Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugun hatta dun geceden beri evde yumurta yok netcem diye düşünüyordum ben de 😅 yimirta onemli🤭 Allahtan vaktim vardi gittim aldim geldim. :KK72:
Benim evde şu an 60 küsür yumurta var
Azaldı diye oğlana marketten 30 lu aldırdım
Akşam arkadaş yazdı, 30 yumurta var istermisin diye ( tavukları var), az önce de o geldi 😁😁
Toplaşın gelin, yumurta partisi yapalım

Son düzenleme:
O nerden çıktı acaba 🙄 güçlü sevilen her seyden önemlisi kendisi için kararlar alıp adımlar atan önemli birisin. Ve tabiki bizler tarafından çok sevilen :KK60:
Arada dibe çöküyorum, galiba son zamanlarda çok yoruldum, birçok yönden 🥴
Dün temiz bir niyetle 4. Seviyeye başladık
Rabbim her yönden kolaylık versin 🤲🏼🤲🏼

Akşam arkadaş yazdı, 30 yumurta var istermişim diye ( tavukları var), az önce de o geldi 😁😁
Biri haftalik 15 kilo süt alir birinin evinde 60 yumurta var ? Bilmece gibi oldu. Bilin bakalım burasi neresi?

Tarttım var ya 290 gr mış 11 dilim ekmek yani :skandal: bilmefen ne kadar çok yiyormuşuz 😭

Menü su çok güzel canım bol eksi olsun ❤️

Yok canım her sey aynı sadece wc ye gitme ve giderken ki sıkışıklık farklı 🙄 kıvrıla kıvrıla gidiyprum kızzz 😂

:KK60::KK60::KK74::KK200:

Gece buluşalım burada :sus::KK53:

Sopuk çay niye ya ne güzel menüymüş mısır da var :KK12:

Bu sefer beğendim afiyet kas olsun canım :KK60:

Aaa olabilir mi olabilir 😱

Valla dokuz lahmacundan bir tane kalmıştı akşam saat 12 suları bir kokuyor bir kokuyor 🙄
Hemen aldım dolap posetini hooop buzluğa tırnaklı pidenin de tamamını buzluğa yolladım ohhh, 🤣

Gurur duymak da kaptanlığa dahil mi :KK74::KK200:

Kız ben detoksçu bir insam değilim aslında menülerim genelde tam kahvaltı proteinli akşam seklindedir ama kasların su tuttugunu düşünüyprum bende bilemedim yani 🙄

Oh gelmiş hoş gelmiş sökülür o iki güne🙏 Kahvaltıda ne yedin canım yazar mısın

Hoş geldin canım başlangocon hayırlı olsun 🙏

Geçmiş olsun canım 🙏

Mısır ekmeği ve yumurta ne alaka acaba 🙄
peynir yiyebilirdin yerine Küstüm baane:KK12::KK12:

Menü çok güzel gündüz öğününde kek beni rahatsız etmedi bol eksi olsun canım ❤️🙏
Kaptanım regl oldum muhtemelen ondan ev halkı içerken canm çekti de çok sevdiğim bişey de değildir normalde

Akşam arkadaş yazdı, 30 yumurta var istermisin diye ( tavukları var), az önce de o geldi 😁😁
Hahhaa kaynanamın tavuk bastırmak(kuluçkaya yatırmak) için yumurta toplaması gibi 🤣🤣🤣
Bugünkğ kaynanam da sen oldun fezam :KK60:

20 Kasım

17 :00 ile 18:00 arası

Bol yerelması
Yarım kase yoğurtlu yarma
Tavuklu kerevizli çökertme kebabı
Bikaç cherry domates

(Biraz saçma yasaklı şeylerden)
Cumartesi serbest öğün dü, artık serbest filan kalmadı, yapmayacağım, kendime ceza olsun

Yarım lt zencefil, limon, yeşil çay, soda
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

IMG_7238.png
3,080 adım

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307

20 Kasım

Bol yerelması
Bikaç cherry domates

Cumartesi serbest öğün dü, artık serbest filan kalmadı, yapmayacağım, kendime ceza olsun

1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

Eki Görüntüle 3507337
3,080 adım

Afiyet olsun canım 😘 Ben nasıl kereviz alternatifini düşünemedim. :rolleyes:Akil küpüm :KK74:çokertme pek havalı olmuş denemeyenin catalinin bir ucu kırılsın :sopa::super:

Kuzum ben 4kg şunu kavanozlara kapatıyorum kız oğlan sabah akşam birer bardak içiyor. 6 7 kilosu yoğurt kefir oluyor. Yoğurt üstündeki kaymağı biriktirip tereyağı yapıyorum. Benim çocuklar kutu meyve suyu vs içmiyorlar . Haftalık 5kg luk şişeye ayran yapiyirum onu içiyorlar .oğlumun yanında ayran koyuyorum genelde. Kalan sütte ya peynir oluyor 🙈. Ancak yetiyor
Hay maşallah hamarat hanımın hali de başka oluyor 👏

Afiyet olsun canım 😘 Ben nasıl kereviz alternatifini düşünemedim. :rolleyes:Akil küpüm :KK74:çokertme pek havalı olmuş denemeyenin catalinin bir ucu kırılsın :sopa::super:
Büyük oğlum da diyette ya ( bak yorgunluğumun bir sebebi de bu)
Patates yemiyoruz, alternatif olarak kereviz çok yakıştı, ilk başlarda önyargılı tadına baktı, çok da farklı deyil dedi
Şimdi eşim ve küçük oğlana patatesli
Bana ve büyük oğlana kerevizli yapıyorum

20 Kasım Salı Menüm

13.30

1 tabak yeşillik (tere, kuzu kulağı, maydonoz)
6 yk etli basmati pilavı
1 avuç fıstık
1 portakal

17.00
3 hurma
1 avuç fıstık

su: 2,5 lt

sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG
Wuwww menüye gel. Güzel bir eksi bekliyorum.
Günaydııınnlaaarrrrr 🌸❤️
Kız günaydını mı kaldı?
20 Kasım

Bol yerelması
Bikaç cherry domates

1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

Eki Görüntüle 3507337
3,080 adım

Yarmayi nedense hurma diye okudum önce. Dedim değişik bir beslenme olmuş. Sonra yarma imiş. Afiyet olsun canım. Bol eksilerin olsun inşallah.

X