Popüler Konu LenaG ile MasterFit

1 tabak sarmayi görünce önce bir şok oldum sonra baktim tahıl yokmus icinde guzel menu olmuş. Olur da bir gun cekirdek yersrm senin gibi sayacamcok tatliş geldi afiyet olsun

1 tabak sarmayi görünce önce bir şok oldum sonra baktim tahıl yokmus icinde guzel menu olmuş. Olur da bir gun cekirdek yersrm senin gibi sayacamcok tatliş geldi afiyet olsun
Teşekkür ederimm kaptanımmm Aynen yeşillik+protein oldu. Yok kaptanım 1 tabak pirinçli sarmayı yesem oturup ağlarım şuracıkta
Bi haftasonları yiyorum çekirdek. Önceden 1 avuç şeklinde yiyordum. Yarıyor hemen bana ben de taneyle yiyim bari dedim

Elimde deyil, o an beynimde neler dönüyor, ben tıkanıp kalıyorum

10.11.2024
Kahvaltı 11.00
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 parça kaşar peyniri
5 Zeytin
Yeşillik biber çeri domates
2 ceviz 3 gün kurusu
1 dilim tam buğday ekmeği
1 t.k tahin pekmez

1avuc çiğ kuruyemis
Ihlamur

Akşam 18.30
Kabak tost ayran
Sabah kızımın yemedigi haşlanmış yumurta
Çeri domates

2,5lt su bitki çayı
Spor yok maalesef

LenaG Sitare55 Boncuk2307

Tesekkür ederim yarın sabahki tartı fotoğrafı ve kayıt formu ile buradayım

Bütün kaportayi yenileriz ozaman

Herkese merhabalar çok hareketli bir grup masallah size bugün yediklerimi yazayım aslinda günü 5 gibi kapattım benim bebislerden anca fırsat bulup yazabiliyorum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
7 tane zeytin
Kapya biber ve normal biber
1 tk bal

Ogle
3 4 kaşık tavuklu patates yemeği
1 kase yoğurt

Ara
Yarim elma yarim portakal

Akşam
Yesil salata

Su 3 lt
Spor bugünlük yok artık yürüyüşe çıkmak istiyorum bakalım fırsat bulabilirsem eşime bırakınca bebekleri inşallah evde olduğu günlerde en azından

LenaG Boncuk2307 Sitare55

Hoşgeldin, ilk sayfadaki katılım formuyla birlikte tartı fotoğrafını ekleyip LenaG kaptanımı etiketlersin

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin tabi ki katılabilirsin bu haftaya daha yeni başladık zaten bir hafta hazırlıkta kalıp cumartesi takımlara katılırsın
Hepinize teşekkür ederim. Hoşbuldum

Canım ilk iki grup ezberle oluyor. Çabuk unutmalari normal. İşin mantigini kavradığı an boşuna stres etmişim diyeceksin. Kalabalık mi sınıfları.
Çok sağol canm umarım öyledir çalışmak da istemiyor kavga ediyoruz resmn, 31 kişilik çok da değil ama bizmkisi kolaya kacanardan normal yaşantısında da pratik bir çocuktr, umarım iyi olur

Çok sağol canm umarım öyledir çalışmak da istemiyor kavga ediyoruz resmn, 31 kişilik çok da değil ama bizmkisi kolaya kacanardan normal yaşantısında da pratik bir çocuktr, umarım iyi olur
Maraş sartlarinda 31 bence çok iyi canım. Oyun çağı çocuğu canım sıkılmaları normal. Alisacaklar biraz zamana gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…