran yapiyirum onu içiyorlar .oğlumun yanında ayran koyuyorum genelde. Kalan sütte ya peynir oluyor . Ancak yetiyor
Delü mucizemiz olduğunu unutmuş.O nerden çıktı acaba güçlü sevilen her seyden önemlisi kendisi için kararlar alıp adımlar atan önemli birisin. Ve tabiki bizler tarafından çok sevilen
Büyük oğlum da diyette ya ( bak yorgunluğumun bir sebebi de bu)Afiyet olsun canım Ben nasıl kereviz alternatifini düşünemedim. Akil küpüm çokertme pek havalı olmuş denemeyenin catalinin bir ucu kırılsın
Wuwww menüye gel. Güzel bir eksi bekliyorum.
Kız günaydını mı kaldı?Günaydııınnlaaarrrrr
Yarmayi nedense hurma diye okudum önce. Dedim değişik bir beslenme olmuş. Sonra yarma imiş. Afiyet olsun canım. Bol eksilerin olsun inşallah.20 Kasım
17 :00 ile 18:00 arası
Bol yerelması
Yarım kase yoğurtlu yarma
Tavuklu kerevizli çökertme kebabı
Bikaç cherry domates
(Biraz saçma yasaklı şeylerden)
Cumartesi serbest öğün dü, artık serbest filan kalmadı, yapmayacağım, kendime ceza olsun
Yarım lt zencefil, limon, yeşil çay, soda
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
Eki Görüntüle 3507337
3,080 adım
LenaG sibel_84 Boncuk2307