- 4 Eylül 2011
- 19.172
- 67.636
Sarıl sarıl kiskansinlarTatlı bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarıl sarıl kiskansinlarTatlı bacım
Naneli çiko09.11.2024 Cumartesi Menüm
Sabah: 11.00 İki yumurtalı omlet , üç zeytin, iki çeri domates, bir minik salatalık, bir minik havuç, üç yaprak marul , iki çatal labne , bir yemek kaşığı tahin( havuç batirmalik), yarım Kate süzük peynir, iki ceviz, iki wasa ekmeği
12.30 Bir sade Türk kahvesi, bir yaprak (naneli bitter)çikolata ( Viyana' dan getirmiştim)
Akşam: 16.30 Bir kase yoğurtlu, pul biberli dövme çorbası, bir dilim palamut, roka
İki litre su (daha icebilirim )
Adımları yatmadan paylaşacağım
@Sitare55 LenaG
Merhaba güzel bayan tanisiyormuyuzBen bir süre iyi hissetmedim kendimi, sonra yaz tatilinde annem ameliyat oldu ona baktım bir süre. Koşturmaca içinde kiloya ve buraya vakit ayiramayacaktim ama artık işi ciddiye almam lazım.
Sabah hemen tartı fotosu atarım canım. Ayyy çok heyecanlandım
Üzerinden çok zaman geçti hepinize karşı da mahcubum canım ama geldim. Nasılsın?
Ya takima şarkı gönderecektim en guzel kızlar ben de var diye klibini begenmedim , sozlerini yazdım yoğsam siz de guzel insanlarsiniz❤❤❤Çiçeğim böceğim kaktüsüm sen şimdi bizi nidennnn harcadınnn beaaa
Afiyet olsun ayy naneli çiko çok severim09.11.2024 Cumartesi Menüm
Sabah: 11.00 İki yumurtalı omlet , üç zeytin, iki çeri domates, bir minik salatalık, bir minik havuç, üç yaprak marul , iki çatal labne , bir yemek kaşığı tahin( havuç batirmalik), yarım Kate süzük peynir, iki ceviz, iki wasa ekmeği
12.30 Bir sade Türk kahvesi, bir yaprak (naneli bitter)çikolata ( Viyana' dan getirmiştim)
Akşam: 16.30 Bir kase yoğurtlu, pul biberli dövme çorbası, bir dilim palamut, roka
İki litre su (daha icebilirim )
Adımları yatmadan paylaşacağım
@Sitare55 LenaG
Yok espri için değil ben de birşeyler yazmak istiyorum nasıl yapabilirim bulamadım daAllah ne verdiyse yazarız sanırım
Espri miydi yoksa gerçekten bir soru muydu valla emin değilim canım kaptanım
Afiyet olsun sabah 3 yumurta fazla olmuş biraz ve akşam biraz da yeşil salata eşlik etseymiş mükHeçen bugünkü menümü de yazayım
Sabah 11.30
3 yumurtadan omlet
1 kaşarlı tost
Salatalık-domates
2 kaşık labne
16.30
1 p ilik çorbası
Avuç içinin yarısı kadar minik kızarmış ekmek
19.30
Şimdi
2 tavuk pirzola
1 kase yoğurt
Su:2 lt olacak çok içemedim dışardaydım
Spor : 5270 adım var eliptik yaparsam güncellerim
LenaG
Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun canım geçmiş olsun tekrar9kasım cumartesi
8.30
Sirkeli su
9.00
5-6 Gün kurusu sıcak suda bekletttim bi 15 dk
Onu yedim suyunu içtim
9.30
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Süzme peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
2 tk sürülebilir çikolata
11.00
sütlü filtre
14.00
Yeşil elma
100 kalorilik çikolata
16.00 da yemek bitmiş oldu
Tam buğday lavaş
Kavurma
Salata
Roka
Ayran
İki çatal közlenmiş patlıcan
Su 2 litre olur
10.000 adım
Midemin ağrısı hafifledi ama tam geçmedi zorlamak istemiyorum yarın inşallah spor yapacağım amin
LenaG @Sitare55 @Boncuk2307 @Denp
Afiyet olsun c.tesi günleri böyle oluyor çok ödem yapmaz umarıöCicekbocekkaktus LenaG @Boncuk2307
09 Kasım Cumartesi
sabah 10.00
chedar peynirli omlet, beyaz peynir, 4 yeşil zeytin, 1 yk muammara, 1 tk petek bal, 2 wasa, 2 altınbaşak, söğüş salata
öğlen 13.00 misafirlikte
2 minik poğaça (biri peynirli, biri zeytinli), 1 mini boy elmalı kurabiye, 5 küçük kestane, 1 ceviz
ara 16.00-17.30
100 mlt kefir, 5 iri kaju
akşam 19.00
2 köfte, 6 yk zeytinyağlı pırasa, 2 yk yoğurt, 2 küçük sade poğaça (poğaçalar hemen yemek bitiminde geldi. komşu fırından yeni çıkmış haliyle verdi
bugün 1 lt bile olmadı. yatana kadar içmeye çalışacağım.
8000 adım
Tamam canım izinli not alıyorumİyi akşamlar.
Ben biraz izin istiyorum. Bugün tartı paylaşımı yapamadım elimde olmayan neden dolayı.
Biraz ara vermek istiyorum LenaG
Afiyet olsun umarım çok ödem olmazBen bugun karbonhidrat günu yaptim
LenaG @Boncuk2307 @Sitare55
Cumartesi
12.00
1 simit
3 parmak kalınlığında rulo pasta
3 dilim karışık peynir, 5 zeytin
2 dilim hindi füme
Domates, biber, salatalik, havuc dilimleri
18:30
Ekmek arası döner
Ayran
19:30
2yk pilav
3 tulumba tatlisi
Spor 15.000 adim+ 5 dk evde spor
Çok geçmiş olsun anneneBen bir süre iyi hissetmedim kendimi, sonra yaz tatilinde annem ameliyat oldu ona baktım bir süre. Koşturmaca içinde kiloya ve buraya vakit ayiramayacaktim ama artık işi ciddiye almam lazım.
Baaaane istediiimi dirimmmm sen kırmızı kısın mavi misin de bakim bi ona göre şiiidecemHayır sen abla de dedi ben abbam dedim
Sağolasın kaptaniçemmm daha iyiyim çok şükürAfiyet olsun canım geçmiş olsun tekrar
Bak hele bakkkkSarıl sarıl kiskansinlar
Ay Allah razı olsun canım benim daha iyiyim elhamdülillahÇok güzel menü şifa olsun canım
Herşey yolundadır inşaAllahİyi akşamlar.
Ben biraz izin istiyorum. Bugün tartı paylaşımı yapamadım elimde olmayan neden dolayı.
Biraz ara vermek istiyorum LenaG
Annen iyi mi?Ben bir süre iyi hissetmedim kendimi, sonra yaz tatilinde annem ameliyat oldu ona baktım bir süre. Koşturmaca içinde kiloya ve buraya vakit ayiramayacaktim ama artık işi ciddiye almam lazım.
Yeni bı oylama yapsak kesin salı tartısı kalksın çıkarEvet canım salı kontrol tartısı ve c.tesi haftalık tartı
Bn de iyi şükürTeşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
Şimdiden oyum Salı tartısı kalksınYeni bı oylama yapsak kesin salı tartısı kalksın çıkar
Salıyı sallamayınŞimdiden oyum Salı tartısı kalksın
saol canım. öğlenki menü misafirliğe gittim orada yendi. akşamki poğaçalar da süpriz oldu. sıcaklığı beni çekti yoksa yemezdim. en azından onları yemeseydim iyiydi ama dayanamadım. yarın ayarlamaya çalışayım. zatem eksim çok değildi bu hafta. 1 kilo olsaydı bariAfiyet olsun c.tesi günleri böyle oluyor çok ödem yapmaz umarıö
Senin gibi güzellikle tanışmamış olsaydım eksik kalırdımMerhaba güzel bayan tanisiyormuyuz
Ben de burda olunca bile enerjim yükseldi. Çok iyi geliyorsunuz. Şükürler olsun toparlandım canım, hayat koşturmaca içinde başka şans da yok zaten. Gerçi iyi ki böyle, diğer türlü yaşanmaz
Seni gördüm ya çok daha iyiyim inşallah
Sen nasılsın. Toparlayabildin mi kafanı