- 16 Mart 2008
- 45.348
- 220.091
Totiş ayrı bir cumhuriyet kurmak üzere ayaklar mahkum yildizimElhan aplammm yapiuosun bu sporu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Totiş ayrı bir cumhuriyet kurmak üzere ayaklar mahkum yildizimElhan aplammm yapiuosun bu sporu
Oh beaaa gel bacim neler cektim böğün bunlardanSus kızım diyorum artık susamayacağım, yettim kaptanım Cicekbocekkaktus , siz kaptanımı yalnız mı buldunuz , sizin yıldızınız benim yörüngemde taam mı
Bi üflememe bakar, senin de dolarlarını da yırtarım
Sonra grup gelip benim göktaşlarımı parçalıyormuş, niye yırttın paraları, biz onlarla yağ aldıracaktık, gerdirme yapacaktık, gıdı toplatacaktık
Bugün içime ingiliz bilim adamları kaçmışDokunma kıza pirinçli de yesin geçen İngiliz bilim adamları açıklama yaptı diyette pirinc bulgur hamur işi yağ yakımını hizlandiriyormus
Şöyle diyeyim sabahçı öğlenci oldu ,1 ve 2 ler oglenci oldu bu şekilde yoğunluğu qzalttilar çünkü binevlerde aşırı derecede nüfus arttıYarım dönem derken. İkili öğretime mi geçildi.gerci biz hep ikili öğretimde idik
Napıyım kaptanıma dayanmadım, tek başına kaldıFezomun içinden çıkana inanamıyorum kac yıllık arkadaşimi bu hale getireni
Laf aramızda milyonerligi resmilesene kadar ona bir şey dememe kararı aldım. Liposaksin sözü verdi. Sevmese ugraşir mi böceğim
Bende ikizlerOğlum zor bir karakter sürekli değişen bir ruh hâli var. İkizlerin diğer yönlerini çok seviyorum ama
Bende ikizler
Menu bildirmedin daha degil mi ozellikle bakicam. Bak gözünü seveyim az yiyorum , yok apa mapa yapiyorum diye bulgurlu bulgurlu seyler yiyip durma bu hafta. Bulgur bulgurdurcumartesi yersin bulguru. Hafta ici kiymali sebze, yogurt kefir cig kuruyemiş az meyveBugün içime ingiliz bilim adamları kaçmış
Tamam, zaten bugünden sonra tek öğün yiyeceğim, el mahkum, dikkat etmek zorundayımMenu bildirmedin daha degil mi ozellikle bakicam. Bak gözünü seveyim az yiyorum , yok apa mapa yapiyorum diye bulgurlu bulgurlu seyler yiyip durma bu hafta. Bulgur bulgurdurcumartesi yersin bulguru. Hafta ici kiymali sebze, yogurt kefir cig kuruyemiş az meyve
Tamsm serbest günmüş tatlini bulgurunu yemissin afiyet olsun cts ye kadar vedalas bulgurla oldu bitti10 kasım
Bildiğiniz üzere bugün serbest öğünüm vardı
16:00
Un helvası
Yaptığım çikodan ( sevmedim, dahada yapmam)
Sütlaç
17:00
Bikaç çiğköfte
3 poğaça
Bol marul
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa siyah çay
LenaG Cicekbocekkaktus
Suç İngiliz bilim adamlarının, ben masumum
Vay hain eski kaptan seni bı daha börek yersem Sitare55 bni parçalara ayırırYap yap bol yap o börekten
senin serbest menüne bakınca kendimi gördüm. serbest kalınca kesinlikle dengeli olamıyoruz. bundan hep kilo almaya meyilliyiz. oysaki bir tatlı olsa tamam. üç çeşit birden ben de hiç ayar bilmiyorum10 kasım
Un helvası
Sütlaç
Bikaç çiğköfte
3 poğaça
Bol marul
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa siyah çay
LenaG Cicekbocekkaktus
Düzeltiyorum full karbonhidrati ben neden fatk etmedim boyle bir menuyu asla yapma bir daha Yanına protein ekle ,en azindan bol sirkeli salata ile tatlinin hamurun glisemik indeksini düşürürsün ve daha az yedirir10 kasım
Un helvası
Sütlaç
Bikaç çiğköfte
3 poğaça
Bol marul
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa siyah çay
LenaG Cicekbocekkaktus
Cok guzel olmus sporun da var harikaCicekbocekkaktus LenaG Boncuk2307
10 Kasım Pazar
sabah 12.30
1,5 yumurtadan piyaz, 30 gr beyaz peynir, 1 yk muammara, 5 zeytin, 2 wasa, domates biber
ara 15.30
100 mlt ananaslı kefir, 5 iri kaju, 2 küçük salatalık
ara 17.30
2 iri kaju
akşam 18.45
3 parça kanat, 3 yk ev makarnası, avokadolu brokoli salatası, 2 yk yoğurt
1,5 lt su
7000 adım
Ohooo birdahaki serbestim 23 Kasım da, daha yanlış yeme şansım yok kaptanım. Hem bugünlük biraz vücudu şaşırtma gibi de olsunTamsm serbest günmüş tatlini bulgurunu yemissin afiyet olsun cts ye kadar vedalas bulgurla oldu bitti