Popüler Konu LenaG ile MasterFit

09.11.2024 Cumartesi Menüm

Sabah: 11.00 İki yumurtalı omlet , üç zeytin, iki çeri domates, bir minik salatalık, bir minik havuç, üç yaprak marul , iki çatal labne , bir yemek kaşığı tahin( havuç batirmalik), yarım Kate süzük peynir, iki ceviz, iki wasa ekmeği

12.30 Bir sade Türk kahvesi, bir yaprak (naneli bitter)çikolata ( Viyana' dan getirmiştim)

Akşam: 16.30 Bir kase yoğurtlu, pul biberli dövme çorbası, bir dilim palamut, roka
İki litre su (daha icebilirim )
Adımları yatmadan paylaşacağım

@Sitare55 LenaG LenaG
Naneli çiko 😍

Ben bir süre iyi hissetmedim kendimi, sonra yaz tatilinde annem ameliyat oldu ona baktım bir süre. Koşturmaca içinde kiloya ve buraya vakit ayiramayacaktim ama artık işi ciddiye almam lazım.

Sabah hemen tartı fotosu atarım canım. Ayyy çok heyecanlandım 🤩
Merhaba güzel bayan tanisiyormuyuz 🤪

Çiçeğim böceğim kaktüsüm sen şimdi bizi nidennnn harcadınnn beaaa🤣🤣
Ya takima şarkı gönderecektim en guzel kızlar ben de var diye klibini begenmedim , sozlerini yazdım 😅 yoğsam siz de guzel insanlarsiniz❤❤❤ :KK31:

09.11.2024 Cumartesi Menüm

Sabah: 11.00 İki yumurtalı omlet , üç zeytin, iki çeri domates, bir minik salatalık, bir minik havuç, üç yaprak marul , iki çatal labne , bir yemek kaşığı tahin( havuç batirmalik), yarım Kate süzük peynir, iki ceviz, iki wasa ekmeği

12.30 Bir sade Türk kahvesi, bir yaprak (naneli bitter)çikolata ( Viyana' dan getirmiştim)

Akşam: 16.30 Bir kase yoğurtlu, pul biberli dövme çorbası, bir dilim palamut, roka
İki litre su (daha icebilirim )
Adımları yatmadan paylaşacağım

@Sitare55 LenaG LenaG
Afiyet olsun ❤️ ayy naneli çiko çok severim 😋
Çok erken kapanmış ablacım acıkmaz mısın ❤️
Allah ne verdiyse yazarız sanırım :confused:
Espri miydi yoksa gerçekten bir soru muydu valla emin değilim canım kaptanım :oops:
Yok espri için değil ben de birşeyler yazmak istiyorum nasıl yapabilirim bulamadım da 🤭
Heçen bugünkü menümü de yazayım
Sabah 11.30
3 yumurtadan omlet
1 kaşarlı tost
Salatalık-domates
2 kaşık labne

16.30
1 p ilik çorbası
Avuç içinin yarısı kadar minik kızarmış ekmek

19.30
Şimdi
2 tavuk pirzola
1 kase yoğurt

Su:2 lt olacak çok içemedim dışardaydım
Spor : 5270 adım var eliptik yaparsam güncellerim
LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun ❤️ sabah 3 yumurta fazla olmuş biraz ve akşam biraz da yeşil salata eşlik etseymiş mük ❤️
9kasım cumartesi

8.30
Sirkeli su
9.00
5-6 Gün kurusu sıcak suda bekletttim bi 15 dk
Onu yedim suyunu içtim

9.30
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Süzme peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
2 tk sürülebilir çikolata

11.00
sütlü filtre

14.00
Yeşil elma
100 kalorilik çikolata

16.00 da yemek bitmiş oldu
Tam buğday lavaş
Kavurma
Salata
Roka
Ayran
İki çatal közlenmiş patlıcan

Su 2 litre olur
10.000 adım
Midemin ağrısı hafifledi ama tam geçmedi zorlamak istemiyorum yarın inşallah spor yapacağım amin🤲🏻🌸

LenaG LenaG @Sitare55 @Boncuk2307 @Denp
Afiyet olsun canım ❤️ geçmiş olsun tekrar ❤️
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG @Boncuk2307

09 Kasım Cumartesi

sabah 10.00
chedar peynirli omlet, beyaz peynir, 4 yeşil zeytin, 1 yk muammara, 1 tk petek bal, 2 wasa, 2 altınbaşak, söğüş salata

öğlen 13.00 misafirlikte
2 minik poğaça (biri peynirli, biri zeytinli), 1 mini boy elmalı kurabiye, 5 küçük kestane, 1 ceviz

ara 16.00-17.30
100 mlt kefir, 5 iri kaju

akşam 19.00
2 köfte, 6 yk zeytinyağlı pırasa, 2 yk yoğurt, 2 küçük sade poğaça (poğaçalar hemen yemek bitiminde geldi. komşu fırından yeni çıkmış haliyle verdi 😏😞

bugün 1 lt bile olmadı. yatana kadar içmeye çalışacağım.

8000 adım
Afiyet olsun ❤️ c.tesi günleri böyle oluyor çok ödem yapmaz umarıö 🙏
İyi akşamlar.
Ben biraz izin istiyorum. Bugün tartı paylaşımı yapamadım elimde olmayan neden dolayı.
Biraz ara vermek istiyorum LenaG LenaG
Tamam canım izinli not alıyorum ❤️
Ben bugun karbonhidrat günu yaptim:KK23:
LenaG LenaG @Boncuk2307 @Sitare55

🤍🤍🤍Cumartesi 🤍🤍🤍

🤍🤍🤍12.00
1 simit
3 parmak kalınlığında rulo pasta
3 dilim karışık peynir, 5 zeytin
2 dilim hindi füme
Domates, biber, salatalik, havuc dilimleri

🤍🤍🤍18:30
Ekmek arası döner
Ayran

🤍🤍🤍19:30
2yk pilav
3 tulumba tatlisi

Spor 15.000 adim+ 5 dk evde spor
Afiyet olsun ❤️ umarım çok ödem olmaz 🙏

Ben bir süre iyi hissetmedim kendimi, sonra yaz tatilinde annem ameliyat oldu ona baktım bir süre. Koşturmaca içinde kiloya ve buraya vakit ayiramayacaktim ama artık işi ciddiye almam lazım.

Çok geçmiş olsun annene 🙏

Arkadaşlar iyi akşamlar, size haber vermeden buralardan gittim öncelikle kusuruma bakmayın, hepinizden de özür dilerim. Kabul ederseniz tekrar aranıza dönmek istiyorum @Elhan (sanırım artık sen ilgilenmiyorsun canım ama sana da sormam lazım bence)
LenaG LenaG
Hoşgeldin canım

Annen iyi mi?

Afiyet olsun ❤️ c.tesi günleri böyle oluyor çok ödem yapmaz umarıö 🙏
saol canım. öğlenki menü misafirliğe gittim orada yendi. akşamki poğaçalar da süpriz oldu. sıcaklığı beni çekti yoksa yemezdim. en azından onları yemeseydim iyiydi ama dayanamadım. yarın ayarlamaya çalışayım. zatem eksim çok değildi bu hafta. 1 kilo olsaydı bari 😏

Merhaba güzel bayan tanisiyormuyuz 🤪
Senin gibi güzellikle tanışmamış olsaydım eksik kalırdım 😘
😘
Seni gördüm ya çok daha iyiyim inşallah 🤲
Sen nasılsın. Toparlayabildin mi kafanı ♥️
Ben de burda olunca bile enerjim yükseldi. Çok iyi geliyorsunuz. Şükürler olsun toparlandım canım, hayat koşturmaca içinde başka şans da yok zaten. Gerçi iyi ki böyle, diğer türlü yaşanmaz 😔

X