- 9 Temmuz 2024
- 699
- 3.897
- 23
Maşallah canım sporun da menünde harika şifa olsun inşallah bol yağ yaktırsın4 Kasim Gün Özeti
Şekersiz kahve 300 ml zeytinyağlı limonlu ılık su
15 dk karin 15 dk leslie +750 ml su
İlk öğün
3 yk gronola 3 4 yk yoğurt +3 ceviz ve oğlusun haşlanmış 1 yumurtası yanında 300 ml maydanoz kuru ( elma zencefil maydanoz)
Ara
1 kupa kefir + 1 elma
Son Ogun
2 kepçe yoğurtlu tavuk çorbası
3 yk karabugday pilavı
5 yk kaşığı haşlanmış fırında baharatlanmis nohut
5 yk et sote susuz
2.300 ml su
Yazmayı unutmuşum bir tane un kurabiyesi
LenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri
Kaptanım.tam.gaz devamHaaanım kızlaaar kızlaaar.Caaanım kızlaaar kızlaaar. Elmaa yanaklı kızlaar.
@60kiloyumAnkee @Beklenen2 @bluegreeneyes @Diyettenvzgctm-olmuyo @gezegenfeza @Goklerce LenaG Lotus1234 @Makaron23 @malahit @Sitare55 @tomrs
Neler yapıyorsunuz sular içiliyor mu?? Detokslar yapılıyor muu?? Canlarım güllerim menüleriniz çok güzel gidiyor aynen böyle devamm..Yarın eksi göreceğiz baya inşallah
Mükemmel menü canımsuuGün planı
LenaG Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
1 dilim peynir
4&5 dal maydanoz
2 hindi füme
1 domates
12.30 türk kahvesi
12.50 öğle yemeği
1 kase tavuklu sebzeli mantar çorbası
16.15 ara öğün
1 fincan kabak çekirdeği
Bitki çayı
18.30-19.00 akşam
Fırın sebze
Yoğurt
3 lt su
7700 adim güncel
Küüüüstüüüüümmm oynamaycammmm hıhdolar milyoneri aaaaa aşkımsu ilk çektiğim listede sen yoktun ya o yüzden seni eklememişim yazarken seni hiç hakir görür müyüm ben yerim seni ballı çöreğim
Ağlama ağlama boncuğummmmm kaptanımmmmmAğlaraaam haaa
Yapma çiçeğim sağlığın el vermiyorsa yapmak zorunda değilsin. 2 gündür ben de yapamıyorum bağırsaklarım ödem yaptı yine ağrım var. Sağlığımız daha önemliAğlama ağlama boncuğummmmm kaptanımmmmm
Ama bugün spor yapamayacambaş ağrım devam ediyor
Kesinlikle katılıyorum canım benim ama iyi olunca acısını çıkarırız inşallahYapma çiçeğim sağlığın el vermiyorsa yapmak zorunda değilsin. 2 gündür ben de yapamıyorum bağırsaklarım ödem yaptı yine ağrım var. Sağlığımız daha önemli
Afiyet olsunCanlar burayı ihmal ettim biraz ama ben yine taşınıyorum anı bir karar ile. 2 yılda 3.ev
Dünkü menüm
Sabah 10.00 kolajenli kahve
Sabah 12.00 2 yumurta ile menemen 1 dilim ekmek 2 kaşık lor
Ara 15.00 1 kahve 1 zuber
Ara 1 elma
Akşam 18. 00 1 tabak barbunya 1 kaşık pirinç pilavı 1 kase cacık, ekmek yok
Ara maden suyu
Bugün
Sabah 09.30 kolejenlj hindiba kahvesi
Kahvaltı 12.00 2 yağda yumurta 2 hindi füme 1dilim ekmek u zeytin
Ara 15.00 kefir chia tohumu
Ara 17.00 1 kahve 1 züber yerim
Akşam 19.00 3 dilim palamut bol salata ve ev limonatasi ve 1diljm ekmek yerim . Belki sonra maden suyu
LenaG Mthn83
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım hayrola
Geçmişler olsun önemlibişrşey değildir umarım .
Çok geçmiş olsun canım
Afiyet olsunneyse ki erken kapatmışsın
Günaydın
Günoooo
Günaydın canım Allah kolaylık versin
Afiyet olsun güzel olmuş
Günaydın canım senin de
Günaydın canım o kadar kısıtlayıcı yeme sonra yeme atağı oluyor
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydııın
Sağolun kızlar şuan iyiyim kadınsal bir sorun rahimle ilgili şükür iyiyimAh benim canımın içi seviyorum seni maşallah sana
Bnim canım kaptaniçem afiyet olsun adım sayısı mükoo
Ah şu tarhana kııızz az yedin inşallahHafta içi hafif menülerle toparlarsın inşallah
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Mücver sağlıklıdır ya fırında zaten gayet güzel olmuş afiyet olsun balım
Gaaayeet güzel olmuş canımcım afiyet olsun
Yap tabi canı tarhana ve çerezle arana mesafe koy meselahahaha bn de tam tersi hiç sevmem zorla yerim çerez falan
Aman ya Rabbim , yemedin inşallah
Kız sen de vallaha ne fenasın
Müsaad senindir şekerim, ama spor olmadığı için daha hafif beslen olur mu
Oyy maşallah sana yerim seni
Sağolun kızlar şuan iyiyim kadınsal bir sorun rahimle ilgili şükür iyiyim
Amin sağol canım benim iyiki varsınızgeçmiş bitmiş olsun canım
O leylekler seninle birlikte beni de götürmüş sanırsam galibaaBeni leylekler mi kaçırdı niye beni yok sayıyor hakir görüyon hee
Maceracı kızlar
Yarın herkes yudum reklamı gibi olsun
@Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
@sibel_84
@Jasminium84
@Sem2024
@Tutku44
@Azmet5255
@Ceeeeeeeeeeee
@Jou
@Ellssa
@urfaktefek
@s i d e l y a
@Efenin_Annesi
Merhaba canım hoşgeldin öncelikle ilk sayfadaki formu doldurmanı rica ediyorum seni tanıyalım ardından yarın sabah fotolu bir tartı bildirimi yaparsan hazırlığa geçer ve menü,su,spor bildirimleriyşe başlayabilirsinGünaydın Hanımlar daha önce @Zipzip- la kilo vermiştim yine aldım biraz burası beni çok motive ediyordu başlamak için ne yapmam lazım
Canım hürmet edip getiriyorlar ama söylesen getirmeseler olma mı
İnşallahRegl oldum dün aksam.
Yarın tartıda etkisini görür muyum
Hiç keyfim yok kaptanım çok üzgünüm ama artıdayım baya kaçamak yok ama uykusuzluk ve dünkü spordan sanırım o yüzden bugün spor yapmayacağım. Bol bol su içiyorum aslında ama ödemli gibi de hissetmiyorum ve bugün hep aç hissediyorumHaaanım kızlaaar kızlaaar.Caaanım kızlaaar kızlaaar. Elmaa yanaklı kızlaar.
@60kiloyumAnkee @Beklenen2 @bluegreeneyes @Diyettenvzgctm-olmuyo @gezegenfeza @Goklerce LenaG Lotus1234 @Makaron23 @malahit @Sitare55 @tomrs
Neler yapıyorsunuz sular içiliyor mu?? Detokslar yapılıyor muu?? Canlarım güllerim menüleriniz çok güzel gidiyor aynen böyle devamm..Yarın eksi göreceğiz baya inşallah
Afiyet olsun güzel dengelenmiş3 Kasım Pazar Menüm
LenaG Boncuk2307 @sibel_84
Sabah filtre kahve peşine spor
Kahvaltı 12.30 : 1, 5 has yumurta
7 zeytin 47 gr peynir
bol yeşillik domates salatalık
1 dlm çavdar ekm
Ara 15.30: 2 parmak kalınlığında salataşık turşusu
Akşam 17.30 : 2 kaşık kısır, 2 kaşık yeşillikli tavuklu salata, 2 kaşık dal turşusu kavurması, 1 kaşık börülce salatası
2 litre su
Spor 20 dakika hit kardiyo
70 dakika tempolu yürüyüş
Hoşgeldin canım ilk sayfamızdaki formu doldurmanı rica ediyorum sonra da bir tartı fotosu atmanı lütfenSelamun aleyküm arkadaşlarDaha önce de diyet grupları ve masterfit grubu sayesinde çok güzel kilolar verdim.Grup halinde olunca daha motive olup kilolar veriyorum tam emin oldum buna Üye alımı yapıyorsaniz sizinle kilo vermeye talibim LenaG kaptancigim çok akıllı söz dinleyen bir takım arkadaşı olmak için tüm gayretimi gostericegime söz veriyorum inşaallah
Afiyet olsunCanlar burayı ihmal ettim biraz ama ben yine taşınıyorum anı bir karar ile. 2 yılda 3.ev
Dünkü menüm
Sabah 10.00 kolajenli kahve
Sabah 12.00 2 yumurta ile menemen 1 dilim ekmek 2 kaşık lor
Ara 15.00 1 kahve 1 zuber
Ara 1 elma
Akşam 18. 00 1 tabak barbunya 1 kaşık pirinç pilavı 1 kase cacık, ekmek yok
Ara maden suyu
Bugün
Sabah 09.30 kolejenlj hindiba kahvesi
Kahvaltı 12.00 2 yağda yumurta 2 hindi füme 1dilim ekmek u zeytin
Ara 15.00 kefir chia tohumu
Ara 17.00 1 kahve 1 züber yerim
Akşam 19.00 3 dilim palamut bol salata ve ev limonatasi ve 1diljm ekmek yerim . Belki sonra maden suyu
LenaG Mthn83
Afiyet ılsun son öğün ya nohut ya pilav olaymış dah iyi olurmuş4 Kasim Gün Özeti
Şekersiz kahve 300 ml zeytinyağlı limonlu ılık su
15 dk karin 15 dk leslie +750 ml su
İlk öğün
3 yk gronola 3 4 yk yoğurt +3 ceviz ve oğlusun haşlanmış 1 yumurtası yanında 300 ml maydanoz kuru ( elma zencefil maydanoz)
Ara
1 kupa kefir + 1 elma
Son Ogun
2 kepçe yoğurtlu tavuk çorbası
3 yk karabugday pilavı
5 yk kaşığı haşlanmış fırında baharatlanmis nohut
5 yk et sote susuz
2.300 ml su
Yazmayı unutmuşum bir tane un kurabiyesi
LenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri