Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydınnnnnn ❤️❤️❤️❤️
Kaptanım tebrik ederim Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 🥰🥰🥰
Dün ödül falan yapmadım yeter dedim 😂 cts’ine ericez
Dünkü Menüm
Sabah 11:30
3 yk menemen
Yağsız çeçil peynir
4 yeşil zeytin
1 tk bal
1 domates 1 salatalık
3 ince dilim portakal
15 tane çekirdek

Ara 15:00
1 muz

Akşam 17:00
1 kayısılı activia yoğurt
1 küçük nar

2 lt su
1 kupa limonlu yeşil çay
Spor yok

LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
@Boncuk2307
Seni ben alacadım da kaptı hayın kadın 🙄

Ben sadece boyuna takıldım :nazar:
İkizlerini ve diğer çocuklarını sağlıkla büyüt güzel annem. Aramıza hoş geldin. :KK25::KK200:
Acelecilik huyun yoksa sağlıklı bir beslenmeyle bizimle aldığın kilolari tekrar vereceğine inanıyorum. Sen de buna inandın ki aramizdasin. :KK9:
Ay çok teşekkür ederim güzel sözlerin için 🤗

Çikolatalar cumartesi ödülü olmuş aslında fazla canım. Gerisş harika afiyet olsun canım 🥰🥳

Daha çok yeeee açsın sen aç aç aç 😂

Benimsin :KK8:

Ayy gelemedim eltimde kalma hesabım yoktu kalınca planlar bpzuldu bohçaları açtık paraları saydık :confused:

Afiyet olsun canım çok beğendim bol eksi getirsin 🥳

Unuttun beni zalim 🙄🥰😘

Bir dedikodu uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor 😂

Kahvaltı öğle niye yok 🤔
Gerisi süper boncuğum birde bşraz spor eklesen ohhh 🥳

Sana güveniyorum canım canımmm 🥳🥰

Cumartesi ödülü diyorum kalan günler 🧿 boncukluk menüler bekliyorum 🥳❤️

Hahaaha elyime laf soktum yaklaşık bir yıldır içimde kalmıştı 😂😂😂😂

Ya salıya kadar çok kilo verme seni kaybetmek istemiyprum ablacım ya da ben çok kilo vereyim salıya kadar 🙏🙄

Anne baba evine ragmen harika eksiler görecwğiz canım hadi bakalım ❤️🥳

Annene babana nşye salata yapmadın kız akşam gözüm salata arası gerisi harika afiyet olsun canım 🥳❤️

Adımj menüsü ile harika gelsin eksiler 🥳🥳🥳

Canım kaptanım. :KK74: Takıma dahil olmadığım süreçte bir haftada 1.5 kilodan fazla gitti onlar inşallah odemdir bu hafta kendimden cok emin değilim ama mucizeler de imkan dahilinde umarım güzel bir eksi gelir utandirmam seni. :dua:

ADINIZ: ( isteğe bağlı

YAŞINIZ:35

BOYUNUZ:170

KİLONUZ:110

HEDEF KİLONUZ:80

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanimi

ÇOCUK SAYISI:3

KİLO ALMA NEDENİNİZ:ikizlerimi yeni doğum yaptım 8 aylık oldular

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:öncelikle sağlığım ve güzel görünmek için kendim için

Hamilelikten önce de bi kilo verme serüvenim oldu 45 kilo verdim sonra yavaş yavaş geri aldım sonrasında da hamile kalınca hepsini aldım şimdi yine diyetin içindeyim hali hazırda sizlerle motive olacağıma inanıyorum önceki kilolarımi da burada vermistim LenaG LenaG 🤗
Hosgeldin ❤ benim de ikizlerim var 13 yas oldular . O gün bugündür kilo ile ugrasiyorum:olamaz: tam olarak ugrassaydim üstüne de kilo almazdim ama olacaği varmis. Vakit simdiymis. Eylululun basindan beri buradayim 8 kilo gitti bile. Burayi birakma. Menulerini ve sporunu günlük bildir. Bir de cumartesi-sali kilo bildirimi yapıyorsun kilolar gidiyor.kah dertleserek kah yarisarak kilo veriyoruz :) yoruldugun ,takima uyum sağlayamayacagin , ara vermek istedigin zaman olursa bizimle paylaş hepsinin bir caresi var :KK19:

Canım kaptanım. :KK74: Takıma dahil olmadığım süreçte bir haftada 1.5 kilodan fazla gitti onlar inşallah odemdir bu hafta kendimden cok emin değilim ama mucizeler de imkan dahilinde umarım güzel bir eksi gelir utandirmam seni. :dua:
Utandırmak ne demek enerjin ve pozitifliğin yeter de artar 🥳🥰

Eltim bohçalatı yaparken görümcekere koyduklarını gösterdi hahhaha yazarken bile keyif alıyorum 😂😂😂😂
İşte aman az oldu bir şey olmaz dedi bende yenge dedim bize bu kadar bile koymamıştın tek amca sonuöta dedim hahaha 😂 ne atlet vardı bizde ne gömlek dedim ay o zaman düşünemedik falan filanndedi. Kız kardeşlerime ne kouduysam size de onu koydum dedi (geçen yaz iki oğlunı evlemdirdi ikisinde de bize uyduruk kaydırık bohça yaptı ne gömlek ne atlet yazmalar havlular ki kendisi iğne oyası yapıyor sandığın dibimde kalanları falan koymuştı)
Bende 10 tane kız kardeşinle bir amcayı bir tutmasaydın keşke dedim hahhaha :rolleyes: :KK70:
Bir temiz uyumuşum o biçim :KK70::KK70::KK70:
@sibel_84 bunu okumalısın 🥳
Füze atsan bu kadar etkili olurdu ohh buradan benim yüreğim buzzz. :KK9::KK9:Temiz uyuduguna sevindim eltin nasıl uyudu onu merak ediyorum :KK48:

Hosgeldin ❤ benim de ikizlerim var 13 yas oldular . O gün bugündür kilo ile ugrasiyorum:olamaz: tam olarak ugrassaydim üstüne de kilo almazdim ama olacaği varmis. Vakit simdiymis. Eylululun basindan beri buradayim 8 kilo gitti bile. Burayi birakma. Menulerini ve sporunu günlük bildir. Bir de cumartesi-sali kilo bildirimi yapıyorsun kilolar gidiyor.kah dertleserek kah yarisarak kilo veriyoruz :) yoruldugun ,takima uyum sağlayamayacagin , ara vermek istedigin zaman olursa bizimle paylaş hepsinin bir caresi var :KK19:
Sen nasıl tatlı bir boceksin böyle :super:

Yaaa harika darısı bana inşallah o kadar olurlar 🤭 bende ağustostan beri kendi çapımda vermeye çalışıyorum daha kiloluydum 126 dan indim 16 kilo verdim inşallah devam

Füze atsan bu kadar etkili olurdu ohh buradan benim yüreğim buzzz. :KK9::KK9:Temiz uyuduguna sevindim eltin nasıl uyudu onu merak ediyorum :KK48:
Bir buçuk yıldır ben içimde tutuyordum biraz da o hayatına devam etsin bu füzeyle 😎
İkimzin de pozitif ortak bşr özelliği var kindar değiliz o anda söylenir gerisi gelmez surat asılmaz eltimi de övmüş oldum istemeden 🤪

Yaaa harika darısı bana inşallah o kadar olurlar 🤭 bende ağustostan beri kendi çapımda vermeye çalışıyorum daha kiloluydum 126 dan indim 16 kilo verdim inşallah devam
Ay onceki mesajini eksik okumuşum zaten biliyormuşsun bu işleri. Insallah istikrar icin buradayiz :21:( Sayfa cok yogun Sitare55 Sitare55 in elti nişanı dedikodularini okuyacam:KK30::rolleyes: )

X