Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Maşallah canım sporun da menünde harika şifa olsun inşallah bol yağ yaktırsın

Mükemmel menü canımsuu

Ağlama ağlama boncuğummmmm kaptanımmmmm
Ama bugün spor yapamayacam baş ağrım devam ediyor
Yapma çiçeğim sağlığın el vermiyorsa yapmak zorunda değilsin. 2 gündür ben de yapamıyorum bağırsaklarım ödem yaptı yine ağrım var. Sağlığımız daha önemli

Yapma çiçeğim sağlığın el vermiyorsa yapmak zorunda değilsin. 2 gündür ben de yapamıyorum bağırsaklarım ödem yaptı yine ağrım var. Sağlığımız daha önemli
Kesinlikle katılıyorum canım benim ama iyi olunca acısını çıkarırız inşallah

Bagırsakların neden ödem yaptı canım suyuna dikkat etmiyor musun

Benim de gaz sancım var dünden beri

Afiyet olsun güzel idare etmişsin canım

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım hayrola

Geçmişler olsun önemlibişrşey değildir umarım .

Sağolun kızlar şuan iyiyim kadınsal bir sorun rahimle ilgili şükür iyiyim

04.11 pazartesi menü
10:00
kepekli ekmeğe 1 tost ve 1 haşlanmış yumurta
10.30 sütlü kahve
13.00 1 activia mix and go
15:00 3yk pilav 3yk nohut 3-4 lokma turşu ve 1 kutu ayran
16:00 1 türk kahvesi sade
17:00 bir züber portakallı
günü noktalıyorum arkadaşlar.
Su da içemiyorum spor da yapamıyorum boğazım acıyor aşşırı yorgunum. Dün uyuyamadım umarım ondandır.
Su: Yaklaşık 1,5 lt
Boncuk2307 LenaG

Günaydın Hanımlar daha önce @Zipzip- la kilo vermiştim yine aldım biraz burası beni çok motive ediyordu başlamak için ne yapmam lazım
Merhaba canım hoşgeldin öncelikle ilk sayfadaki formu doldurmanı rica ediyorum seni tanıyalım ardından yarın sabah fotolu bir tartı bildirimi yaparsan hazırlığa geçer ve menü,su,spor bildirimleriyşe başlayabilirsin
Selamlar
Kahvltmı yedim ve önüme geln şeye bakn
Eki Görüntüle 3498755
Canım hürmet edip getiriyorlar ama söylesen getirmeseler olma mı
Regl oldum dün aksam.
Yarın tartıda etkisini görür muyum
İnşallah
Hiç keyfim yok kaptanım çok üzgünüm ama artıdayım baya kaçamak yok ama uykusuzluk ve dünkü spordan sanırım o yüzden bugün spor yapmayacağım. Bol bol su içiyorum aslında ama ödemli gibi de hissetmiyorum ve bugün hep aç hissediyorum
Afiyet olsun güzel dengelenmiş
Hoşgeldin canım ilk sayfamızdaki formu doldurmanı rica ediyorum sonra da bir tartı fotosu atmanı lütfen Düzenli menü ve spor bildirimi yapıyoruz ilk hafta hazırlıkta olursun sonra istersen takımlara girip yarışabilirsin
Afiyet olsun kolay gelsin canım ev taşımak zor kolilerce
Afiyet ılsun son öğün ya nohut ya pilav olaymış dah iyi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…