Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Allah kavuştursun canım, gözün aydın olsun şimdiden. Anneye kavuşmak güzeldir.
Sık sık görüşsek de, her gün 2 kere görüntülü konuşsak da insan özlüyor annesini babasını. Çok şükür sağlar da görüşebiliyoruz rabbim yokluklarını göstermesin Teşekkür ederim güzel dualarınız için

Ellerine sağlık kaptanım.

Cicekbocekkaktus çok tebrik ederim canım, diğer kaptanımız Sitare55 i de tebrik ediyorum. Yeni hafta hepimiz için daha güzel geçsin inşallah.

Tekrar ellerine sağlık canım.

Tesekkurler ellerine saglik

Çok teşekkür ederim aşırı güzel bir dua buu Ah bu anneler benimki daha gelmeden başladı ben gelince diyet yapmayı unut diyor

Çok şanslısın öyleyse canım, ben yılda 1 kez görebiliyorum maalesef. Arada dağ olsun, yeter ki sağ olsun deyip avutuyorum kendimi.

Canım takım kaptanı ne iş yapıyor ben tam anlamadım ama olurum kaptan

Canım takım kaptanı ne iş yapıyor ben tam anlamadım ama olurum kaptan
Canım kırmızı takım kaptanı olarak birazdan atacağım listeden hazırlıktakiler hariç kendine mavi kaptan seçiyorsun kabul ederse tek tek seçip takımları oluşutuyorsunuz. Genel olarak menülere seni etiketleyecekler ve yorum yapıyorsun menülere ve tabi full motive destek vs

Ellerine sağlık boncukum. Sitare55 kaptanım tebrikler. Sporun muhteşem
Ellerine sağlık kaptanım. Mavi takım ve Mavi kaptanım hepinizi tebrik ederim. Çok güzel bir haftaydi. Cicekbocekkaktus
Ellerine sağlık boncukum
Bir yığın alıntı yapmıştım hepsi gitti
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler de haftaya bol eksiler görmelerini diliyorum kızlar
Kankişim 60' lar ligin hayırlı olsun. İnşallah peşinden gelirim.

70 ler liginin en şişkosu benim, az utandım

Benim şimdi 6.5 aylık bebeğim var diş çıkarma evresindeyiz inanılmaz agresifiz bir de sınava hazırlanıyorum yani pek kaptanlık yapamam, ama kaptana uyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…