Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sabah
1 dilim ekmek
2 rafadan yumurta
5 zeytin , peynir
Yarimşar domates , salatalik

Ara öğün
1 karabuğday patlağı
1 hindi füme

Ara öğün
Yarım ayva

Akşam
1 kase salata
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası

3.5 lt su

Akıllı saatim haftaya gelecek çok adım attım ama

LenaG LenaG
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun ablam 🥰
Lotus1234 Lotus1234 LenaG LenaG
Sabah yarım yumurta
Öğlen 1 dlm patatesli börek garnitürlü tavuk
Akşam 1 muz yarım yumurta 3 sıkım çiğ köfte
Şu 1 lt
Az olmuş ablacım salata falan da yiyeydin iyiymiş, afiyet olsun su da az geldi 🫣
Vallahi ben yıllardır aralıklı oruç yaparım 16 18 24 36 48 saatlik oruclarda dahil hiçbir zararini görmedim tam aksine çokça faydası var aralıklı oructa Kahvaltıyı atlamıyorsun ki sadece atlanan öğün öğle yemeği ilk öğünü uyandıktan 1 2 saat sonra yapıyorsun akşam ogunude en en geç 19.00 da ben hep 16 maximum 17 de kaparım günü
Herkesin bir olmuyor diyetisyen bana yasak dedi insülin direnci yapıyor ve bende zaten olduğu için yasak. Çünkü bizim Ara öğünlü beslenmemiz gerekiyor vücudu açlık çektirmeden inceltmeye çalışıyoruz da çok zor işte
Eki Görüntüle 3496850 Öğlen bir fincan Türk kahvesi 2 litre su içtim bir tane nar yemeği düşünüyorum birazdan Onun haricinde günü kapattım Sitare55 Sitare55 @Jou LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @Mthn83 :KK15::KK15:
Hmmm çok güzel görünüyoree, eline sağlık ablacım 🥰
ya mesela bende çoğu şey ters tepiyor
sık sık ve az az beslenmek tansiyonumu yerlerde gezindiriyor asla kilo veremiyorum
mesela dün bi kfc dürüm yedim tamam hiç diyetlik değil ama "arada" böyle fazla yeyip akşama bişey yememek metabolizmamı çalıştırıyor. kaç gündür çıkamadığım kadar tuvalete çıktım aay biraz iğrenç ama yüksek ihtimal 1 kilom gitti akldhjksdsajkdh.
mesela limonlu chia tohumları yeşil çaylar vs yine tansiyonumu çok düşürüyor ve yorgun bitkin oluyorum.
mesela benim açlıkla ilgili sıkıntım yok ama sabah yemeyince halsiz düşüyorum. Sabah ekmek yemezsem asla o gün enerjim olmuyor vs vs.
meyve kuru yemiş asla tok tutmuyor daha beter içim kıyılıyor.
O nedenle belli öğünlerde tam yiyip arada atıştırma yapmamak kendimi daha iyi hissettiriyor.
Bence herkesin vücudu farklı o yüzden diyetisyenler herkese özel diyet veriyor benim yediğim sana yaramıyor seninki bana, kimi su içse yarıyor kimi neler yiyor gram almıyor. Ben uzun süre açlık yapınca veremiyorum, sabah uyandığım gibi kahvaltı yapamıyorum, akşam erken kapatınca sonra migrenim tutuyor gibi gibi.
30 ekim çarşamba menü
sabah: 1 kepekli ekmek tost
sütlü kahve
öğlen: 15:00 köfteli sezar salata ekmeksiz tabi (hellimli yiycektim vazcaydım)
1 türk kahvesi
akşam 18:30 bir eti lifalik yiyip günü kapatmayı planlıyorum

bugün de biraz halsizim spor yapabilirim inşallah
Su: 2 lt
Lotus1234 Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG
Güzel olmuş afiyet olsun. :KK68:

Çok güzel menü olmuş afiyet olsun ablam 🥰

Az olmuş ablacım salata falan da yiyeydin iyiymiş, afiyet olsun su da az geldi 🫣

Herkesin bir olmuyor diyetisyen bana yasak dedi insülin direnci yapıyor ve bende zaten olduğu için yasak. Çünkü bizim Ara öğünlü beslenmemiz gerekiyor vücudu açlık çektirmeden inceltmeye çalışıyoruz da çok zor işte

Hmmm çok güzel görünüyoree, eline sağlık ablacım 🥰

Bence herkesin vücudu farklı o yüzden diyetisyenler herkese özel diyet veriyor benim yediğim sana yaramıyor seninki bana, kimi su içse yarıyor kimi neler yiyor gram almıyor. Ben uzun süre açlık yapınca veremiyorum, sabah uyandığım gibi kahvaltı yapamıyorum, akşam erken kapatınca sonra migrenim tutuyor gibi gibi.

Güzel olmuş afiyet olsun. :KK68:
Mesela sizde insülin direnci yapmış bende var olan insülin direnci normale döndü beden metobalizma vs etkiliyor olabilir tabi herkes kendine iyi gelen beslenmeyi yapmalı mesela bende çoklu öğün yapamıyorum yaptığım zaman yeme atağı anı kan şekeri düşmesi yaşıyorum herkes sağlıkla ilerlesin inşallah

Kullanan arkadaslarim hicbirseye yaramadığını söylediler
Ben bromelain almıştım işe yarıyor bende, bağırsak çalıştırıyor en azından
Menümü paylaşayım yine erkenden düşüp yatacağım. Yoksa stresten kendimi yemeye veriyorum.
Kahvaltı
7 adet zeytin
2 parça peynir
2 dilimtbe
Azıcık bal-azicik tereyağı
Ara öğün
İki fincan türk kahvesi
Akşam
Üç kaşık pirinç pilavı
Et döner
Bir kase cacık
Şimdi çay içeceğim
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Adimsayim 4500
Daha fazladır. Çünkü nöbetçi iidim sürekli ayakta idim ama telefon yanımda olmadı hiç.
Suyum şu an iki buçuk litre
Çok güzel menü olmuş, afiyet olsun :KK68:
İyi akşamlarr❤️❤️
Bugünkü Menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi

Öğle 13:00
Tavuk döner lavaşsız
Ayran
2 ince dilim patates kızartması

Akşam 18:00
3/4 nar
1 küçük kase yeşillikli çoban salata
3 küçük dilim kaşar peyniri

Su 2 lt olacak yatana kadar
7800 adım (akşama kadar dışarıdaydım)

LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
Bol proteinli afiyet olsun :KK200:

ya mesela bende çoğu şey ters tepiyor
sık sık ve az az beslenmek tansiyonumu yerlerde gezindiriyor asla kilo veremiyorum
mesela dün bi kfc dürüm yedim tamam hiç diyetlik değil ama "arada" böyle fazla yeyip akşama bişey yememek metabolizmamı çalıştırıyor. kaç gündür çıkamadığım kadar tuvalete çıktım aay biraz iğrenç ama yüksek ihtimal 1 kilom gitti akldhjksdsajkdh.
mesela limonlu chia tohumları yeşil çaylar vs yine tansiyonumu çok düşürüyor ve yorgun bitkin oluyorum.
mesela benim açlıkla ilgili sıkıntım yok ama sabah yemeyince halsiz düşüyorum. Sabah ekmek yemezsem asla o gün enerjim olmuyor vs vs.
meyve kuru yemiş asla tok tutmuyor daha beter içim kıyılıyor.
O nedenle belli öğünlerde tam yiyip arada atıştırma yapmamak kendimi daha iyi hissettiriyor.
Bu da bir seçenek tabi ki. Hepimiz farkliyiz birimize uyan digerimize uymayabilir. Ben maydanozlu smoothieye tuz ekliyorum 😅 biliyorum ki onu icersem tamam odem atarim da aksama kadar baygin gezerim😅sonra da birden yeme atagi gelir. Zaten diyetisyenler de once az ve sık, sonrasinda vucut aclığa alistikca , kan sekeri dengesi olustukca daha az öğüne geçiriyor. Hem ogun sayisini azalt hem yedigin miktari azalt acliktan ölelim mi:KK70: Sabahki 1 dilim tam bugday ekmegine sira gelene kadar o kadar cok yanlis var ki beslenmemizde. Keske şimdiye kadar sabahlari sadece 1 dilim ekmek kusur kalsaydi :KK53: ben de sabah oglen fark etmez kendime 1 dilim ekmek hakki tanirsam 1-2-34 diye arttirip bir bakmisim yarim ekmek 1 ekmek yiyorum:KK43: hergun kendime ekmek hakki tanimiyorum o yuzden.

8.30
1 çay bardagi meyveli kefir
1.5 yk keten tohumu

12: 30
Mantar sote
55 g tbe
2 yumurta
20 g eski kaşar
Salatalik

16:00
Sade filtre kahve

17:30
3 yk nar+3 ceviz+30 g beyaz peynir ile roka salatasi

19:
1 küçük Muz+2 cay kaşığı tahin

Spor : 2000 adım

Hava yagmurlu oldugu icin disari çıkamadım. Video yürüyüş yaparsam eklerim

8.30
1.5 yk keten tohumu

Mantar sote
55 g tbe
2 yumurta
20 g eski kaşar
Salatalik

Sade filtre kahve

19:

Afiyet olsun çok güzel olmuş 👌

Kizlar cumartesi gunune ekim hedefimi tutturamaya calisiyorum. Simdilik 2 ayda 6 kilo , tutturursam 7 kilo vermis oluyorum. Hani 85 kiloluk biri ayda 5-6 kilo da verebilir ama olsun o kadar mutluyum ki :21:kiyafetlerim rahat oluyor.
Dar kesim bir iki kotum var. Basenlerim genis oldugu icin yüksek bel alıyorum totoyu anca sigdiriyorum icine:KK53: 85e cikinca fermuari kapattim ama ustte kalan göbek kilifina sigamamiş yastik gibiydi😅 michelin amblemi görünümü. Dun o pantolun belini kaburgama kadar cekme keyfini yasadim😍

Selamlar. :KK36: :KK33:
25 dakikada yürüyğş bandındayken ancak geçmişi okuıdm alımttılaıdm :confused:
Sürem doldı soğurken ki yürümede de alıntıları cevaplayayım :KK51:
Anammm kız ben yürüyüş yaparken bırak yazmayı okuyamıyorum bilee 🤣
Kullanan arkadaslarim hicbirseye yaramadığını söylediler
Bende işe yaramıştı 🥰
ay bi de 650 tl felan ucuz da bişey değil
O kadar oldu mu yaa
Sabah
1 dilim ekmek
2 rafadan yumurta
5 zeytin , peynir
Yarimşar domates , salatalik

Ara öğün
1 karabuğday patlağı
1 hindi füme

Ara öğün
Yarım ayva

Akşam
1 kase salata
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası

3.5 lt su

Akıllı saatim haftaya gelecek çok adım attım ama

LenaG LenaG
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun ❤️
Eki Görüntüle 3496840
Narli roka salatasi cekti canim😋
Asil malzemeleri roka, yesil sogan , ceviz , nar.
Peynir de ekleniyormus ekledim.
Azar azar salatalik , havuc , domates da ekledim .
Afiyetle yedik😋
Afiyet olsun ❤️
Affınıza sığınarak bu diğer kaptanlık mevzusu nedir ? İki takım şeklinde yarış mi yapılıyor
Canım sabit olarak 2 kaptan var ben ve spor kaptanımız Boncuk2307
2 takım var kilo verme yarışı yapıyor biri kırmızı biri mavi takım kaptanları ve her hafta değişiyor tabi üst üste kaptanlık alanlar da oluyor kilo verme oranına göre ❤️
Vallahi ben yıllardır aralıklı oruç yaparım 16 18 24 36 48 saatlik oruclarda dahil hiçbir zararini görmedim tam aksine çokça faydası var aralıklı oructa Kahvaltıyı atlamıyorsun ki sadece atlanan öğün öğle yemeği ilk öğünü uyandıktan 1 2 saat sonra yapıyorsun akşam ogunude en en geç 19.00 da ben hep 16 maximum 17 de kaparım günü
Ben de çok umut ettim yanlış beslenme sonucu insülin direnci oluşunca ilaçlar başlayınca vs aralıklı oruç geçiriyor diye duydum hepsini denedim 16-8 / 23-1 ve diğer saatler ama başarılı olmadı bende. Şekerim açlıkta çok düştü elim ayağım titredi ilaç kullandığım halde .
Herkeste farklı oluyor tabi
Bana göre en başarılı diyet Akdeniz Diyeti ve yıllardır da en başarılı diyet seçilir
Eki Görüntüle 3496850 Öğlen bir fincan Türk kahvesi 2 litre su içtim bir tane nar yemeği düşünüyorum birazdan Onun haricinde günü kapattım Sitare55 Sitare55 @Jou LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @Mthn83 :KK15::KK15:
Çok güzel menü afiyet olsun ❤️
30 ekim çarşamba menü
sabah: 1 kepekli ekmek tost
sütlü kahve
öğlen: 15:00 köfteli sezar salata ekmeksiz tabi (hellimli yiycektim vazcaydım)
1 türk kahvesi
akşam 18:30 bir eti lifalik yiyip günü kapatmayı planlıyorum

bugün de biraz halsizim spor yapabilirim inşallah
Su: 2 lt
Lotus1234 Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG
Az bile olmuş afiyet olsun ❤️
Menümü paylaşayım yine erkenden düşüp yatacağım. Yoksa stresten kendimi yemeye veriyorum.
Kahvaltı
7 adet zeytin
2 parça peynir
2 dilimtbe
Azıcık bal-azicik tereyağı
Ara öğün
İki fincan türk kahvesi
Akşam
Üç kaşık pirinç pilavı
Et döner
Bir kase cacık
Şimdi çay içeceğim
Adimsayim 4500
Daha fazladır. Çünkü nöbetçi iidim sürekli ayakta idim ama telefon yanımda olmadı hiç.
Suyum şu an iki buçuk litre
Afiyet olsun ❤️
Kaptanım hafta sonu şehir dışında olmam gerek beni izinli yazar mısın ? LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234
Tamam canım c.tesi sabahı tartı foto atabilecek misin ?

8.30
1.5 yk keten tohumu

Mantar sote
55 g tbe
2 yumurta
20 g eski kaşar
Salatalik

Sade filtre kahve

19:

Güzel olmuş canım afiyet olsun ❤️

Anammm kız ben yürüyüş yaparken bırak yazmayı okuyamıyorum bilee 🤣

Bende işe yaramıştı 🥰

O kadar oldu mu yaa

Çok güzel menü olmuş afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️

Canım sabit olarak 2 kaptan var ben ve spor kaptanımız Boncuk2307
2 takım var kilo verme yarışı yapıyor biri kırmızı biri mavi takım kaptanları ve her hafta değişiyor tabi üst üste kaptanlık alanlar da oluyor kilo verme oranına göre ❤️

Ben de çok umut ettim yanlış beslenme sonucu insülin direnci oluşunca ilaçlar başlayınca vs aralıklı oruç geçiriyor diye duydum hepsini denedim 16-8 / 23-1 ve diğer saatler ama başarılı olmadı bende. Şekerim açlıkta çok düştü elim ayağım titredi ilaç kullandığım halde .
Herkeste farklı oluyor tabi
Bana göre en başarılı diyet Akdeniz Diyeti ve yıllardır da en başarılı diyet seçilir

Çok güzel menü afiyet olsun ❤️

Az bile olmuş afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️

Tamam canım c.tesi sabahı tartı foto atabilecek misin ?

Güzel olmuş canım afiyet olsun ❤️
Atamayacağım canım işte o yüzden izin yazabilir misin dedim

Mens döneminde yoğun yeme atağı yaşayan bir benmiyim acabaa
Kendime sutlu kahve yaptım.yanina 3 ceviz bir minik bitterle inanılmaz bir yeme atağı başka şeylere saldırmamak adına en sagliklisi bu gibi olsaydım hayırlısıyla o zaman geçiyor ama olana kadar böyle ya

Mens döneminde yoğun yeme atağı yaşayan bir benmiyim acabaa
Kendime sutlu kahve yaptım.yanina 3 ceviz bir minik bitterle inanılmaz bir yeme atağı başka şeylere saldırmamak adına en sagliklisi bu gibi olsaydım hayırlısıyla o zaman geçiyor ama olana kadar böyle ya
Olmaz mı 🙈 hem de nasıl oluyor benim de kurtarıcım karabuğday patlağı

Artık benimsin ❤️😘

Sipagetti ve börek bana fazla geldi canım gerisi gayet güzel afiyet olsım 🤗

☹️☹️ Cumartesi 500 gr dan az istemiyorum haberin olsun küserim bak 😑

Afiyet olsun fezam ❤️

Hem artı çık hem sitem et :63:

40 gün 40 gece düğün mü yaptınız kız ne zaöan bitecek bu kutlamalar :halay::eek:

Bununla geçmiş gitmiş olsun canım oğluna da rabbimden şifalar benden bol öpücükler ❤️🙏

Tatlı yememişsin ama gözleme fazla bu menğde canım afiyet olsun, ❤️

Ara miktarlarını daha net yazar mısın diğer mwnünde canım tane veya avuc cinsinden ❤️
Afiyet olsun 😘

Akşam bir dilüm ekmek olsa su 2.5 olsaydı mikemmel diyecektim ama demeyecem 😂
Sğor harika bir de ekmeklerin ne ekmeği ❤️

Bana da bubara geliyor bu haller sonra kendimi spor yapatken buluyorum öyle olunca 😂

Gözüm hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde yeşillik aradı onun dışımda gayet güzel canım ❤️

Allah seni jiç bir şey yok ya menüde bol eksi getirsin canım 😘

Nergisim iki gündür aklımdan geçtin valla özledim gelsene ben ne sporşar yapıyorum cabuk gel özledim ayy ❤️😘

Bana da yap ya 😋

Harika canım afiyet eksi olsun ❤️

Hele yiyeydin o baklavaları :duduk:
Ama yemeyerek gönlümü kazandın 😘❤️

Bunu okurken 2200 ip atlamış olmam ve hala yürüyor olmam :cool:
börekteki tam buğday lavaş miktarı 70 gr falan. ben yarısını yedim. diğer malzemeler de süt, yumurta, peynir ve 1 yl zeytinyağı. bunların yarısı yendi yani

X