Memnuyetle kaptanım
Ben niye böyle tecrübeli birini karşıma aldım kiElin ayağın birbirine mi dolasti senin
Yine bemimsin telafi edecez inş canımcanım sana ve takıma karşı da mahcubum. güzel eksi geldim diye aldın ama kusura bakma çok fena ayarım şaştı bu hafta. inşallah bu hafta telafi ederim de 80 lerden kurtulurum artık
Bu hafta sibele eksi getirisen diyecem ki bana garezi varmışİnşallah canım
Ben de çok ciddi eksi getirdim takıma
E hadi bismillah öyleyse, hayırlı uğurlu olsun.Takımlar bitti. Hadi bismillah diyelim.
Nereyeeeee hahahaha kız gel az daha tut gel bi şey diyecemBana iki dakika müsaade. Hemen geliyorum.
Geldim de hadi az daha kötü şeyler olacaktıNereyeeeee hahahaha kız gel az daha tut gel bi şey diyecem
Merak etme kaptanım, yaptıkları yanına kalmayacak, yeneceğiz onlarıBen niye böyle tecrübeli birini karşıma aldım kiçisim dedin hadi dedin salavam bak dedin heyecan yaptım nolacak
Kırmızı takıma hoş geldin asyacım bu siboş beynimi okuyup istediklerimi aldı da... İnsanın çişi olunca demek kalp gözü açılıyormuşNe oldu kız
Eşim diyor napiyosun. Dur hele dedim altıma etcem .Kırmızı takıma hoş geldin asyacım bu siboş beynimi okuyup istediklerimi aldı da... İnsanın çişi olunca demek kalp gözü açılıyormuşsibel_84
Bol eksilerimiz olsun.E hadi bismillah öyleyse, hayırlı uğurlu olsun.
Ben de senin gibiyim, seçimler çok heyecanlı diye kalkıp gidemedim bir türlüGeldim de hadi az daha kötü şeyler olacaktı
Haydaaaa buyur, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, pek tabii önce kendim sonra da sevgili kaptanımBu hafta sibele eksi getirisen diyecem ki bana garezi varmış
Kız kalk git. Ben etmedim sen etme bari.Ben de senin gibiyim, seçimler çok heyecanlı diye kalkıp gidemedim bir türlü