Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Abooovvvvv Allah yardımcın olsun canımm ne diyeyim başka bilemedim

Cocuk tirmanma duvari istiyor, cocuk kum torbasi istiyor eyleme odaklanın ne bileyim yastiga yumruk falan atsin , ne guclusun vay vay alkis ile bu oyunlari nasil dogru oynayabileceğini ogretmis olursun. Ayna kırmak olmaz ama baska birsey kırabilirsiniz. Strafor olur karton olur çöpe atmadan once bilikte kırabilirsiniz.
Cocuklar evde ateşle oynamasın diye pinikte atesi cocuklara yaktiriyordum. Evde tehlikeli isterseniz burada yakabilirsiniz diyirdum.. 3 oglan benikiler de. 13-15 yas oldular. Gecen biri evde dinamit yapmak istedisis bombasinda anlastik dogal malzemelerle yapacak, 2 saat oturduk youtubedan video izledik en masumu şeker ve karbonat ile yapılıyordu. Bir sürü seker harcadık yaktık ortalığı duman ettik

abooo bu ne kızzz erkek çocuğu = şaşkınlık yaşıyorum şuan hahaha gerçi erkek kardeşimde var ama çabuk unuttum çocukluğunu ergenliğini heralde

Muz yarum olmalıydı nergiscim, teessüf ederim

Aynısından bende de var, 3 yaşında siz beni sevmiyorsunuz diyor saatlerce top oynuyorum onunla sen benimle ilgilenmiyorsun diyor çenesi düşük bir de hiç susmuyor bıdıbıdıbıdı beynim davul oluyor Rabbim hepimize sabır versin
Sorma sorma bi oğlum vardı şimdi de ikizlerim oldu ikisi de erkek
Aaaayyy gözümde canlandı evdeki erkek kokusundan buhran geçirir insan bu neyy
Ondan bana da 10.5 yaş 5.5 yaş ve 10 aylık ogluslar birinin ergenlik tripleri başlıyor diğeri desen yeni kardeş kıskançlığı ayrı havada öbürü kucak kuşu bi tek hunim eksik
Halime şükür dedim vallahi

Takima oglan çocuk stresi kilo aldirmis anlaşıldı

Oyy ellerine sağlık mis gibi kokusunu hissettim
Almanya uzanmış ama yollarız sana da bi tane canım merak etme

Muz yarum olmalıydı nergiscim, teessüf ederim
Ama küçücük bir şeydi biliyormusun
Şifalar dilerim canım
Sağol canım gezom
Bugün mesaj kutuları kesat hayırdır kuzuların sessizliği neden acaba
Diyorsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…