Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugünkü Menüm
Sabah 10:30
3 yk menemen
1 domates 1 salatalık
3 yeşil zeytin
Biraz yağsız çeçil peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 portakal

Öğle 13:00
1 kepçe ayran çorbası( içinde yeşil mercimek nohut maydanoz dere otu vardı. Pirinç yarma bulgur un vb yoktu)
35 adet çekirdek
3 küçük lokma ekmek

Ara 15:30
1 yeşil elma

Akşam 17:30
1 tabak zeytinyağlı etli yaprak sarma( içinde pirinç falan yoktu)
1 küçük kase yoğurt

2 lt su
2 kupa limonlu yeşil çay
Spor bugün yok

LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307
1 tabak sarmayi görünce önce bir şok oldum sonra baktim tahıl yokmus icinde :KK48:guzel menu olmuş. Olur da bir gun cekirdek yersrm senin gibi sayacam:KK48:cok tatliş geldi 😊afiyet olsun

1 tabak sarmayi görünce önce bir şok oldum sonra baktim tahıl yokmus icinde :KK48:guzel menu olmuş. Olur da bir gun cekirdek yersrm senin gibi sayacam:KK48:cok tatliş geldi 😊afiyet olsun
Teşekkür ederimm kaptanımmm 🥰 Aynen yeşillik+protein oldu. Yok kaptanım 1 tabak pirinçli sarmayı yesem oturup ağlarım şuracıkta 😂
Bi haftasonları yiyorum çekirdek. Önceden 1 avuç şeklinde yiyordum. Yarıyor hemen bana ben de taneyle yiyim bari dedim 😂😂

Kafam iyice karıştı 🤣
Şimdi ben yürüdüm geldim boncuğum 80 dk tempolu, adım söylemeyecek miyim 🥹

Dünyayı güzelleştirir koçlar, doğru kanalı bulurlarsa 🥰

De ki onlara, ezdirmem sana kendimi belayaa atlar giderim
Elimde deyil, o an beynimde neler dönüyor, ben tıkanıp kalıyorum😔

10.11.2024
Kahvaltı 11.00
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 parça kaşar peyniri
5 Zeytin
Yeşillik biber çeri domates
2 ceviz 3 gün kurusu
1 dilim tam buğday ekmeği
1 t.k tahin pekmez

1avuc çiğ kuruyemis
Ihlamur

Akşam 18.30
Kabak tost ayran
Sabah kızımın yemedigi haşlanmış yumurta
Çeri domates

2,5lt su bitki çayı
Spor yok maalesef

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Merhaba canım katılmak istersen ilk sayfada bir form var onu doldurmanı rica ediyorum ve tarihli nickli bir tartı fotosu atıp başlayabilirsin düzenli menü ve spor paylaşımı yapıyoruz haftada 2 gün de tartı günümüz var ❤️
Tesekkür ederim yarın sabahki tartı fotoğrafı ve kayıt formu ile buradayım🤗

Hallederiz yavrum hastanemiz olacak kapatacam estetik cerrahiyi bir hafta size çalışacak🤪🤲🏻

Ay bilmiyorum onu afiyet şifa olsun boncuğum

Teşekkür ederim canım🤗

Deliyim gözü kara deliyim, yakarım Romayı da yakarım🤪

Şeeeyyyyyy ödül gibi değildi aslında (akşamına Dubai çikolatası söyleyecektim trendyol go dan, söylemedim ödül yapmamak için 2 tk ödül mü olur gıaaazz kaptanım🤭)

Hoş geldin canım, sağlıkla kolaylıkla inşallah hedefimize ulaşırız burda🤲🏻

Tamam bi 10-15 m dolarım(ız) olsun o iş kolay aşko🤣🤣

🤣🤣

Seviyorum Lan karı bayan 🤣 ben de koçum🤗

Güldür güldür de Bilal diyo ya, bu ekip komplo kebapçıya diye🤣 bu ekip komplo estetik cerraha gidecek🤣

Anaaaoooow🤣🤣🤣
Bütün kaportayi yenileriz ozaman 💃💃😁

Herkese merhabalar çok hareketli bir grup masallah size 🧿 bugün yediklerimi yazayım aslinda günü 5 gibi kapattım benim bebislerden anca fırsat bulup yazabiliyorum 🤭

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
7 tane zeytin
Kapya biber ve normal biber
1 tk bal

Ogle
3 4 kaşık tavuklu patates yemeği
1 kase yoğurt

Ara
Yarim elma yarim portakal

Akşam
Yesil salata

Su 3 lt
Spor bugünlük yok artık yürüyüşe çıkmak istiyorum bakalım fırsat bulabilirsem eşime bırakınca bebekleri inşallah evde olduğu günlerde en azından

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55

Hoşgeldin, ilk sayfadaki katılım formuyla birlikte tartı fotoğrafını ekleyip LenaG LenaG kaptanımı etiketlersin🤗

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin tabi ki katılabilirsin bu haftaya daha yeni başladık zaten bir hafta hazırlıkta kalıp cumartesi takımlara katılırsın ❤️
Hepinize teşekkür ederim. Hoşbuldum🤗

Canım ilk iki grup ezberle oluyor. Çabuk unutmalari normal. İşin mantigini kavradığı an boşuna stres etmişim diyeceksin. Kalabalık mi sınıfları.
Çok sağol canm umarım öyledir çalışmak da istemiyor kavga ediyoruz resmn, 31 kişilik çok da değil ama bizmkisi kolaya kacanardan normal yaşantısında da pratik bir çocuktr, umarım iyi olur

Çok sağol canm umarım öyledir çalışmak da istemiyor kavga ediyoruz resmn, 31 kişilik çok da değil ama bizmkisi kolaya kacanardan normal yaşantısında da pratik bir çocuktr, umarım iyi olur
Maraş sartlarinda 31 bence çok iyi canım. Oyun çağı çocuğu canım sıkılmaları normal. Alisacaklar biraz zamana gerek var.

X