Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun menü güzelmiş
Afiyet olsun cnm güzel dengeli olmuş lahmacunnnn severizzzz
Oooo ölçüler küçülüyor süper
Afiyetler olsun cnm akşam protein eklememissin ama inşallah iyi bir eksi görürsün.
Harika menü gelsin eksikle bol su icmelisin.
Afiyet olsun az ama öz güzel menü
Kızlar 8 bin adımı tamamladım geceye kadar 9.000 olur, şimdi detoks çayı içicem LenaG Lotus1234 Boncuk2307
Harikasın ankeee Tebrikler cnm

Son düzenleme:
Afiyet olsun cnm güzel menü suyu arttirdiysan harika

gelmiş geçmiş olsun. dikkat et kendine

Şu arada hazır tatilin varken ilaçların dozlarını ayarlat madem. Baksana baya baya etkiliyor seni canım ya

Geçmiş olsun cnm neden böyle oldu? Allah acil şifalar versin dikkat et bu sıra yediklerine hiçbir şey senin sağlığından daha önemli değil.

1 Kasım menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.45 1 fincan kahve 1 kuru erik
11.00 1 yumurta ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek
13.00 1 mandalina 6 fındık
16.00 1 salatalık 7 badem 1 fincan kahve
18.30 yarım kase çorba, 2 kaşık döner, 2 kaşık pilav, bol yeşil salata, 1 bardak kefir
20.30 3-4 çatal kavun
3 litre su 50dk tempolu yürüyüş+emzirmeye devam
LenaG Lotus1234 Boncuk2307

Afiyet olsun cnm çok dengeli güzel menü sporda harika suda sonucu heyecanla bekliyorum yarın

Afiyet olsun cnm çok dengeli güzel menü sporda harika suda sonucu heyecanla bekliyorum yarın
Çarşamba diyetisyende + çıktım canm o yüzden yarına pek ümitli değilim ama en azından ilerleyen günlerde güzel eksi gelecektir geçen hafta sonu ve pazartesi biraz karb. fazlacaydi 3 hafta üst üste günler misafirler gezmeler derken liste dışı fazla takıldım o da canımı sıktı umarım eksiye dönmüşümdür

Gecmis olsun

Olur kaptanım 15 gün benim için

Çok geçmiş olsunn

Aynı benim durumlar hastalık tamamen geçmedi aşırı iş yükü beni mahvetti rutinim bozuldu motivasyonum şevkimde kırıldı.Beni huzursuz eden herşey her zorluk sanki üst üste geldi.Hem iş yorucuydu hem saglik hem özel hayat kötüydü emegimin karşılığını gördüğüm en çok alan burasiydı bu hafta bende raydan çıktım.

Maalesef işte biz kadınlar çok.cabuk etkileniyor ve kendimize iyi gelen şeylerden kendimizi mahrum bırakıyoruz spor sağlıklı beslenme kendimiz için yapmamız gerekenler ama önceliğimiz kendimiz olamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…