- 23 Haziran 2015
- 1.401
- 5.290
Teşekkür ederim kaptanım Ben takıyorum bir şeye bu ara beyaz leblebi oldu. Güzel ama biraz kontrolü sağlamak gerekiyor. Onu da abartıyordum şu an adet adet yemeye başladımHoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patates yine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun
Kiz o kadardan pişi olmazadimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de
Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi
Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiii genrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur spor var mi ?
Afiyet olsunspor da var
Menun guzel olmus spor zaten
Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilir beni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye o yuzden şişmanım iyi gidiyorsun maşallah
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?
Ben de buradayim menulerini bekliyorum
Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim
Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyor tabi arada ac kalmak da iyi
Teşekkür ederimm kaptanımm bugün öyle yaptım. Elma yanına da bademAfiyet olsun gerçekten bi değişik olmuş kısa aralıklarla sürekli çiko atılmış ağza ve genel olarak dengeli bir menü olmamış
Adımlar süper
Afiyet olsun hafif ve güzel
Afiyet olsun mesela 100-150 kalorilik bir lokmacık kek yerine sağlıklı bir alternatifini seçsen 3-4 lokma daha lezzet açısından tarmin edici olabilir
Bir de kelebek tavuk biraz büyükçe 4-5 fazla sanki
Afiyet olsun çok güzel menü
Afiyet olsun mangal biraz kaçmış canım
Güzel bir menü olmuş afiyet olsun adımlar her zaman ki gibi
Geçmiş olsun canım tebrik ediyorum güzel bir eksi gelmiş
Çocuklar iyi ve sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur canım gelmiş geçmiş olsun
Afiyet olsun serbest gün dibine kadar yaşanmış
Afiyet olsun dengeli bir menü olmamış canım börek,poğaça,p.kızartma Erken de kapanmış ama su da baya az
Biraz toparlayalım
Afiyet olsun güzel menü ama mesela muzla leblebi değil de 5-6 badem veya fındık veya 3 ceviz gibi güzel olur
Pişi de 1 ısırıkta kalman takdir edilesi
Afiyet olsun baya az olmuş
Afiyet olsun patates yarımsa mesela bulgur 1 daha yk azalabilirmiş
Adımlar çok güzel
Hemen ilaç düzenlemesiyle düzeltilecek birşeydir umarım
Afiyet olsun canım gün içinde az olmuş
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun sabah tahin helvası biraz şekeri ani yükseltebiliyor. Evet atıştırmalık bir gün olmuş
Ellerine sağlık mis gibi olmuştur şimdi temizlik bitince şöyle evini seyredip kahve içiyor musun sende
Afiyet olsun canım 1 şiş fazla kaçmış ve sonraki yulaf bar neden onu anlayamadım yani erken yedin de sonradan çok karnın acıktı diye mi acaba saat olmayınca
Afiyet olsun Dubai çikosu benim de hiç ilgimi çekmiyor.
Afiyet olsun kız daha ilk günden kek nerden çıktı
Afiyet olsun canım güzel menü
Sporuna maşallah dan başka bişi diyemiyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun yarım lavaşa hiç gerek yokmuş
Su az kalmış canım
Allah şifa versin iyi yolculuklarBen de otobüsteyim. Ikizlerle annemlere gidiyorum . Babam 1 yildir Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. Onu ziyaret edelim , ufakliklar da dedeleri ile az da olsa vakit gecireier dedim. Cocuklar 8. Sinif , kitaplarını yanlarina aldırdım. Cumaya da dönüyoruz inşallah