- 18 Mart 2018
- 29.925
- 117.782
- 34
Sus kızım diyorum artık susamayacağım, yettim kaptanımDuramam aayyy Koç burcuyum benhem de senin çiçeeeeeni istemem bizim yıldızımız bar ki hııııjhhh Sitare55 ️
Üzülme kuzum, beni Rabbim susturuyor ki, karşı taraf üzüldüğünde vicdan azabı çekmiyorumÜzdü bu
Gecenyil yarım döneme geçildi çok fazla yoğunluk vardi bizimicinde iyi oldu yarım dönem,bakalım şu tatil döneminde toparlayabilirsek sınıfın düzeyine geçeriz daha rahet edecegizEvet bu sene birinci sınıfların genel sınıf mevcudunda bir azalma varmış. Arkadaşlarin sınıfları da 25-30 arası imiş.
Hoşgeldin arkadaşımHerkese merhabalar çok hareketli bir grup masallah sizebugün yediklerimi yazayım aslinda günü 5 gibi kapattım benim bebislerden anca fırsat bulup yazabiliyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
7 tane zeytin
Kapya biber ve normal biber
1 tk bal
Ogle
3 4 kaşık tavuklu patates yemeği
1 kase yoğurt
Ara
Yarim elma yarim portakal
Akşam
Yesil salata
Su 3 lt
Spor bugünlük yok artık yürüyüşe çıkmak istiyorum bakalım fırsat bulabilirsem eşime bırakınca bebekleri inşallah evde olduğu günlerde en azından
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Dokunma kıza pirinçli de yesin1 tabak sarmayi görünce önce bir şok oldum sonra baktim tahıl yokmus icindeguzel menu olmuş. Olur da bir gun cekirdek yersrm senin gibi sayacam cok tatliş geldi afiyet olsun
Benim kızda koç nekadan sevimli inadiniz var sizin öyleDuramam aayyy Koç burcuyum benhem de senin çiçeeeeeni istemem bizim yıldızımız bar ki hııııjhhh Sitare55 ️
Fezomun içinden çıkana inanamıyorumSus kızım diyorum artık susamayacağım, yettim kaptanımCicekbocekkaktus , siz kaptanımı yalnız mı buldunuz , sizin yıldızınız benim yörüngemde taam mı
Bi üflememe bakar, senin de dolarlarını da yırtarım
Sonra grup gelip benim göktaşlarımı parçalıyormuş, niye yırttın paraları, biz onlarla yağ aldıracaktık, gerdirme yapacaktık, gıdı toplatacaktık
Oğlum zor bir karakter sürekli değişen bir ruh hâli var. İkizlerin diğer yönlerini çok seviyorum amaBen 5 Haziran
Kızım 1 Haziran
Hep böyle miydiniz diye düşünüyordum ben deBu hafta boyle oldu
HosbuldummHoşgeldin arkadaşım
Yarım dönem derken. İkili öğretime mi geçildi.gerci biz hep ikili öğretimde idikGecenyil yarım döneme geçildi çok fazla yoğunluk vardi bizimicinde iyi oldu yarım dönem,bakalım şu tatil döneminde toparlayabilirsek sınıfın düzeyine geçeriz daha rahet edecegiz
O yimezDokunma kıza pirinçli de yesingeçen İngiliz bilim adamları açıklama yaptı diyette pirinc bulgur hamur işi yağ yakımını hizlandiriyormus
AyHep böyle miydiniz diye düşünüyordum ben de
Afiyet olsun boncukum. Bisküviler ciss olmuş regl mi yakın niye böyle oldu.Ya iki saat girmiyorum ne kadar şey birikiyorne yapıyorsunuz bacılar iyi misiniz yemekler yendi mi ben bugün öncekilere göre erken yedim uzun zaman sonra.(yarım saat )
Kahvaltı 12.00
1 fincan karanhindibalı kahve + 3 hurma
Ara Öğün 14.00
Bir avuç fındık
Öğle yemeği 15.30
1 tabak ıspanak yemeği + 2 yk yoğurt
Ara Öğün 17.00
3 tutku bisküvi + 3 de kakaolu bisküvi
Akşam yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası + brokoli zeytinyağlı ekşili
2 lt su birazdan bir bardak daha kahve ve az hurma yerim 3-4 tane sade içemiyorum çünkü. Ama fayda etti bağırsaklara bilginiz olsun almak isteyen denemek isteyen denesinspor şimdilik yok ama belki birazdan eliptik yaparım
LenaG Sitare55
Karahindiba kahvesi faydali geldi herhaldeYa iki saat girmiyorum ne kadar şey birikiyorne yapıyorsunuz bacılar iyi misiniz yemekler yendi mi ben bugün öncekilere göre erken yedim uzun zaman sonra.(yarım saat )
Kahvaltı 12.00
1 fincan karanhindibalı kahve + 3 hurma
Ara Öğün 14.00
Bir avuç fındık
Öğle yemeği 15.30
1 tabak ıspanak yemeği + 2 yk yoğurt
Ara Öğün 17.00
3 tutku bisküvi + 3 de kakaolu bisküvi
Akşam yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası + brokoli zeytinyağlı ekşili
2 lt su birazdan bir bardak daha kahve ve az hurma yerim 3-4 tane sade içemiyorum çünkü. Ama fayda etti bağırsaklara bilginiz olsun almak isteyen denemek isteyen denesinspor şimdilik yok ama belki birazdan eliptik yaparım
LenaG Sitare55
Elhan aplammm yapiuosun bu sporu10 Kasım 2024 Menüm
Sabah : 10.00 Üç hurma, dört çiğ badem, dört sunta , bir ceviz , çay
17.00 Kereviz(çiğ) salatası (haş.tavuk göğsü+ yoğurt+ ceviz) ,
bir yemek kaşık pirinç pilavı,
bir yemek kaşığı kıymalı patates( bu tadimlikti)
19.00 Bir mandalina
İki litre su tamamlanmadi yatana kadar içmeye devam
180 dakika yürüyüşBoncuk2307
Sitare55
Laf aramızda milyonerligi resmilesene kadar ona bir şey dememe kararı aldım.AySitare55 giderken yerine nöbetçi birakmis hrrhal ismi lazim degil niki dolar milyoneri ugrasip duruyorlar benle napiiim