- 21 Ekim 2019
- 5.165
- 25.548
Aminnnn canım benim sagolasinRabbim şifa versin canım Anneciğinin bal yanaklarından ellerinden öperim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn canım benim sagolasinRabbim şifa versin canım Anneciğinin bal yanaklarından ellerinden öperim
Süpersin canım, canımızın çektiklerini sabah saatlerinde yiyip gün için ekstra hareketle yakmak en iyisi bence de. Hem nefsimiz körelmiş olur hem de alınan kalorinin telafisi olur. Bugün hepiniz çok yardımcı oldunuz bana. Yarın boş günüm, gidip kuruyemiş vs. alacağım. Kahvemi falan götürüp dolabıma koyacağım, sıkıştığım yerde onları yer içerim.Sana yazdıklarım bugun anne evinde bana da fikir oldu su an burnumun önünde kek var ve ben sutlu kahve yaninda kuru kayisi yiyorum kekten yarin sabah tadımlık alicam
Kız sözünü unutmabu hafta birinci olayım da görün
Menü vermedin di mivalla iki gündür bir şaşırdım. ama toparlanacağım ☹
Kahve fincanı kadar leblebideki fincan duble miydi13 Kasım menü
09.00 1 bardak kuru kayısılı su
10.00 smoothie
14.30 2 dilim ekmek arası pulbiber ve 1 dilim peynir
16.30 1 kahve fincanı kadar leblebi, 2 kuru incir 1 fincan kahve
18.30 6-7 kaşık mantarlı tavuk sote, soğan salatası, 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
20.30 1 avuç kuruyemiş,2-3 kuru kayısı(çayla yerim şimdi)
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Regl olamadım şişiyorum anlasana durur durur cumartesi gelirse +2 kiloKız sözünü unutma
Canım çok geçmiş olsun ameliyatı daha yeni oldun sayılır acaba ilacın dozununumu ayarlayamadılar çarpıntı ondanda olur düzene girecek canımEve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
İki gündür mutlu edemedim seniBende bwnden biliyoedum sayfaları benden de değilmiş denedim
Menüne gelince afiywt eksi olsun canım.
yetti bu kelebek protwin iyi güzel de spor yok onyğzden doğru ölçü olmalı canım. Ekmek kısmında da kepek ekmeği kansızlıkla alakalı nir şey ediyprdu o yüzden diğer tam tahıllılardan olırsa daha sağşıklı olur
Heee tamam o zaman ama keşke olaydı yaaOrtaya karışık şey ediyoruz abam
Canımmm, geçti gitti bi gün dahaSelamm canım kolay gelsin işler hızlıca akşam olsun
Canım bana Leslie artık çerez kalıyor ben kas yapmaya uğraşıyorum kardiyo filan yapıyorumBen leslie yapıyorum spordayken çok iyi o
Olumsuzu çağırma ya kalknhadi beyaz çay içecem ben sende yeşil çay içRegl olamadım şişiyorum anlasana durur durur cumartesi gelirse +2 kilo
Bir kelebek yedin de mutlu mu olmadıkİki gündür mutlu edemedim seni
Baban o ekmekten alıyor annem için ben de ucundan yiyorum
Şimdi gidip ağlayarak günlüğüme yazacağım
Canımm niye tek öğünlü menüler afiywt eksi getirsin12 Kasım Salı menüm
14.00
2 yumurtalı kıymalı yumurta
3 tane salatalık
2 dilim ekmek
1 muz
2 mandalina
5 tane ceviz
19.30
Küçük bir kase patlamış mısır
Su: 1,5 lt
……………………………………………..
13 Kasım Çarşamba menüm
13.00
1 kepçe düğün çorbası
3 yk Mısırlı bezelyeli pilav
Bir büyük kase yeşil salata
19.30
3 mandalina
1 avuç fıstık
Su: 2 lt
Adım: 9.297
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3503180
gara çay içtim şimdiOlumsuzu çağırma ya kalknhadi beyaz çay içecem ben sende yeşil çay iç
Hani nerde pıt pıt düşen göz yaşlarımBir kelebek yedin de mutlu mu olmadık
Sevgili günlük
Bir kaptana düştüm ki sorma
Kokladığım simitin bile telafisini istiyor baba evindeyim diyorum anlamıyor. Yedipim lokmaları(tavuk keşebek) sayıyor.
Bir de regl olsam niye daha erken olmadın diyecek bana son iki gün dayan canım kendim
Maşallah kankama şifa olsun kuzum benimSelammmssss
Az susayım dedim bakim ben susunca da çok konuşuluyor mu, konuşuluyormuş olayın benle alakası yok hakime abla
9.00
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
İki ince dilim kepek epppeeeğii
11.30
Cennet hurması
Avuç içi kadannn beyaz leblebi
13.00
Mandalina
14.30
Duble Türk kahvesi
Bir hurma
15.30
3 tane kelebek
Bolca salata
Köz patlıcanlı yoğurt
Bir dilim kepek eppeeeğğğii
Su 2 lt
6.000 adım
Regl olamadım agresifim kompleksliyim iştahlıyım ammma direniyorum acılarına dünyaaaa
LenaG Sitare55 Boncuk2307 Denp
Yapın kaptanım menulerimden eminim iyi gidiyorum bu gün spor olmasada inşallah stresten sismemTartıya üç Menü kaldı menü yoklaması yapacam kırmızı güller canlarım
Elhan nurovic Denp sibel_84 Jasminium84 Boncuk2307 Mthn83 Tutku44 Fitt_anne dolar milyoneri Faunaa
B Beklenen2 60kiloyum Sem2024
Denp bunu yaptım canım 325kalori takmışım ama sabahda Leslie ve 10dk kardiyo vardı saat sabah olmadığı için kolumda onun kalorisini bilemiyorum ama anam ağladı bidilim pasta yedim diye bee şimdide yeşilcayimi içiyorum
Canım bana Leslie artık çerez kalıyor ben kas yapmaya uğraşıyorum kardiyo filan yapıyorum