Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tomrscim kilo vermek icin Maraş'tan kosar adım cikman lazimhem spor olur eksili tursu ilk defa duydum youtubedsn baktim, tamsm sebze ve cok saglikli duruyor ama tuzlu
Senin etli- kiymali sebze pisirmen lazim. 2 sıkım tarhana dozunda . Sabah yoğun , aksam da ac kalmışsın sanki

Mavi takima hos geldin
Hoşbuldum canım takım kaptanı sen misin bildirimlerimde kimi etiketlemem gerekiyor
tamam

İyi akşamlar

13:30 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve,
100gr.kazandibi

17:00 Akşam yemeği
1kase kabak çorbası, taze soğan ve acı biber, yarım kase dünden az tereyağlı fırın patates ve 1 köfte,küçük bir dilim tuzda balık 2 lokma ekmek
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Su 3 litre

Günlük ev işleri

senin serbest menüne bakınca kendimi gördüm. serbest kalınca kesinlikle dengeli olamıyoruz. bundan hep kilo almaya meyilliyiz. oysaki bir tatlı olsa tamam. üç çeşit birden ben de hiç ayar bilmiyorum
Evet yaa, maalesef tatlı ve hamurişi zaafım var
Aslında aklımdaki farklıydı, oğlanlar doğum günüm için bir makina almışlar, iki gündür onu deniyoruz, daha neler yapacağım kimbilir, yemeden tabiki, bugün böyle oldu

Düzeltiyorum full karbonhidrati ben neden fatk etmedim boyle bir menuyu asla yapma bir daha Yanına protein ekle ,en azindan bol sirkeli salata ile tatlinin hamurun glisemik indeksini düşürürsün ve daha az yedirir
Aklımda menüyü ayarlamıştım, bu sonradan çıktı, daha bu kadar olmaz söz
Hem bol marul da yedim diye rahatlatıyorum kendimi

afiyet olsun canım. ama sana tavsiyem özellikle et türevi olarak tek tür et tüket öğünlerde. vücut için çok zararlıymış.

Hakkaten hiç dusunmemistim Maraş yaramadı bana gülüşüm sabah baktım karbonhidrat fazla aksmaina da dikkat edeyim dedim , yarından sonra dikkat ederim kaptanicem

10 Kasım menü
07.30 1 bardak kuru incirli su
08.30 1 fincan kahve 1 galeta
10.00 smoothie, 1 fincan beyaz çay
12.30 1 küçük cennet hurması 5 badem 1 fincan melisa-papatya çayı
16.00 1 fincan rezene 1 mandalina 1 galeta
17.30 8 kaşık kıymalı brokoli yemeği, 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek, söğüş turp
21.00 1 fincan kahve 1 Beypazarı kurusu
3 litre su spor yok emzirmeye devam +1 saat cam sildim en az 1 saat de ev temizliği yaptım
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Genel olarak kaloriyi dengelemissin yine de ödem olabilir, yarin da bol su içmeyi ihmal etme
Gunluk rv islerini de spordan sayiyormusuz ama dakika vermek lazim
Ben burada bir instagram qderesi paylaşmıştım @kendinikesfetakakademi ismi Ferhan. Ev duzeni ve aliskanliklar icin bir whatsap grubu kurdu. O egitime kayipmistim. Onemli tavsiyelerden biri pomodora saati kurmak . (Focus to do diye bir pomodoro uygulsmasi da var.) 25 dakika kurup hizlica ev islerini yapip 5 dk mola veriyoruz. Ben de bugun o uygulanayi actim, hem motive ediyor hrm de spor bildirimi yapmak icin süre tutmus oldumtavsiye ederim. Artik ev islerimi de spor olarak bilgiricem

Kaptanım, hazır gelmişken kafamdaki soru işaretine cevap alabileer miyim
Yürüyüş yapınca yürüyüş puanı eklediğimizde adım söyleyecek miyiz söylemeyecek miyiz
Canım 1.sayfadaki tabloda adım olarak da puan var dk olarak da var hangisini belirtmek istersen
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel bir başlangıç olmuş
Günüm bu şekilde 17.00 da kapandı
2.5 litre su
40 dk kardiyo 4000 ip atlama ve 11.906 adım şeklinde spor yapıldı
@Sitare55 @dolar milyoneri LenaG Boncuk2307
Spor kalorimde 864
Afiyet olsun sporlar da
Afiyet olsun kaptaniçem 3 saat yürüdün müüü
Afiyet olsun serbest günün hakkı verilmiş
Afiyet olsun ödem tutmalık yiyecekler yenmiş canım o da ya nefesle(aktif spor) ya suyla gidiyor
Afiyet olsun menü güzel olmuş
Afiyet olsun ah biraz da protein olsa
Afiyet olsun canım ❤ sen dün tatlı yemiştin ammaa
Kızlar yarın 14 misafir var yemekli (((( şimdi başlayacağım yemeklere
Kolay gelsin

Teşekkür ederim kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…