Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İstersen sali günü 100 g farkla beni bir küçük pakette alabilirsin
Hani hamburger alirken 5 lira farkla buyuk secim patates kizartmasi oluyo ya oyle iste , bedel odemen lazimben de gramajimi azaltadurayim

Hani hamburger alirken 5 lira farkla buyuk secim patates kizartmasi oluyo ya oyle iste , bedel odemen lazimben de gramajimi azaltadurayim
Seve seve alırım. Sen gramajını azalt canım. Ben bugünden başladım bedel ödemeye

Gel buraya hayırdor nereye gidiyon

Günaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Çok geçmiş olsun canım çok şükür çıkarmışlar
Kızlar, çok telefon geliyor, az önce de kaynım uğradı gitti, başsağlığı mesajlarınız için gözden kaçırdığım varsa affola
Arada gelip bakıyorum işte, sizden de vazgeçemiyorum
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Karadeniz somon şiddetle tavsiye ederim . Fırında yaparsam defne yaprağı biraz tereyağı ve kaşar ile harika oluyor
kız tereyağı, kaşarı falan bırak balık üstünde. Allah iyiliğini versin diyet yapıyoruz zaten çok yağlı bir balık ekstra yağa gerek yok. ben sadece karabiber, tuz, kekik sürüp ızgara ya da fırında pişiriyorum. mis gibi oluyor

Ellerine sağlık kaptaniçem

Şöyle bir türk kahvesi yapayımda takımıma karşı içeyim

Menümü paylaşayım da kalkıp saçlarımı boyayayim.
Kahvaltı
2 yumurta
Avuç içi kadar tandır ekmeği
1 tatlı kaşığı bal+kaymak
Ara öğün
1 türk kahvesi+2kuru incir
Akşam
1 küçük boy fırında patates
1tabak havuç+turp salatası
Ara öğün
1fincan kiraz saplı çay
Dukan yaptım tükettim gün boyu
Adım sayım 10584
3 mil Leslie dinlenerek yaptım 2 mola da
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Suyum tamamdır.

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-16-19-50-53-339_com.android.chrome.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 4
Biğinmidim hem de hiç Biğinmidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…