Popüler Konu LenaG ile MasterFit

boyununda maşallahı varmış ben 155 boyundayım mesela bak sen boyuna göre 54 çokk ideal 3 kiloyu havada karada verirsin regl de olunca şişklinlikte gider az bi spora bakıyor 2 3 kilonun gitmesi :21:
Teşekkür ederim balımmmmmm inşallah kolaylıkla sağlıkla gider 🤲🏻 aman ne boy 179 gördüm dün ben burda🫠
Kaptancigim faydalı yağları miktar olarak fazla tüketmekten çok korkmuyorum açıkçası 🫣keto beslenme candır diye düşünüyorum ki ben tam yapamıyorum
Brokoli tostu efsane oluyor 🤤
Robottu bir elim kadar brokoliyi çektirdim içine 2 kaşık karabuğday unu 1 yumurta biraz karbonat ve tuz pul biberi koydum
Hafif zeytinyağı ile yagladigim yapışmaz tavaya iyce yayıp kapağını kapatıp pişirdim sonra ikinci tarafini.İki tarafta pişince yarısına kadar kaşar koyup katladım hafif spatula ile bastırıp kasar erdikten sonra çayla afiyetle keyifden dört köşe olarak yedim🤤😁
Ohhh afiyet şifa olsun yağ yaktırsın aşko❤️
kahvaltımı etmedimm daha
filtre kahvemi içiyorumm şimdilik
Eki Görüntüle 3503311

@Efenin_Annesi Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Afiyet şifa olsun canım ❤️
Ben direkt bir parça diye okudum 🤔
İştahım açık diyorum 🤣

Pasta yedim diye kwndini niye paralıyon o zaman 🤔 sağlıklı öğün istiyprsan da kahvaltı yapmalıısn günlük protein ihtiyacımIın büyük bir kısmı kahvaltıdan sağlanıyor. Bana yine yumurta faşan filan deme çözüm bul 😘🥰
Çok doğru ve haklısın kuzum ama o pasta bana sadece zarar getirirdi ve yaptığım spor da kas arttırmya yönelik olsun diye uğraşıyorum dambıl filan da alayım diyorum hatta ama haklısın bu sabah kahvaltısına çözüm bulacağım iyikiii varsın sitarem tüm samimiyetimle diyom bakk :oops: :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK74::KK74::KK74:

Ne kadan güzel afiyet şifa olsun peşine de ip atla ohhh yağ yakımı 🥳 ya da atlama sen mavi takımdasın ve benden yüz gram eksiksin Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus :işsiz:
çok hain nankörsün aaaa dedim hayret bana ip atla dedi dedim sonunu okumamla bittimm yıkıldımmm vurullddduuummmm atlamaya gücüm yok heryerim ağrıyorum gün yüzüm görmüyoki dün arkadaşıma 12 de yazmışım ondan sonra hic bakmamışımm nasıl gün bitirdim bilmem

Çok doğru ve haklısın kuzum ama o pasta bana sadece zarar getirirdi ve yaptığım spor da kas arttırmya yönelik olsun diye uğraşıyorum dambıl filan da alayım diyorum hatta ama haklısın bu sabah kahvaltısına çözüm bulacağım iyikiii varsın sitarem tüm samimiyetimle diyom bakk :oops: :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK74::KK74::KK74:
Sen de iyiki varsın canım alınmıyon di mi valla seni düşünerek diyorum 😘😘😘😘
çok hain nankörsün aaaa dedim hayret bana ip atla dedi dedim sonunu okumamla bittimm yıkıldımmm vurullddduuummmm atlamaya gücüm yok heryerim ağrıyorum gün yüzüm görmüyoki dün arkadaşıma 12 de yazmışım ondan sonra hic bakmamışımm nasıl gün bitirdim bilmem
Niye ağrıyor canım neyin var geçmiş olsun. Aslında ilk iki cümlem gerçek gerisi işin gırgırı canımsın 🤗😘 sen de hemen hain nankör de :KK61:

Hayırlı yolculuklar canım ❤️

Protein baya dümdüz 🤣🤣 bi de içimde yıllardır uçuşamayan kelebekler var uykuda. onlar göz aydınlığı hayırlı bir bey gelse de kanatlansalar gariplerim🤲🏻❤️🤣

Ahaha aynen papatyam iyi gidiyorsun ama maşallah ❤️🧿

Ay çok mantıklı gecelik fiyat al 🤣🤣

Sen de mi brütüs 🤣 pazar sabah gelsin dur🤣🤣

şansını çok zorlama bence aşko🤣🤣

yeni yaşı hayırlı huzurlu sağlıkla ve başarılarla gelsin canım ❤️

Aslansın kaptansın yaparsın aşkım🤣

Ne fenalar görüyon demi ben yapınca hemen terlik çıktı🤣🤣🤣

Menün ne kadannnn güzel afiyet şifa olsun ❤️

Bak bak baaakkk Leslie yavaş geliyormuş anaaammm senin fitliğini atikliğini yerim kıııaaazzz🧿❤️

Emredersiniz efenim❤️❤️🚶‍♀️➡️🚶‍♀️➡️

❤️❤️❤️❤️

Allah rahmet eylesin canım geride kalanlarına sabır versin Rabbim 🥺

Sen de benim canımsınnnnn❤️

🤭🫠🥰🤗

Takılmıştır canım bi yerden sonra tıkır tıkır iner inşallah ❤️

Ahaha o kadar mu sesli kaptaniçem 🤣 hangi kahve çekirdeğinden alıyorsun❤️

Nasıl güzel ama dimiiiiiii🥰

Canlı canlı, grubumuz heyecanlı🤣🤣
Teşekkür ederim canım 💚

Sen de iyiki varsın canım alınmıyon di mi valla seni düşünerek diyorum 😘😘😘😘

Niye ağrıyor canım neyin var geçmiş olsun. Aslında ilk iki cümlem gerçek gerisi işin gırgırı canımsın 🤗😘 sen de hemen hain nankör de :KK61:
anlıyorumm kız bende takılıyorumm sanaaa
dun hic oturmamışım bugünde oğlumun kontrolü var 5te
hiç pişmiş tavuk almadım genelde acaba alsammı bilemedim ya akşama

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus şimdide suya geçtim kaptanımm bunu bitirip kahvaltımı edecegummm 750 ml

IMG_20241114_103358.jpg

Günaydın kızlar, dün gece yorgunluktan uyuyakalmışım
13 kasım
Sabah her zamanki gibi 1 yumurta 2 kaşık tahin pekmez dereotu yarım domates yarım salatalık
Öğle: 4-5 kaşık kuzu kavurma, salata, 1 kase yoğurt çorbası
İkindi: az sarı leblebi + 1 fincan Türk kahvesi
Akşam 18.30: 1 kaşık çiğköfte 1 dal kıvırcık marul- 3-4 dilim turp, 1 bardak kefir+ 1 kuru incir
1 saat reformer pilates
1 saat ev işi
4 bin adım
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG

X