Şimdi baya da moda oldu macha latte özellikle baya delisi olanlar varvalla öyle özel bir etkisi olduğunu çok sanmıyorum ya. ben tadını sevdiğim için içiyorum inan. tek süt yavan geliyor arada değişiklik arıyor insan diye tüketiyorum.
ben asdasgdjas popüler kültürün kölesi deyince de ben...Şimdi baya da moda oldu macha latte özellikle baya delisi olanlar var
Ne demek ihanet asla etmemKız gözüme hemen ilistin bu ne dedi nerelerde takılıyor. Bana ihanet mi ediyor dedim.
Demezler demezler
Yok kahvemi aldım içiyorum beslenme saatindeyiz.
Dinlemem banane
Kaptanım senle ilgilenmemişsse demekBenim kaptanim var mi ya simdi , ben hic etiketlenmiyorum.
afiyetler olsun ben de kahvemle geldimYok kahvemi aldım içiyorum beslenme saatindeyiz.
Keyifli bir işin varafiyetler olsun ben de kahvemle geldim
Kuruyemiş maden suyu vb bulabilirsin sonra tansiyon seker dustu derken bay bayHe yarın da tartı günü değil ya. Boş ver iyi oldu öğle öğününu de yemeyeyim. Daha da eksi çıkayım.
Valla yorgunum iyice yoruldum. Akıl zeka oyunlari turnuvası varmış yine başıma kaldı.
Afiyet olsun canım. Bugün niyeyse çok susuyorum. Herhalde çok konuştum bugünafiyetler olsun ben de kahvemle geldim
Kız öyle deme zaten bahaneye bakıyor tansiyonum. Dolapta ayran sürekli tutuyoruz artık. Son bir ders kaldı onu da yaparsak hemen gidem de bir kefir alayım.Kuruyemiş maden suyu vb bulabilirsin sonra tansiyon seker dustu derken bay bay
eveeet geçen sene iş için gitmiştim (tokyoda toplam bulunma sürem 23 saatti ama, japonyanın kudamatsu diye bir köyüne gitmiştim hahaha)Sevimli bir bardak afiyet olsun
Keyifli bir işin varhayallerimdeki şehirlerden biri Tokyo hiç gittin mi
gahhhah ya çok şekersin, ne güzel işte bol su içmeye bahane yaratıyoruz kendimizeAfiyet olsun canım. Bugün niyeyse çok susuyorum. Herhalde çok konuştum bugün
Sarılalım sıkı sıkıııııGel bi sarılalım içimden geldi
Teşekkür ederim kaptaniçemÇok güzel menü canım afiyet olsunsporuna
Ben düzenli kullanamadım kaptanım ama enerji veriyor benceCanım baya övüyorlar kiperin i enerji de veriyormuş diyolla sence fark ediyor mu ciddi ciddi almayı düşünüyorum da ben de o markayı
Ahaha hayınnnn
Bak yaBaska türlü baş edemezsin onunla
Yok canım EstağfirullahHe valla. Lafıyla dövüyor insanı.
Deliyim gözü kara deliyim yakarım romayı da yakarımHahahha deli kız ya
Ahahahah tamam kaptanım sen ne dersen
Tişikkirler kaptanııım sağaaa layuk olmaya çalışıyorumTablo gibi menü bak bak maşallah de
Ben bitik ben yıkık sendrom yaşıyorum sizleeennn uğraşamamCunku dun uykun geldigi halde uyumadin burasi cazip geldi. Eve gecince uyursundolar milyoneri de dinc ve enerjik bir şekilde gelir sizi bombalar
Yettim bacımmmmmMilyonerim geld i
Çenem düştü bugün. Şimdiden 2 litre tuketmisim. O değil WC yolunu gidip gele gele adım sayımı attırdımeveeet geçen sene iş için gitmiştim (tokyoda toplam bulunma sürem 23 saatti ama, japonyanın kudamatsu diye bir köyüne gitmiştim hahaha)
teşekkür ederimm, ben de seviyorum işimi valla ne yalan söyliyim.
herkesin de merak ediyorum nelerle uğraştığını yavaş yavaş çözücem grubu da umuyorum
gahhhah ya çok şekersin, ne güzel işte bol su içmeye bahane yaratıyoruz kendimize
Estağfurullah tabi tabi demekmişSarılalım sıkı sıkııııı
Teşekkür ederim kaptaniçem
Ben düzenli kullanamadım kaptanım ama enerji veriyor bence
Ahaha hayınnnn
Bak ya
Yok canım Estağfirullah
Deliyim gözü kara deliyim yakarım romayı da yakarım
Ahahahah tamam kaptanım sen ne dersen
Tişikkirler kaptanııım sağaaa layuk olmaya çalışıyorum
Ben bitik ben yıkık sendrom yaşıyorum sizleeennn uğraşamam
Yettim bacımmmmm
asdhgasdjsa ay benim iş günlerinde adım sayımı artıran tek şey wc gidip gelmek. bu saate kadar 2 lt de biraz show olmuş amaÇenem düştü bugün. Şimdiden 2 litre tuketmisim. O değil WC yolunu gidip gele gele adım sayımı attırdım