- 14 Şubat 2021
- 1.097
- 6.583
- 43
İstersen sali günü 100 g farkla beni bir küçük pakette alabilirsinVayyyy vayyyy
@Efenin_Annesi
Ben napayım ağlayayım o zaman.Tartı tabiki canım az veriyprum ona canım sıkıldı
Ayyyy hadi inşallahhhSen uyma ona canım. Bu hafta vermediklerinle beraber iki misli veriyoruz.
Ayyyyyy paylaşılamayan kadın oldum aman Allahım dur şöyle köşede azıcık şımarayımBen bilmem baane az ver ucundan azcuk ver ya da dur dur çoook ver bissürü ver salı alayım seni
Dediler sitarenin karşısına geçme cesareti varsa bu olsa olsa nirvana mertebesinde olabilirGuru idim Nirvana oldum...
Seve seve alırım. Sen gramajını azalt canım. Ben bugünden başladım bedel ödemeyeİstersen sali günü 100 g farkla beni bir küçük pakette alabilirsin
Hani hamburger alirken 5 lira farkla buyuk secim patates kizartmasi oluyo ya oyle iste , bedel odemen lazimben de gramajimi azaltadurayim
Gel buraya hayırdor nereye gidiyonİstersen sali günü 100 g farkla beni bir küçük pakette alabilirsin
Hani hamburger alirken 5 lira farkla buyuk secim patates kizartmasi oluyo ya oyle iste , bedel odemen lazimben de gramajimi azaltadurayim
Dediler ki bu çok sabretti kilo konusunda . Bu hafta Nirvana yapalım şunu da Nirvanayi görsün rekor üstüne rekor kırsinDediler sitarenin karşısına geçme cesareti varsa bu olsa olsa nirvana mertebesinde olabilir
Eline sağlık canım benim.Sevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belirlenmiş oldu.Yeni haftada herkese bol eksiler diliyorum
Masterfit 142.Etap KIRMIZI TAKIM Sitare55 Kırmızı takım kaptanı Elhan @arke @Ceeeeeeeeeeee @Cakinin Gelini @Sem2024 @Asya89 @dolar milyoneri 60kiloyum @Fitt_anne Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes @Purple58 malahit @Beklenen2 @Queen-zen @Ilyusa MAVİ TAKIM sibel_84 Mavi Takım Kaptanı Jasminium84 @Nergis 35 @gezegenfeza @s i d e l y a @Jou @FitVenus @Pembepilates @Goklerce @Lotus1234 @Efenin_Annesi @suspushanimcim @bnnu @Tutku44 @tomrs @Faunaaa @Makaron23
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinGünaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Çok geçmiş olsun canım çok şükür çıkarmışlarCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinKızlar, çok telefon geliyor, az önce de kaynım uğradı gitti, başsağlığı mesajlarınız için gözden kaçırdığım varsa affola
Arada gelip bakıyorum işte, sizden de vazgeçemiyorum
kız tereyağı, kaşarı falan bırak balık üstünde. Allah iyiliğini versin diyet yapıyoruzKaradeniz somon şiddetle tavsiye ederim. Fırında yaparsam defne yaprağı biraz tereyağı ve kaşar ile harika oluyor
Vaaaooowww doğru tahminElhan ablacım bu sibelim sende gözü vardı biliyorum sende ona boş değilsin amaaa olmaz takım ruhunun ve beniö ruhumun sana ihtiyacı var
Ellerine sağlık kaptaniçemSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belirlenmiş oldu.Yeni haftada herkese bol eksiler diliyorum
Masterfit 142.Etap KIRMIZI TAKIM Sitare55 Kırmızı takım kaptanı Elhan @arke @Ceeeeeeeeeeee @Cakinin Gelini @Sem2024 @Asya89 @dolar milyoneri 60kiloyum @Fitt_anne Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes @Purple58 malahit @Beklenen2 @Queen-zen @Ilyusa MAVİ TAKIM sibel_84 Mavi Takım Kaptanı Jasminium84 @Nergis 35 @gezegenfeza @s i d e l y a @Jou @FitVenus @Pembepilates @Goklerce @Lotus1234 @Efenin_Annesi @suspushanimcim @bnnu @Tutku44 @tomrs @Faunaaa @Makaron23
Boşver içme uykun kaçar geçer uyuyamazsin. Yok mu kola tarzı bisilerEllerine sağlık kaptaniçem
Şöyle bir türk kahvesi yapayımda takımıma karşı içeyim
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallahGünaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Biz hiç kola fanta almıyoruz ki eveBoşver içme uykun kaçar geçer uyuyamazsin. Yok mu kola tarzı bisiler
Yanına çikolata ya da tatlı bisiler al. Tek gitmez. Tatsız tuzsuz.Biz hiç kola fanta almıyoruz ki eve
Bahsi arttırıyorum yanınada sade limonlu soda içecem
Mavi kaptana ümit verdimGel buraya hayırdor nereye gidiyon
Biğinmidim hem de hiç BiğinmidimMenümü paylaşayım da kalkıp saçlarımı boyayayim.
Kahvaltı
2 yumurta
Avuç içi kadar tandır ekmeği
1 tatlı kaşığı bal+kaymak
Ara öğün
1 türk kahvesi+2kuru incir
Akşam
1 küçük boy fırında patates
1tabak havuç+turp salatası
Ara öğün
1fincan kiraz saplı çay
Dukan yaptım tükettim gün boyu