- 14 Şubat 2021
- 1.052
- 6.209
- 43
1 tabak sarmayi görünce önce bir şok oldum sonra baktim tahıl yokmus icindeBugünkü Menüm
Sabah 10:30
3 yk menemen
1 domates 1 salatalık
3 yeşil zeytin
Biraz yağsız çeçil peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 portakal
Öğle 13:00
1 kepçe ayran çorbası( içinde yeşil mercimek nohut maydanoz dere otu vardı. Pirinç yarma bulgur un vb yoktu)
35 adet çekirdek
3 küçük lokma ekmek
Ara 15:30
1 yeşil elma
Akşam 17:30
1 tabak zeytinyağlı etli yaprak sarma( içinde pirinç falan yoktu)
1 küçük kase yoğurt
2 lt su
2 kupa limonlu yeşil çay
Spor bugün yok
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Oyy sen kiskandınnn miHazırlığa çiçek böcek, rakip takıma kaktüs
Oluyo mu çiçek haaanıııımmm
Teşekkür ederimm kaptanımmm1 tabak sarmayi görünce önce bir şok oldum sonra baktim tahıl yokmus icindeguzel menu olmuş. Olur da bir gun cekirdek yersrm senin gibi sayacam cok tatliş geldi afiyet olsun
Elimde deyil, o an beynimde neler dönüyor, ben tıkanıp kalıyorumKafam iyice karıştı
Şimdi ben yürüdüm geldim boncuğum 80 dk tempolu, adım söylemeyecek miyim
Dünyayı güzelleştirir koçlar, doğru kanalı bulurlarsa
De ki onlara, ezdirmem sana kendimi belayaa atlar giderim
Teşekkür ederim düşünceli rakip kaptanımAz da yanina makarna al yoğsam doymazsin. Film izlerken misir da patlatin
Tesekkür ederim yarın sabahki tartı fotoğrafı ve kayıt formu ile buradayımMerhaba canım katılmak istersen ilk sayfada bir form var onu doldurmanı rica ediyorum ve tarihli nickli bir tartı fotosu atıp başlayabilirsin düzenli menü ve spor paylaşımı yapıyoruz haftada 2 gün de tartı günümüz var
Bütün kaportayi yenileriz ozamanHallederiz yavrum hastanemiz olacak kapatacam estetik cerrahiyi bir hafta size çalışacak
Ay bilmiyorum onu afiyet şifa olsun boncuğum
Teşekkür ederim canım
Deliyim gözü kara deliyim, yakarım Romayı da yakarım
Şeeeyyyyyy ödül gibi değildi aslında (akşamına Dubai çikolatası söyleyecektim trendyol go dan, söylemedim ödül yapmamak için 2 tk ödül mü olur gıaaazz kaptanım)
Hoş geldin canım, sağlıkla kolaylıkla inşallah hedefimize ulaşırız burda
Tamam bi 10-15 m dolarım(ız) olsun o iş kolay aşko
Seviyorum Lan karı bayanben de koçum
Güldür güldür de Bilal diyo ya, bu ekip komplo kebapçıya diyebu ekip komplo estetik cerraha gidecek
Anaaaoooow
Hoşgeldin, ilk sayfadaki katılım formuyla birlikte tartı fotoğrafını ekleyipLenaG kaptanımı etiketlersin
Hoşgeldin canım
Hoş geldiniz
Hepinize teşekkür ederim. HoşbuldumHoşgeldin tabi ki katılabilirsin bu haftaya daha yeni başladık zaten bir hafta hazırlıkta kalıp cumartesi takımlara katılırsın
Duramam aayyy Koç burcuyum benOyy sen kiskandınnn misana da cicek veririm az akilli dursannnn da durmuyon ki
Üzdü buElimde deyil, o an beynimde neler dönüyor, ben tıkanıp kalıyorum
Çok sağol canm umarım öyledir çalışmak da istemiyor kavga ediyoruz resmn, 31 kişilik çok da değil ama bizmkisi kolaya kacanardan normal yaşantısında da pratik bir çocuktr, umarım iyi olurCanım ilk iki grup ezberle oluyor. Çabuk unutmalari normal. İşin mantigini kavradığı an boşuna stres etmişim diyeceksin. Kalabalık mi sınıfları.
Maraş sartlarinda 31 bence çok iyi canım. Oyun çağı çocuğu canım sıkılmaları normal. Alisacaklar biraz zamana gerek var.Çok sağol canm umarım öyledir çalışmak da istemiyor kavga ediyoruz resmn, 31 kişilik çok da değil ama bizmkisi kolaya kacanardan normal yaşantısında da pratik bir çocuktr, umarım iyi olur
gecenyil çok yoğunluk vardı depremden dolayı bu sene iyi şükür,çok sağol canm benimMaraş sartlarinda 31 bence çok iyi canım. Oyun çağı çocuğu canım sıkılmaları normal. Alisacaklar biraz zamana gerek var.
Evet bu sene birinci sınıfların genel sınıf mevcudunda bir azalma varmış. Arkadaşlarin sınıfları da 25-30 arası imiş.gecenyil çok yoğunluk vardı depremden dolayı bu sene iyi şükür,çok sağol canm benim