- 14 Şubat 2021
- 1.052
- 6.209
- 43
Tomrscim kilo vermek icin Maraş'tan kosar adım cikman lazimPazar menümü bırakıyorum
Sabah ekşili keltursu bir kase Eki Görüntüle 3501673
Öğlen
Bazlama tereyağli , büyük bir bazlama değildi, yeşillik iki haşlanmış yumurta,
Tahinpekmez 2 tatlı kaşığı tahinyogunlukta ,
2 buçuk da 2 sıkım tarhana, 6 badem 10 fıstık, bir dilim elma ,
Akşam 7 de
Tavuklu makarna, 4lokma tavuk bir calatal tadımlık makarnasindan yedim
LenaG Cicekbocekkaktus
Hoşbuldum canım takım kaptanı sen misin bildirimlerimde kimi etiketlemem gerekiyorMavi takima hos geldin
tamamAfiyet olsuneşinin de doğum günü kutlu olsun beraberce uzun yıllarınız olsun
Bugün diyetten devammm
Afiyet olsun aslında az olmuş
Afiyet olsun toklulu börek nedir hiç duymadım
Afiyet olsun canım dün takımlara girmek isterim demiştin daha pazar olduğu için seni mavi takıma alıyoruuuzz ve kaptanınCicekbocekkaktus oluyor. Menülerinde onu da etiketlemeyi unutma canım
Afiyet olsunnormalde tarhana varsa ekmek,pilav tarzı olmuyor ama dün c.tesi olması sebebiyle bişi demiyorum
Afiyet olsun canım bir tek o adımlara su bana az geldi
Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canım
Hoşgeldiiinnn
Yarın sabah da atabilirsin
Maşallahboy da uzunmuş (kıskanmış olabilirim ) sağlıkla keyifle verelim inşallah
Afiyet olsuntamam ödül yok da bişi yememişsin kü
Evet yaa, maalesef tatlı ve hamurişi zaafım varsenin serbest menüne bakınca kendimi gördüm. serbest kalınca kesinlikle dengeli olamıyoruz. bundan hep kilo almaya meyilliyiz. oysaki bir tatlı olsa tamam. üç çeşit birdenben de hiç ayar bilmiyorum
hadi sana kolay gelsinKızlar yarın 14 misafir var yemekli(((( şimdi başlayacağım yemeklere
Aklımda menüyü ayarlamıştım, bu sonradan çıktı, daha bu kadar olmaz sözDüzeltiyorum full karbonhidrati ben neden fatk etmedimboyle bir menuyu asla yapma bir daha Yanına protein ekle ,en azindan bol sirkeli salata ile tatlinin hamurun glisemik indeksini düşürürsün ve daha az yedirir
Kolay gelsin canımKızlar yarın 14 misafir var yemekli(((( şimdi başlayacağım yemeklere
afiyet olsun canım. ama sana tavsiyem özellikle et türevi olarak tek tür et tüket öğünlerde. vücut için çok zararlıymış.İyi akşamlar
13:30 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve,
100gr.kazandibi
17:00 Akşam yemeği
1kase kabak çorbası, taze soğan ve acı biber, yarım kase dünden az tereyağlı fırın patates ve 1 köfte,küçük bir dilim tuzda balık 2 lokma ekmek
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Su 3 litre
Günlük ev işleri
Hakkaten hiç dusunmemistim Maraş yaramadı banaTomrscim kilo vermek icin Maraş'tan kosar adım cikman lazimhem spor olur eksili tursu ilk defa duydum youtubedsn baktim, tamsm sebze ve cok saglikli duruyor ama tuzlu
Senin etli- kiymali sebze pisirmen lazim.2 sıkım tarhana dozunda . Sabah yoğun , aksam da ac kalmışsın sanki
Sağol canımafiyet olsun canım. ama sana tavsiyem özellikle et türevi olarak tek tür et tüket öğünlerde. vücut için çok zararlıymış.
Bugün zeytinli de yaptım ve ben yedim, çok güzel olmuştuönceki gün arkadaşa giderken poğaça ve kurabiyeleri ben aldım hediye olarak. orada ikram da edilince yedim. ama aklım hala zeytinlideçok güzeldi
Amin. Ama iyiydi dimiD Diyettenvzgctm-olmuyo Allah iyiliğini versinyeni fark ettim nick altına yazdığın aciklamayi sabah sabah güldüm
KesinlikleAmin. Ama iyiydi dimi
Genel olarak kaloriyi dengelemissin yine de ödem olabilir, yarin da bol su içmeyi ihmal etmeİyi akşamlar
100gr.kazandibi
1kase kabak çorbası, taze soğan ve acı biber, yarım kase dünden az tereyağlı fırın patates ve 1 köfte,küçük bir dilim tuzda balık 2 lokma ekmek
Su 3 litre
Günlük ev işleri
Canım 1.sayfadaki tabloda adım olarak da puan var dk olarak da var hangisini belirtmek istersenKaptanım, hazır gelmişken kafamdaki soru işaretine cevap alabileer miyim
Yürüyüş yapınca yürüyüş puanı eklediğimizde adım söyleyecek miyiz söylemeyecek miyiz
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun10.11.2024
Kahvaltı 11.00
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 parça kaşar peyniri
5 Zeytin
Yeşillik biber çeri domates
2 ceviz 3 gün kurusu
1 dilim tam buğday ekmeği
1 t.k tahin pekmez
1avuc çiğ kuruyemis
Ihlamur
Akşam 18.30
Kabak tost ayran
Sabah kızımın yemedigi haşlanmış yumurta
Çeri domates
2,5lt su bitki çayı
Spor yok maalesef
LenaG @Sitare55 Boncuk2307
Afiyet olsun güzel bir başlangıç olmuşHerkese merhabalar çok hareketli bir grup masallah sizebugün yediklerimi yazayım aslinda günü 5 gibi kapattım benim bebislerden anca fırsat bulup yazabiliyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
7 tane zeytin
Kapya biber ve normal biber
1 tk bal
Ogle
3 4 kaşık tavuklu patates yemeği
1 kase yoğurt
Ara
Yarim elma yarim portakal
Akşam
Yesil salata
Su 3 lt
Spor bugünlük yok artık yürüyüşe çıkmak istiyorum bakalım fırsat bulabilirsem eşime bırakınca bebekleri inşallah evde olduğu günlerde en azından
LenaG Boncuk2307 @Sitare55
Afiyet olsunGünüm bu şekilde 17.00 da kapandı
2.5 litre su
40 dk kardiyo 4000 ip atlama ve 11.906 adım şeklinde spor yapıldı
@Sitare55 @dolar milyoneriLenaG Boncuk2307
Spor kalorimde 864
Afiyet olsun kaptaniçem10 Kasım 2024 Menüm
Sabah : 10.00 Üç hurma, dört çiğ badem, dört sunta , bir ceviz , çay
17.00 Kereviz(çiğ) salatası (haş.tavuk göğsü+ yoğurt+ ceviz) ,
bir yemek kaşık pirinç pilavı,
bir yemek kaşığı kıymalı patates( bu tadimlikti)
19.00 Bir mandalina
İki litre su tamamlanmadi yatana kadar içmeye devam
180 dakika yürüyüşBoncuk2307
@Sitare55
Afiyet olsun10 kasım
Bildiğiniz üzere bugün serbest öğünüm vardı
16:00
Un helvası
Yaptığım çikodan ( sevmedim, dahada yapmam)
Sütlaç
17:00
Bikaç çiğköfte
3 poğaça
Bol marul
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa siyah çay
LenaG Cicekbocekkaktus
Suç İngiliz bilim adamlarının, ben masumum
Afiyet olsunPazar menümü bırakıyorum
Sabah ekşili keltursu bir kase Eki Görüntüle 3501673
Öğlen
Bazlama tereyağli , büyük bir bazlama değildi, yeşillik iki haşlanmış yumurta,
Tahinpekmez 2 tatlı kaşığı tahinyogunlukta ,
2 buçuk da 2 sıkım tarhana, 6 badem 10 fıstık, bir dilim elma ,
Akşam 7 de
Tavuklu makarna, 4lokma tavuk bir calatal tadımlık makarnasindan yedim
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun menü güzel olmuşCicekbocekkaktus LenaG Boncuk2307
10 Kasım Pazar
sabah 12.30
1,5 yumurtadan piyaz, 30 gr beyaz peynir, 1 yk muammara, 5 zeytin, 2 wasa, domates biber
ara 15.30
100 mlt ananaslı kefir, 5 iri kaju, 2 küçük salatalık
ara 17.30
2 iri kaju
akşam 18.45
3 parça kanat, 3 yk ev makarnası, avokadolu brokoli salatası, 2 yk yoğurt
1,5 lt su
7000 adım
Afiyet olsunİyiaksamlar canlar
Sabah 10
Çeyrek simit Domates salatalık biber peynir
Ara
Yarım muz
1.adet mandalina
Aksam 18.30
5 sıkım mercimek köftesi
Bolca yeşil lik
Ayran
Su 2.5 litre
Spor pazara git gel ugras 11.bin adım
Ara ara hopla zıpla yaptım ama kısa kısa
LenaG Boncuk2307
Afiyet olsun canım ❤ sen dün tatlı yemiştin ammaaİyi akşamlar
100gr.kazandibi
Su 3 litre
Günlük ev işleri
Kolay gelsinKızlar yarın 14 misafir var yemekli(((( şimdi başlayacağım yemeklere
Teşekkür ederim kaptanımGenel olarak kaloriyi dengelemissin yine de ödem olabilir, yarin da bol su içmeyi ihmal etme
Gunluk rv islerini de spordan sayiyormusuz ama dakika vermek lazim
Ben burada bir instagram qderesi paylaşmıştım @kendinikesfetakakademi ismi Ferhan. Ev duzeni ve aliskanliklar icin bir whatsap grubu kurdu. O egitime kayipmistim. Onemli tavsiyelerden biri pomodora saati kurmak . (Focus to do diye bir pomodoro uygulsmasi da var.) 25 dakika kurup hizlica ev islerini yapip 5 dk mola veriyoruz. Ben de bugun o uygulanayi actim, hem motive ediyor hrm de spor bildirimi yapmak icin süre tutmus oldumtavsiye ederim. Artik ev islerimi de spor olarak bilgiricem