Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patates :KK39:yine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun:KK200:

Kiz o kadardan pişi olmaz:rolleyes:adimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de😋

Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi:KK28:

Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiii :skandal: genrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur 💙 spor var mi ?

Afiyet olsun💙spor da var👍

Menun guzel olmus:KK200: spor zaten 🧿

Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilir:rolleyes: beni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye😅 o yuzden şişmanım :olamaz: iyi gidiyorsun maşallah:KK19:
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?

Ben de buradayim menulerini bekliyorum :halay:

Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu:KK19:. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim💙

Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyor :21:tabi arada ac kalmak da iyi
Teşekkür ederim kaptanım🥰 Ben takıyorum bir şeye bu ara beyaz leblebi oldu. Güzel ama biraz kontrolü sağlamak gerekiyor. Onu da abartıyordum şu an adet adet yemeye başladım 😇
Afiyet olsun ❤️ gerçekten bi değişik olmuş kısa aralıklarla sürekli çiko atılmış ağza ve genel olarak dengeli bir menü olmamış
Adımlar süper 🧿

Afiyet olsun hafif ve güzel ❤️

Afiyet olsun ❤️ mesela 100-150 kalorilik bir lokmacık kek yerine sağlıklı bir alternatifini seçsen 3-4 lokma daha lezzet açısından tarmin edici olabilir
Bir de kelebek tavuk biraz büyükçe 4-5 fazla sanki

Afiyet olsun çok güzel menü ❤️

Afiyet olsun ❤️ mangal biraz kaçmış canım

Güzel bir menü olmuş afiyet olsun ❤️ adımlar her zaman ki gibi 🧿

Geçmiş olsun canım 🙏 tebrik ediyorum güzel bir eksi gelmiş ❤️

Çocuklar iyi ve sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur canım gelmiş geçmiş olsun 🙏

Afiyet olsun serbest gün dibine kadar yaşanmış ❤️

Afiyet olsun ❤️ dengeli bir menü olmamış canım börek,poğaça,p.kızartma :sinirli: Erken de kapanmış ama su da baya az
Biraz toparlayalım 💪💪💪

Afiyet olsun ❤️ güzel menü ama mesela muzla leblebi değil de 5-6 badem veya fındık veya 3 ceviz gibi güzel olur
Pişi de 1 ısırıkta kalman takdir edilesi

Afiyet olsun ❤️ baya az olmuş

Afiyet olsun ❤️ patates yarımsa mesela bulgur 1 daha yk azalabilirmiş
Adımlar çok güzel ❤️

Hemen ilaç düzenlemesiyle düzeltilecek birşeydir umarım 🙏

Afiyet olsun canım gün içinde az olmuş ❤️

Afiyet olsun güzel olmuş ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabah tahin helvası biraz şekeri ani yükseltebiliyor. Evet atıştırmalık bir gün olmuş
Ellerine sağlık mis gibi olmuştur şimdi temizlik bitince şöyle evini seyredip kahve içiyor musun sende 🤭

Afiyet olsun canım 1 şiş fazla kaçmış ve sonraki yulaf bar neden onu anlayamadım yani erken yedin de sonradan çok karnın acıktı diye mi acaba 🤔 saat olmayınca 🤭

Afiyet olsun ❤️ Dubai çikosu benim de hiç ilgimi çekmiyor.

Afiyet olsun ❤️ kız daha ilk günden kek nerden çıktı 🙈

Afiyet olsun canım güzel menü❤️
Sporuna maşallah 🧿 dan başka bişi diyemiyorum

Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ yarım lavaşa hiç gerek yokmuş 🥰
Su az kalmış canım
Teşekkür ederimm kaptanımm 🥰 bugün öyle yaptım. Elma yanına da badem 🥰
Ben de otobüsteyim. Ikizlerle annemlere gidiyorum . Babam 1 yildir Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. Onu ziyaret edelim , ufakliklar da dedeleri ile az da olsa vakit gecireier dedim. Cocuklar 8. Sinif , kitaplarını yanlarina aldırdım. Cumaya da dönüyoruz inşallah
Allah şifa versin🙏🏻 iyi yolculuklar 😇

Şimdi menümün yanı sıra sabah ve oglenki sporları yazdım ama şuraya topluca yazayım da sitarenin ki gibi cokk görünsün 🤣🤣🤣
15dk Leslie
10dk bacak karın ağırlıklı kardiyo
30dk kardiyo (su soğuk havada terin suyun içinde kaldimya alacağın olsun Denp Denp kizcee🥲🙄🙄🙄)
(Kaptanicelerim resimde sadece akşamki 30dk olanın kalorisi yazıyor sabah saatim kolumda değildi heralde bı 500 550 olmuştur toplamda🥳🥳🥳)
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55 nurovic nurovic 😍😍😍

Eklentiler

• IMG_20241113_203459.jpg
    IMG_20241113_203459.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 9
Maşallah kankama şifa olsun kuzum benim 😘💞

Yapın kaptanım menulerimden eminim iyi gidiyorum bu gün spor olmasada inşallah stresten sismem🤣🫣

🧿🧿🧿🧿
Maşallah sana oh oh bol bol eksi olsun inşallah
Kız belki dedim daha güzel önereceğin bir şey olur baktım senden ses seda yok başladım yapmaya nefes nefese iyi cinlattim kulaklarını yalnız geçende başka bı videonu yapmıştım hahahaha

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

13 Kasım Çarşamba

sabah 09.15
50 gr karakılçık tbe arasında 60 gr kaşar peyniriyle tost, köz kapya ve salatalık

öğlen 13.15
2 köfte, sirkeli havuçlu marul salatası, 3 altınbaşak

aralarda
200 gr yoğurt, 5 kuruyemiş, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi

akşam 19.30
8 yk kıymalı kabak yemeği, çoban salata, 2 yk yoğurt, cevizli kabak tatlısı, 1 dilim pide

2 lt su

11.000 adım
Adımların harika canım bir tek akşam öğünü bozmuş kalan iki günü süper geçiriypruz telafı ediyoruz eksimizi çoğaltıp 80 lerden kısa sürede kırtuluypruz yeni lig yeni motivasyon 🥳
gara çay içtim şimdi🤣

Hani nerde pıt pıt düşen göz yaşlarım🤣
Ben yazsam anca böyle yazardım😖🤣🤣
Yeşil olacak dedim :KK12:

Hahaha naptığımın farkındayım aslında şarkı var ya darlama beni darlama 🤣🤣🤣

Kızlaaaar iyi akşamlaaaar nasılsınız :KK19: yeni katılanlar veya hatrlamayanlar için bir kilo veren bir kilo alan 60 ın altına düşemeyen bu kardeşiniz 65 den sinsi sinsi yukarı doğru çıkarken ensemden tutup buraya getirdim :KK48: 34 yaş 1.70 boy 65lerde bir kg tartılmadım korkudan :KK17: yeme bozukluğum ve hasimatom var 🥲

Yeşili de yarın içerim artıııkkkk
Şöööööyyyle koca bir tabak mantının akabinde 🤣

Gazlama beni gazlama , duygusalım beni harcama 🤣🤣
Mantı mı ayy ne tarafa bayılsamm :ruh: kız mercimek köftesine vicdan yapan bir kaptanım ben yüreğime mi indirecen:KK61:
Maşallah kankama şifa olsun kuzum benim 😘💞

Yapın kaptanım menulerimden eminim iyi gidiyorum bu gün spor olmasada inşallah stresten sismem🤣🫣

🧿🧿🧿🧿
Maşallah sana oh oh bol bol eksi olsun inşallah
Stresini eşine misafirlwre sal gitsin menülerin maşallahlıktı zaten 🥳
Şimdi menümün yanı sıra sabah ve oglenki sporları yazdım ama şuraya topluca yazayım da sitarenin ki gibi cokk görünsün 🤣🤣🤣
15dk Leslie
30dk kardiyo (su soğuk havada terin suyun içinde kaldimya alacağın olsun Denp Denp kizcee🥲🙄🙄🙄)
(Kaptanicelerim resimde sadece akşamki 30dk olanın kalorisi yazıyor sabah saatim kolumda değildi heralde bı 500 550 olmuştur toplamda🥳🥳🥳)
Ay sporumu da kıskanmasan olmazdı atla bi 3000 ip de görem 🤣

15dk Leslie

Teşekkür ederim balım, kaptanım beğenmedi amma🥺
Kaptanlar beğenmemek için var zaten 🫣🤣 aman sitare duymasın hstttt 😛🤣
Kız belki dedim daha güzel önereceğin bir şey olur baktım senden ses seda yok başladım yapmaya nefes nefese iyi cinlattim kulaklarını yalnız geçende başka bı videonu yapmıştım hahahaha
Kuzum görmemişim görsem atardım ya ama iyi olmuş kız bende diyorum kim konusuyorda kulaklarım çınlıyor sövmedin dimi 🤣🤣🤣
Kızlaaaar iyi akşamlaaaar nasılsınız :KK19: yeni katılanlar veya hatrlamayanlar için bir kilo veren bir kilo alan 60 ın altına düşemeyen bu kardeşiniz 65 den sinsi sinsi yukarı doğru çıkarken ensemden tutup buraya getirdim :KK48: 34 yaş 1.70 boy 65lerde bir kg tartılmadım korkudan :KK17: yeme bozukluğum ve hasimatom var 🥲
İyi akşamlar canım hosgeldin yeme bozuklugu için destek aliyormusun

Mantı mı ayy ne tarafa bayılsamm :ruh: kız mercimek köftesine vicdan yapan bir kaptanım ben yüreğime mi indirecen:KK61:

Stresini eşine misafirlwre sal gitsin menülerin maşallahlıktı zaten 🥳

Ay sporumu da kıskanmasan olmazdı atla bi 3000 ip de görem 🤣
Yok aşkım o kalsın işe gidip gelmelerim bile ayrı koşturmaca sabah akşam o adımları yazmıyorum bile buraya spor diye hahahah ip de eksik kalsın 🤣🤣🤣:KK11::KK11::KK11:

Kaptanlar beğenmemek için var zaten 🫣🤣 aman sitare duymasın hstttt 😛🤣

Kuzum görmemişim görsem atardım ya ama iyi olmuş kız bende diyorum kim konusuyorda kulaklarım çınlıyor sövmedin dimi 🤣🤣🤣

İyi akşamlar canım hosgeldin yeme bozuklugu için destek aliyormusun
Hahahah sovmedim kız ama alacağın olsun dedim dedim durdum🤣🤣🤣

Çok geçmiş olsun canım benim bu sıralar sankii moda oldu bizde de eşim öyle kardiyoloji den çıkamıyoruz bizede eko holter takıldı aman canım benim dikkat et tez zamanda randevu bulursun inşallah hemen git ihmal etme
Valla canım aklıma aşılar geliyor. Benimde sağımda solum da herkes kalp kardiyoloji de.
Geçmiş olsun canm 🥰 💚 dikkat et ilk önce sağlık sonra diyet gerçi sağlıklı beslenmeye çalışsak yine diyete uymuş oluyoruz ama sen yine de fazla sıkma 😘

Mercimek köftesine ben bulguru azck koyuyorum daha çok bitkisel protein almış oluyoruz sen de öyle yap hem aklında yer etmekten çıkar bu akşam geçti de yarın akşama mercimekli salata gibi olmuş olur 🥰

Teşekkür ederim canım 💚

Teşekkür ederim canım 💚
Öyle canım ilk başta sağlık. Sonra sağlıklı bir şekilde kilo vermek
Demir , magnezyum seni çok iyi hissettirecek kuzum. Demir ilaclari mideyi çok yoruyor ben kullanamamistim. Takviyelere karşı değilsen tavsiye ederim. Allah acil şifalar versin. Kardiyolojide randevu bulman umuduyla bitanecim :dua:
Onlarda yapıyormuş. Takviye derken hocam. İki tane ilaç verdi doktor. Magnezyum takviye herhalde devlet ödemiyor çünkü.
İnşallah kardiyoloji sonucun tertemiz gelir canım, kendini sakın kötü düşünüp üzme. Hepsi toparlanabilecek şeyler, sen yeter ki ilaçlarını düzenli kullan.
İnşallah canım. Teyzem yarın hallederiz dedi. Ondan haber bekliyorum. Bir ogretmen arkadaşın eşi dahiliyeci o da benden haber bekleyin dedi. Bakalım yarın haber çıkar inşallah.
Canım çok geçmiş olsun ameliyatı daha yeni oldun sayılır acaba ilacın dozununumu ayarlayamadılar çarpıntı ondanda olur düzene girecek canım
Ya olanlar hep öyle diyor. İlaç dozu önemli diye. Bakalım inşallah doğru dozu bulacağız.

X