- 14 Temmuz 2024
- 2.187
- 12.659
- 38
Tabi beni alt edebilirsen ve anket sonucuna bağlıKırmızı takımın hatunları. Bol bol kilo verin e mi? Salı günü en çok vereni alacağım takımıma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi beni alt edebilirsen ve anket sonucuna bağlıKırmızı takımın hatunları. Bol bol kilo verin e mi? Salı günü en çok vereni alacağım takımıma.
Sen uyma ona canım. Bu hafta vermediklerinle beraber iki misli veriyoruz.Haydaaaa buyur, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, pek tabii önce kendim sonra da sevgili kaptanım sibel_84 için kilo vermem şart ama sen böyle deyince de vicdanım sızladı olmaz ki ama yaaa
Ben bilmem baane az ver ucundan azcuk ver ya da dur dur çoook ver bissürü ver salı alayım seniHaydaaaa buyur, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, pek tabii önce kendim sonra da sevgili kaptanım sibel_84 için kilo vermem şart ama sen böyle deyince de vicdanım sızladı olmaz ki ama yaaa
Kaptaniçem kaptanlığı alan kızçe tam bakamadım ama Sitare55 mi oldu ve sanırım onun kızçesiyim bana kızmadın dimiCakinin Gelini olur mu canım ?
Benim kilom seni döverTabi beni alt edebilirsen ve anket sonucuna bağlı
Evet canım ben oldum devrede devrede ve kırmızı takımdasınKaptaniçem kaptanlığı alan kızçe tam bakamadım ama Sitare55 mi oldu ve sanırım onun kızçesiyim bana kızmadın dimi
Bak hele bak. O benim mavi kizcemBen bilmem baane az ver ucundan azcuk ver ya da dur dur çoook ver bissürü ver salı alayım seni
Tesekkur ederim canım
Keşke bugün yemeseydimBenim kilom seni döver
Hahahhaha ben yemedimKeşke bugün yemeseydim
Zukkumun dibine kadar ne bulduysam zaten canım sıkkımdıSitare55 ne yedin?
Masterfit 142.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
Sitare55 Kırmızı takım kaptanı |
@Elhan |
@arke |
@Ceeeeeeeeeeee |
Cakinin Gelini |
Sem2024 |
@Asya89 |
@dolar milyoneri |
@60kiloyum |
@Fitt_anne |
@Cicekbocekkaktus |
@bluegreeneyes |
@Purple58 |
@malahit |
@Beklenen2 |
@Queen-zen |
@Ilyusa |
MAVİ TAKIM |
sibel_84 Mavi Takım Kaptanı |
@Jasminium84 |
Nergis 35 |
@gezegenfeza |
@s i d e l y a |
@Jou |
@FitVenus |
@Pembepilates |
@Goklerce |
@Lotus1234 |
@Efenin_Annesi |
@suspushanimcim |
@bnnu |
@Tutku44 |
@tomrs |
@Faunaaa |
M Makaron23 |
Noldu kim sıktı canını?Zukkumun dibine kadar ne bulduysam zaten canım sıkkımdı
Somonun tadı sana yavan gelmiyor mu, Allah affetsin ben hiç sevemiyorum.
Canım senin müsait olmadığını tahmin ettim yoksa genelde sık sık bakıyorsun Tekrar teşekkür ederimLenaG kaptanım bizim seçmeler bitti
Bubarada bugün kaptan olma düşüncesi veya ihtimali hiç taşımadığım için ve tabi yoğunluktan bakamaıştım buraya
Rica ederim kaptaniçem ne demekCanım senin müsait olmadığını tahmin ettim yoksa genelde sık sık bakıyorsun Tekrar teşekkür ederim
Tartı tabiki canım az veriyprum ona canım sıkıldıNoldu kim sıktı canını?