Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok güzel görünüyor afiyet olsun :KK200:

Afiyet olsun güzel olmuş.:KK200:

Vallahi çekiniyorum hm küçük olduğum için hepinizden hem de daha yeni yapmaya başladım, spor konusunda bilgi sahibiyim ama herkesin yapabileceği spora da karışmak istemedim. Eğer kaptanım isterse dediği gibi ceza sistemi yapabiliriz. 20 dk cık bile spor yapmayan ertesi gün 40 dk cezası demişti kaptanım bakalım yeni haftaya geçince ortak karar alırız. Tabi önemli sebepler dışında ağrıdır sağlık çocuk ailevi şeyler dışında.

Haklısın kaptanım bn de kendi adıma dersimi çıkardım

Spor konusuna el atacağım büyük ihtimalle yeni haftaya :KK200:

Geri kalan günlerde evde leslie yapabilirsin ablacım mekik bile olur hafif ısınma hareketleri falan

maşallah, ben de istiyorum ya deneyeceğim bakalım:KK200: Bu bugünün sporu değilmi

Güzel görünüyor afiyet olsun ablacım:KK36:
Kendi zorlayacagim canm yoksa olmuyor eksilmiyor spor şart, teşekkür ederim tatlim

kızlar ben günü kapadım
akşam yine bi küçük bardak ayran içerim

31.10 perşembe menü
09:00 bir haşlanmış yumurta beyaz peynir 1büyük dilim (fotosunu atmıştım) chialı ekmek, domates
10:00 sütlü kahve
12:30 1 küçük kutu activia kayısılı bi yarım saat sonra da 1 kase domatesli şehriye çorbası
15:00 sade türk kahvesi
16:00 2 yumurtalı sade omlet yanına beyaz peynir ve yarım dilim chialı ekmek.
20:30 1 bardak ayran -eve gidince-
Su: şu an 2lt ye yakınım eve gidince bi yarım litre de içerim
Sporu akşam tamamlayıp söyleyeceğim
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307

kızlar ben günü kapadım

31.10 perşembe menü
09:00 bir haşlanmış yumurta beyaz peynir 1büyük dilim (fotosunu atmıştım) chialı ekmek, domates
12:30 1 küçük kutu activia kayısılı bi yarım saat sonra da 1 kase domatesli şehriye çorbası
Çok güzel menü afiyet olsun, spor bildirimini bekliyor olacağım. :KK36:

İyi aksamlar kızlar dünkü menüyü paylasmayj unutmuşum 😪. Dünkü menü
Sabah 09.00 sirkeli su
Saat 11.00 2 yumurta haşlanmış bol maydanoz ve ev yapımı lor peyniri ile salata kepek ekmeği 1 dilim
Saat 15.00 10 fındık ve hindiba kahve
Saat 19.00 1 tabak taze fasulye 2 kaşık bulgur ayran
Saat 20 gibi maden suyu
Saat 22.00 açlık krizim tuttu. Tarcinli bitki çayı içtim
11bın adım 3litre su
🌺🌺🌺🌺Bugünkü menüm
Sabah 09.00 sirkeli su
Sabah 10.00 1 bardak kefir içine 1 çay kaşığı chis tohumu
Saat 13. 00 2 yumurta az yağda 2 kaşık lor +1 y.kasigi ev yapımı papya biber sosu + 1 tandır lavaş kepekli 5 zeytin
Saat 13.30 2 bardak çay ( artık yemekler ile sıvı tuketmemeye çalışacağım midem küçülsün diye )
Saat 15. 00 2 tane Altınbaşak çöreklenmiş arasına 1 tatlı kaşığı şekersiz %100 fıstık ezmesi + kolajenli kahve 5 fındık
19.00 da 5 kaşık haşlanmış nohut biraz haşlama tavuk ve yeşillik ile salata yapar günü kapatırım.
20.00 maden suyu içerim
Bugün 6bin adım 2litre su

Akşam 7 de yemeği bırakıp ertesi günü ilk öğünü en erken 10 da yapıyorum. Bir nevi aralıklı oruç gibi oluyor.
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234

Tünaydın canım senin metabolizman bir otursun düzelecek herşey 🙏

Mens dönemine girmişsin kilo vermemen normal ❤️
Ne zaman oturacak caanim metabolizmam. Ama bu gidişte doktorla konuşmam lazım. Bu kilo işi acayip canımı sıkmaya başladı.Ens döneminde aslında daha hızlı gitmesi lazım giden gidiyor. Eksilmemiz lazım 😁

Günü kapadim saat 4 30 gibi sütlü kahve içeceğim sadece
Spor olarak 4500 ip
Ve 8000 adım disarda yürüyüşle yapıldı bugün bu kadar yeter bana :)
1.5 dilim börek adminlerim affınıza sığınıyorum malum mens dönemi çok çok karbonhidrat istiyor bedenim o yüzden aldım tabağıma ama sporla o kaloriyi dengeledigimi düşünüyorum
LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun ❤️
kızlar ben günü kapadım

31.10 perşembe menü
Çok güzel afiyet olsun ❤️
İyi aksamlar kızlar dünkü menüyü paylasmayj unutmuşum 😪. Dünkü menü
Sabah 09.00 sirkeli su
Saat 11.00 2 yumurta haşlanmış bol maydanoz ve ev yapımı lor peyniri ile salata kepek ekmeği 1 dilim
Saat 15.00 10 fındık ve hindiba kahve
Saat 19.00 1 tabak taze fasulye 2 kaşık bulgur ayran
Saat 20 gibi maden suyu
Saat 22.00 açlık krizim tuttu. Tarcinli bitki çayı içtim
11bın adım 3litre su
🌺🌺🌺🌺Bugünkü menüm
Sabah 09.00 sirkeli su
Sabah 10.00 1 bardak kefir içine 1 çay kaşığı chis tohumu
Saat 13. 00 2 yumurta az yağda 2 kaşık lor +1 y.kasigi ev yapımı papya biber sosu + 1 tandır lavaş kepekli 5 zeytin
Saat 13.30 2 bardak çay ( artık yemekler ile sıvı tuketmemeye çalışacağım midem küçülsün diye )
Saat 15. 00 2 tane Altınbaşak çöreklenmiş arasına 1 tatlı kaşığı şekersiz %100 fıstık ezmesi + kolajenli kahve 5 fındık
19.00 da 5 kaşık haşlanmış nohut biraz haşlama tavuk ve yeşillik ile salata yapar günü kapatırım.
20.00 maden suyu içerim
Bugün 6bin adım 2litre su

Akşam 7 de yemeği bırakıp ertesi günü ilk öğünü en erken 10 da yapıyorum. Bir nevi aralıklı oruç gibi oluyor.
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234
Çok güzel menüler afiyet olsun ❤️
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Bu günkü menüm

9:30
2 sütlü kahve

11:00
1 tabak etli taze fasülye
2 yk bulgur pilavı

14:30
1 elma

16:10 bitti akşam yemeğim
1 tabak peynirli salata
Su 2.5 litre
Spor akşama fotoğraf atarım
Afiyet olsun canım güzel menü ❤️

Canım menülere üzüldüm çabala çabala hop bi ye haydi bakalım onun yaptığı ödemi atmaya çalış sonra yine çabala çabala 😞
Bu iş azim,kararlılık inat işi en çok da inat edeceksin başaracağım ben bunu diyeceksin kolay değil özellikle duygusal olarak kötü hissedince yemeye yönelen kişiler için hiç kolay değil farkındayım ama aklına birşeyi takan kadının gücünün de farkındayım o yüzden bu ısrarım
Hallediyoruz insaallah merak etme. Kadınlar gercekten güçlü. Emeksiz ve iradesiz olmaz bu iş. Başarıcaz hep birlikte.🙏

LenaG LenaG

Boncuk2307 Boncuk2307

Sitare55 Sitare55

KAHVALTI
Yok

ÖĞLE
Hindi füme, haşlanmış tavuk salatası, fit lavaş

ARA
Süt ve üzüm

AKŞAM
4 kaşık pilav
Tavuklu sebzeli makarna
Çorba
Salata

Diğer aralar
2kahve, 1 çay, 15 gramı geçmez bitter

Bu sefer sporumu sonra paylasicam. Bitmedi henüz.

SU
4 tane 500 lük içtim. +1,5 luk şişeye başlıcam.

IMG_20241031_185015.jpg

Kızlaaarrr kızlaaar bugünlerde menülerde kaçamaklar çok görmeye başladım. Asla da sizi üzecek kıracak bir şey söylemedim moralinizi bozmak istemiyorum ancak bugün yedim yarın dengelerimler biraz çoğaldı gibime geliyor. Bu şekilde yaparsanız yediğimiz kaçamakları eritmeye çalışırız asıl gitmesi gereken kilolar gitmez ki 🤷‍♀️
Burada birbirimize motive etmek,sağlıklı dengeli menülerle birbirimize örnek olarak kilo vermek için bulunuyoruz kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece biraz daha kararlı olmanızı,sabır etmenizi rica ediyorum.
Ben hiç yemeyin demiyorum haftada 1 sevdiğiniz bir yiyeceği yiyin hedef kilonuza ulaşın sonra korumaya geçtiğinizde dengelersiniz diyorum.
Bazen spora da çok güvenebiliyor insan bunu yedim ama fazladan 1 saat yaparım yakarım da çözüm değil inanın 🙏
Hepinizi seviyorum buradaki arkadaşlığımıza dayanarak ve tamamen samimiyetimle söylüyorum ❤️

Canım menülere üzüldüm çabala çabala hop bi ye haydi bakalım onun yaptığı ödemi atmaya çalış sonra yine çabala çabala 😞
Bu iş azim,kararlılık inat işi en çok da inat edeceksin başaracağım ben bunu diyeceksin kolay değil özellikle duygusal olarak kötü hissedince yemeye yönelen kişiler için hiç kolay değil farkındayım ama aklına birşeyi takan kadının gücünün de farkındayım o yüzden bu ısrarım
Kaptanım okuyunca mesajı ben de kendime kızdım. Ben de arada yapıyorum. Saçma sapan atıştırmalıklarım oluyor. Çok haklısın ne diyebilirim ki. Biraz dişimizi sıkmamız lazım 🙏🏻

LenaG LenaG

Boncuk2307 Boncuk2307

Sitare55 Sitare55

KAHVALTI
Yok

ÖĞLE
Hindi füme, haşlanmış tavuk salatası, fit lavaş

ARA
Süt ve üzüm

AKŞAM
4 kaşık pilav
Tavuklu sebzeli makarna
Çorba
Salata

Diğer aralar
2kahve, 1 çay, 15 gramı geçmez bitter

Bu sefer sporumu sonra paylasicam. Bitmedi henüz.

SU
4 tane 500 lük içtim. +1,5 luk şişeye başlıcam.

Eki Görüntüle 3497326
Canım afiyet olsun çok güzel gidiyordu yanlışlıkla mı yazdın hem pilav hem makarna mı yedin kııaazz

Bugün bende saçma beslenenlerdenim.
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
Zeytin peynir tbe
1 bardak çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Öğle gibiydi
1 tbe+2 parça kaşar peynir
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+1adet kuru incir
Akşam
1tbe
3 çatal sucuk
1 dilim kaşar 🫣🫣🫣
Duygusal açlık mi yoksa gerçek açlık mi bilemedim. Duygusal bağlayınca kendimi yemeye veriyorum.
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Adım sayım 5400
Suyum da iki olmuştur

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Persembe

Sabah 8:00

1 çb meyveli kefir
1.5 yk keten tohumu

11: kahve +10 g cikolata

12.00
Az yagda ,kaşarlı yulaf kepekli ispanak mücveri
2 dolu yk yogurt
2 kofte kadar et haşlama

Ara.14.30
1 kucuk muz
10 kabuklu fıstık
Sütü filtre kahve

Aksam 20
( esim gelince alisverise ciktik geciktik)

Peynirli, narli , cevizli roka salatasi 😋
3 findik

Spor :bugun 7500 dün bildirim yaptiktan sonra 4000 adim daha yürüdüm bugüne ekliyorum toplam 11.500 adım

X